| Mesaj |
Info autor |
Postat la 28 Apr 2007 13:52:15 Subiect: Ubisoft RO: Video games designer
|
|
|
nekitu info:
|
nekitu:
April 19th, 2007 Bucharest Reference Code GD Candidate profile: Please read carefully the profile and apply ONLY if you fit it in a significant percent: - Excellent knowledge of Windows tools - Excellent knowledge of game edition’s tools - Good writing, structured, accurate - Good story writer - High creativity level - Good knowledge of the conception and the set up of a methodology - Capacity to use the game’s elements following the technique’s rules in developing « an agreeable ensemble » - Knows how to create game play’s rhythm - Excellent video game culture - Excellent knowledge of the modeling - Excellent knowledge of characters’ and decorations’ setting - Rigorous - Very good English knowledge, French is a plus Job description: - Defines following the objectives of levels’ type, everything that happens physically (geography, environment, obstacles…) - Translates and makes the different levels of game play (entertainment, difficulty rules…) in collaboration with the others jobs. - Takes part in pre-production and production phases - Participates in the creation of the game play and the game system. - Seeks an innovative idea inside of a framework (license or editorial line) in order to differentiate the game play from the one of the competitors. - Defines all the ingredients of the game (characters friends/enemies, interactive objects…) and the different types of interactions possible between these items (game system) Contact To apply, please send your application by e-mail at hr@ubisoft.ro , with the Subject Code GD.
SpoOoOoock! Life Is Too Short For Cheap Chocolate
|
|
| |
Postat la 28 Apr 2007 21:18:05 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
cippyboy info:
|
cippyboy:
Nu prea am intzeles la ce se referea punctele astea doua : - Excellent knowledge of game edition’s tools - Excellent knowledge of the modeling "Game Edition" ? se refera la Game Editing ? Si cum pot sti eu cum arata tool-urile alea daca inca nu sunt game designer in respectiva echipa ?  Si modeling ? Adica game designer-u tre sa fie si modelator de-acuma ?
|
Status:
Înregistrat pe: 04 Dec 2006 17:14:23
Vârsta: 25 ani
Programator
Relative Team
|
| |
Postat la 28 Apr 2007 21:46:46 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
nekitu info:
|
nekitu:
da, e scris gresit probabil, corect e "game's editing tools"
SpoOoOoock! Life Is Too Short For Cheap Chocolate
|
|
| |
Postat la 07 May 2007 10:18:05 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Scarpelius info:
|
Scarpelius:
Nu e scris gresit. Asa inteleg aia de la HR si mai mult ca sigur ca se asteapta sa fi si proeficient in ceva tools particulare la jocurile pe care ei le dezvolta. Ceea ce este oarecum o prostie dpmdv deoarece poti sa fi bun in multe domenii dar sa nu fi avut niciodata curiozitatea sa deschizi un editor de joc.
|
Status:
Înregistrat pe: 01 May 2007 10:43:47
Vârsta: ? ani
Game designer
ygosoft
|
| |
Postat la 09 Oct 2007 17:13:56 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Dixi info:
|
Dixi:
Scarpelius a scris: Nu e scris gresit. Asa inteleg aia de la HR si mai mult ca sigur ca se asteapta sa fi si proeficient in ceva tools particulare la jocurile pe care ei le dezvolta. Ceea ce este oarecum o prostie dpmdv deoarece poti sa fi bun in multe domenii dar sa nu fi avut niciodata curiozitatea sa deschizi un editor de joc. Salut, Nu neaparat. Simplul fapt ca ai incercat(sau si mai bine, ai reusit) sa faci o misiune intr-un editor al unui joc (sa zicem, StarEdit sau UnrealEd), denota ca ai habar de un tool de genul asta si poti sa intrii "in paine" din prima pe un proiect, fara sa pierzi chiar asa mult timp cu familiarizarea cu un alt sistem de lucru. Normal, nici un editor nu seamana cu altul decat intr-o mica masura, dar lucrand cu asa ceva incepi sa intelegi ce se poate face si ce nu se poate face cu un tool de editare. Si ca veni vorba de tool-uri, cine invata sa faca nivele in UnrealEditor va avea mult mai multe usi deshise in fata lui/ei.
|
Status:
Înregistrat pe: 09 Oct 2007 11:27:57
Vârsta: 29 ani
Level designer
|
| |
Postat la 16 Oct 2007 13:49:39 Subiect: Au pretentii cam exagerate
|
|
|
GameGodN info:
|
GameGodN:
Nu cred ca mai ales in Romania exista o persoana care sa aiba toate cunostintele necesare acelui job. E parca un anunt facut pentru o persoana care a lucrat sau inca lucreaza in compania lor. Un om matur care are ceva ani bunii in spate in industria game designului. Nu stiu daca cineva are cunostinte cel putin midlle level pt cea cer ei. Parca as increc dar inca sunt la faza de training. Pate incerc mai incolo peste vre-o 20-30 de ani cand imi formez toate skill-rile pe care le cer ei.
Design game for all to have funn and play them with addiction. Do not bore them and give all what they want if you cann.
|
Status:
Înregistrat pe: 16 Oct 2007 12:47:38
Vârsta: 27 ani
Game designer
|
| |
Postat la 16 Oct 2007 14:31:41 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
c0mas info:
|
c0mas:
Nu cred ca mai ales in Romania exista o persoana care sa aiba toate cunostintele necesare acelui job. Eh, cum sa nu existe ? ... ce e asa de special scris acolo ?
Do what you love, money will follow!
|
Status:
Înregistrat pe: 19 Apr 2007 13:41:50
Vârsta: 35 ani
Programator
Dream Builder Studios
|
| |
Postat la 16 Oct 2007 20:40:55 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
night_hawk info:
|
night_hawk:
Acolo e practic descrisa o persoana care joaca jocuri destul de des, e interesat de partile tehnice ale unui joc pe cat e interesat de cele gameplay-wise si a fost curios sa faca si el ceva-ceva.
|
Status:
Înregistrat pe: 25 Mar 2007 22:01:13
Vârsta: 21 ani
Programator junior
Esotheria
|
| |
Postat la 16 Oct 2007 21:42:57 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Dark info:
|
Dark:
Nu, acolo practic se descrie prostia unei dudui de la HR care doreste "very good English knowledge" dar nu pricepe ce e genitivul si ce doreste el de la viata. Ma termina "excellent knowledge of the modeling" si conceptia metodologiei. The ducks come from the trucks and we are proud.
Oricum, thread-ul e din aprilie, dezgroparea perlelor unui departament de HR care habar n-are ce vorbeste pe toate planurile e interesanta doar din punct de vedere didactic.
LE: si mai tare e ca anuntul e scris de catre romani pentru romani, dar e in engleza. Ca asa-i misto, daca scrii in romana esti demodat. Probabil autorul/autoarea nu vorbeste nici romaneste prea literar, dar limba de lemn parca-i si mai dulce cind e tradusa mot-a-mot si cu o penala sfidare a gramaticii din romana proasta in "engleza".
Ultima editare efectuată de Dark pe 16 Oct 2007 21:49:14; 1 editări în total
"Am crezut ca esti ceva mai avansat" - Nekitu, 2008 A.D. Autobaza
|
Status:
Înregistrat pe: 12 May 2007 20:12:30
|
| |
Postat la 17 Oct 2007 12:45:06 Subiect: Re:
|
|
|
Black_Knight info:
|
Black_Knight:
c0mas a scris: Nu cred ca mai ales in Romania exista o persoana care sa aiba toate cunostintele necesare acelui job. Eh, cum sa nu existe ? ... ce e asa de special scris acolo ? total de acord, multe din astea oricum sunt balarii cu "Rigorous" si alte prosti
Ultima editare efectuată de Black_Knight pe 17 Oct 2007 12:45:58; 1 editări în total
|
Status:
Înregistrat pe: 07 May 2007 19:49:43
Programator
|
| |
Postat la 17 Oct 2007 12:50:27 Subiect: Re:
|
|
|
Black_Knight info:
|
Black_Knight:
Dark a scris: Nu, acolo practic se descrie prostia unei dudui de la HR care doreste "very good English knowledge" dar nu pricepe ce e genitivul si ce doreste el de la viata. Ma termina "excellent knowledge of the modeling" si conceptia metodologiei. The ducks come from the trucks and we are proud. Oricum, thread-ul e din aprilie, dezgroparea perlelor unui departament de HR care habar n-are ce vorbeste pe toate planurile e interesanta doar din punct de vedere didactic. LE: si mai tare e ca anuntul e scris de catre romani pentru romani, dar e in engleza. Ca asa-i misto, daca scrii in romana esti demodat. Probabil autorul/autoarea nu vorbeste nici romaneste prea literar, dar limba de lemn parca-i si mai dulce cind e tradusa mot-a-mot si cu o penala sfidare a gramaticii din romana proasta in "engleza". Mda deci eu am cunoscut o singura tipa de la HR care nu era asa bata in rest toti PRAF! si mai isi dau si aera ca doar sint la HR sunt mari smecheri... in legatura cu anunturile in engleza ... pai asa fac toti in Romania... probabil pare mult mai interesant si mai la moda + ca iti verifica cunostintele de engleza (lol)
|
Status:
Înregistrat pe: 07 May 2007 19:49:43
Programator
|
| |
Postat la 17 Oct 2007 14:39:58 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
c0mas info:
|
c0mas:
Pai il pun in engleza ca sa cada din start cei care nu reusesc sa inteleaga ce scrie ... si poate sunt straini prin Romania care vor sa se angajeze si nu ar stii sa-l citeasca pe ala in romana 
Do what you love, money will follow!
|
Status:
Înregistrat pe: 19 Apr 2007 13:41:50
Vârsta: 35 ani
Programator
Dream Builder Studios
|
| |
Postat la 17 Oct 2007 14:57:00 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
pin46 info:
[banned]
|
pin46:
LE: si mai tare e ca anuntul e scris de catre romani pentru romani, dar e in engleza. Ca asa-i misto, daca scrii in romana esti demodat. Probabil autorul/autoarea nu vorbeste nici romaneste prea literar, dar limba de lemn parca-i si mai dulce cind e tradusa mot-a-mot si cu o penala sfidare a gramaticii din romana proasta in "engleza". Sunt deacord decat o exprimare anapoda in engleza mai bine o explicatie buna in Romana, mai ales ca anuntul este adresat romanilor. Pe de alta parte nu cred ca trebuie sa radem de cei care nu stiu engleza. Asta e a incercat omul sa puna textul in engleza. Hai si-om rade de toti care incearca sa scrie in engleza si nu le iese perfect (intentia conteaza). La urma urmei nu era un comunicat al Ministerului de Externe
Ultima editare efectuată de pin46 pe 17 Oct 2007 15:03:55; 1 editări în total
|
Status:
Înregistrat pe: 06 Aug 2007 23:02:05
PR & Marketing
|
| |
Postat la 17 Oct 2007 19:58:29 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
GameGodN info:
|
GameGodN:
Aici nu e vorba de cat de bine stiu lb. engleza. Eu am vrut sa critic nivelul cerintelor pt game designer care trebuie sa fie un super geniu in calculatore si game design, care probabil le atingi abia dupa multi ani de experienta in care faci programe de windows dar si game design. In anunt toate cunostintele si cerute sunt fie la nivelul "excelent" sau "High". Eu asta am vrut sa pun in primul rand in evidenta. Mie mi se pare absurde asfel de cerinte mai ales pt game design-rii romani care nu cred ca sunt la fel de bine pregatiti ca cei de afara. Nu stiu cati romani pot sa faca un joc la nivel comercial afdica bug free?!
Design game for all to have funn and play them with addiction. Do not bore them and give all what they want if you cann.
|
Status:
Înregistrat pe: 16 Oct 2007 12:47:38
Vârsta: 27 ani
Game designer
|
| |
Postat la 17 Oct 2007 20:02:09 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Rimio info:
|
Rimio:
Game desing != Game programming. Look it up 
If at first you don't succeed, you fail.
|
Status:
Înregistrat pe: 24 Mar 2007 21:50:44
Vârsta: 23 ani
Programator
|
| |