| Autor |
Mesaj |
SpOOky
|
Postat la 18 Oct 2007 20:40:27 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Status:
Înregistrat pe: 24 Mar 2007 20:48:46
Vârsta: 22 ani
Modelator 3D
elohimSoft
|
pin46 a scris: Oricare ar fi situatia ma indoiesc ca la Ubisoft lucreaza idioti. Putem avea o discutie la nesfarsit pe tema asta. Ubi romania nu e tocmai Epic games si oricum s-au mai vazut idioti si in pozitii mai inalte. Si sincer sa fiu anuntul asta parca l-a scris Cristy10Best
|
| |
Dark
|
Postat la 18 Oct 2007 20:50:36 Subiect: Re:
|
|
|
Status:
Înregistrat pe: 12 May 2007 20:12:30
Vârsta: ? ani
|
c0mas a scris: De unde stii tu frate ? Lucrezi cumva la HR Ubisoft Romania ? Nu "frate", aia e cum se intimpla in firmele "mai normale". Daca citeai cu atentie observai ca mai jos am admis posibilitatea ca in Ubisoft sa se petreaca lucrurile altfel si am explicat de ce-i mai prost. "Frate", n-ai inteles nici de ce cerintele alea n-au filtrat nimic, de ce numarul de "potriviti" cu care s-au dat interviurile alea nu s-a schimbat deloc in urma continutului anuntului. Vezi ca am zis ceva de disperare. Daca oamenii aveau de ales n-ar mai fi fost lucrurile asa de roz la Ubisoft, sa poata orice cretin sa debiteze jeguri pe post de anunturi de angajare. Totusi, nu confunda starea de fapt locala cu normalitatea. "Frate", e de retinut avintul tau cu inchisul thread-urilor. Vad atitudinea asta peste tot in tarile balcanice si nu pot spune ca-s mindru sau ca ma bucura: face careva o timpenie, dupa care tot el cu gura mare. Daca-ti zice cineva ca ai facut un cacat, e clar prost sau cauta flame-uri; nici o secunda nu trece prin tartacuta exegetilor ca poate chiar au facut un cacat. Tine-o tot asa si vorbeste si cu colegii tai sa-si mentina nasul in vint, ca doar asa puteti invata. Invatatul din greseli e pentru prosti, niste luceferi ai game development-ului si HR-ului nu pot primi pareri de la plebe. Spor la angajat. PS: daca tot ne-am luat, fii te rog bun si intreaba-i pe colegii tai ce au vrut sa spuna cu "Capacity to use the game’s elements following the technique’s rules", ca sint sincer curios.
Ultima editare efectuată de Dark pe 18 Oct 2007 20:51:53; 1 editări în total
|
| |
pin46 [banned]
|
Postat la 18 Oct 2007 22:24:33 Subiect: Re: Re:
|
|
|
Status:
Înregistrat pe: 06 Aug 2007 23:02:05
PR & Marketing
|
Dark a scris: c0mas a scris: De unde stii tu frate ? Lucrezi cumva la HR Ubisoft Romania ? Nu "frate", aia e cum se intimpla in firmele "mai normale". Daca citeai cu atentie observai ca mai jos am admis posibilitatea ca in Ubisoft sa se petreaca lucrurile altfel si am explicat de ce-i mai prost. "Frate", n-ai inteles nici de ce cerintele alea n-au filtrat nimic, de ce numarul de "potriviti" cu care s-au dat interviurile alea nu s-a schimbat deloc in urma continutului anuntului. Vezi ca am zis ceva de disperare. Daca oamenii aveau de ales n-ar mai fi fost lucrurile asa de roz la Ubisoft, sa poata orice cretin sa debiteze jeguri pe post de anunturi de angajare. Totusi, nu confunda starea de fapt locala cu normalitatea. "Frate", e de retinut avintul tau cu inchisul thread-urilor. Vad atitudinea asta peste tot in tarile balcanice si nu pot spune ca-s mindru sau ca ma bucura: face careva o timpenie, dupa care tot el cu gura mare. Daca-ti zice cineva ca ai facut un cacat, e clar prost sau cauta flame-uri; nici o secunda nu trece prin tartacuta exegetilor ca poate chiar au facut un cacat. Tine-o tot asa si vorbeste si cu colegii tai sa-si mentina nasul in vint, ca doar asa puteti invata. Invatatul din greseli e pentru prosti, niste luceferi ai game development-ului si HR-ului nu pot primi pareri de la plebe. Spor la angajat. PS: daca tot ne-am luat, fii te rog bun si intreaba-i pe colegii tai ce au vrut sa spuna cu "Capacity to use the game’s elements following the technique’s rules", ca sint sincer curios. Sorry dark dar nu-ti dau dreptate. Daca doreau puteau sa puna o poza cu un r***t, is banii lor afacerea lor, posteaza ce vor, atata timp cat respecta legile, respecta normele de siguranta si nu aduce atingere drepturilor consumatorilor e treaba lor ce fac. De ce 'is de ras' si de ce ii ei peste picior facandui 'luceferi ai game developmentului' ma depaseste. De ce is de ras ca nu stiu ce sa faca cu banii lor?
Ultima editare efectuată de pin46 pe 18 Oct 2007 22:44:33; 1 editări în total
|
| |
World Executor
|
Postat la 18 Oct 2007 22:51:31 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Status:
Înregistrat pe: 03 Oct 2006 04:23:24
Vârsta: 131 ani
PR & Marketing
Evolution Vault (Iasi)
|
Bravo pin, tu te dai cand cu varza, cand cu capra. Boon... Si Dark... Ce te afecteaza pe tine atata cum e scris anuntul ala? E logic sa fie in engleza pentru ca are ca cerinta obligatorii lb. engleza de la candidati. Cine stie cum au facut ei anuntul ala sau poate in graba, in fine, nu e problema mea...
"Tine-o tot asa si vorbeste si cu colegii tai sa-si mentina nasul in vint, ca doar asa puteti invata. Invatatul din greseli e pentru prosti, niste luceferi ai game development-ului si HR-ului nu pot primi pareri de la plebe."
Ehe, acuma ai ajuns sa-i fac n00bi si pe aia de la ubi. Smooth! Sincer, eu nush cum de mai suporti forumul asta cand vezi atatia oameni... ahem... imperfecti... Nu cred ca anuntul era: "Va rugam dati-va cu parerea despre gramatica blabla..." era un anunt de angajare pentru cei interesati.
The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do.
|
| |
pin46 [banned]
|
Postat la 19 Oct 2007 00:05:08 Subiect: Re:
|
|
|
Status:
PR & Marketing
|
Bravo pin, tu te dai cand cu varza, cand cu capra.
Eu daca is deacord cu cineva la un moment dat nu inseamna ca o sa fiu deacord cu persoana aia indiferent ce zice. Is deacord ca anuntul nu e perfect dar de acolo si pana la ai descrie pe aia de la Ubisoft foarte colorat e ceva distanta.
|
| |
Dark
|
Postat la 19 Oct 2007 00:11:27 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Status:
|
De ce is de ras ca nu stiu ce sa faca cu banii lor?
Aici ai fost spiritual sau incercai sa candidezi la intrebarea saptaminii? Abyssal Cerebrant: vezi ca nu-s eu ala cu n00bii. Ultima data cind m-am interesat, un forum era un loc unde se discuta chestii. Cind pui un anunt pe un forum trebuie sa te astepti sa fie discutat (chiar daca nu esti autorul). Pe orice forum romanesc se gasesc "destepti" care sa ia in biza anunturile de angajare. Din plictiseala, din ingimfare, din cauza sindromului cu strugurii acri... nu conteaza, se gasesc. Totusi, unele anunturi reusesc sa straluceasca. Cind o firma isi trateaza anunturile de angajare ca pe un gunoi, este foarte probabil sa te trateze ca pe un gunoi la interviu si sa te trateze ca pe un gunoi dupa eventuala angajare. Si vorba aia, cazuri de oameni tratati prost la interviu la Ubisoft exista. Nu stiu daca remarci, dar sint mai multe anunturi pe forumul asta. Totusi, unul singur a primit atita atentie negativa. Oare de ce? O firma careia ii pasa de viitorii angajati si-ar fi cerut scuze pentru porcaria asta, daca ar fi aflat. Poate n-a aflat, dar a aflat un angajat al firmei respective, care a sarit vitejeste in aparare. A ba nu, stai. O firma careia ii pasa despre viitorii angajati n-ar fi publicat deloc asemenea timpenii. Noroc ca Ubisoft e singura firma "serioasa" de jocuri non-handheld din Romania, deci n-are nevoie sa-i pese de viitorii angajati. Oricum o dai, anuntul e sub orice critica. Cerintele sint varza si exprimarea e de gradinita. O tot dati p-asta cu filtratul nevorbitorilor de engleza si ma amuza foarte; vad ca n-am cum sa va explic de ce, deci nu voi mai incerca. Bomboana de pe tort e faptul ca se gasesc aparatori ai fituicii. E prost, dar sintem romani si asta ne da dreptul sa fim prosti. E prost, dar o secretara vorbitoare de engleza costa 2000 de euro pe luna in explorarile onirice ale lui pin46. E prost, dar ce ma intereseaza pe mine? E prost, da' zice Dark ca e prost, si Dark cauta doar sa faca flame-uri, deci de fapt anuntul e bun. Din nou logica este coplesitoare. Ok, e bun. E cel mai tare anunt de angajare scris vreodata. Traiasca Ubisoft, patria profesionistilor fara de pata si greseala. Nu trebuie ei sa-si ceara scuze ca au pus un jeg de mesaj; mesajul nu e jeg, eu trebuie sa-mi cer scuze ca n-am vazut geniul patrunzator care se ascunde in spatele sau. Si o fac. Acum. Hai pa.
|
| |
pin46 [banned]
|
Postat la 19 Oct 2007 00:19:25 Subiect: Re:
|
|
|
Status:
PR & Marketing
|
Dark a scris: De ce is de ras ca nu stiu ce sa faca cu banii lor?
Aici ai fost spiritual sau incercai sa candidezi la intrebarea saptaminii? Ii afacera lor, o administreaza cum vor, nai tu treba cu ce fac ei. N-ai platit tu sa se faca anuntul ala ca sa te plangi de el.
|
| |
Dark
|
Postat la 19 Oct 2007 00:24:11 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Status:
|
E o replica in "Caldura mare" de Caragiale care-mi sta pe virfurile degetelor; te las sa te prinzi singur care.
|
| |
pin46 [banned]
|
Postat la 19 Oct 2007 00:29:02 Subiect: Re:
|
|
|
Status:
PR & Marketing
|
Dark a scris: E o replica in "Caldura mare" de Caragiale care-mi sta pe virfurile degetelor; te las sa te prinzi singur care. Care ca eu is batran deja, nu mai tin minte ce am invatat la scoala.
|
| |
SpOOky
|
Postat la 19 Oct 2007 00:32:31 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Status:
Înregistrat pe: 24 Mar 2007 20:48:46
Vârsta: 22 ani
Modelator 3D
elohimSoft
|
|
| |
c0mas
|
Postat la 19 Oct 2007 09:44:35 Subiect: Re:
|
|
|
Status:
Înregistrat pe: 19 Apr 2007 13:41:50
Vârsta: 33 ani
Programator
Dream Builder Studios
|
SpOOky a scris: Usurel c0mas  Play nice... Spune-mi si mie te rog, cu ce nu am fost "nice"
Do what you love, money will follow!
|
| |
GameGodN
|
Postat la 19 Oct 2007 19:47:42 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Status:
Înregistrat pe: 16 Oct 2007 12:47:38
Vârsta: 25 ani