| Mesaj |
Info autor |
Postat la 25 Apr 2007 09:59:14 Subiect: Cetate 3D
|
|
|
DanielOizo info:
|
DanielOizo:
Salutare, Sper ca am postat in locul potrivit, nu este chiar un joc, dar foloseste o gramada de elemente de FPS. www.ekh.ro/danielAm facut o prezentare 3D a unei biserici fortificate. Astept parerile voastre. Toate criticile, comentariile si sugestiile sunt binevenite. P.S. Pt miscare folositi W A S D sau sagetile, click & drag pt. mouselook. Prin unele usi se poate trece. Pt. a putea rula, prezentarea are nevoie de Shockwave. Link de download http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?Prezentarea ruleaza direct in browser. P.S.S. Programele folosite sunt : 3DSmax, Adobe(Macromedia) DirectorMX 2004 si Photoshp. Daniel.
Ultima editare efectuată de DanielOizo pe 25 Apr 2007 10:09:01; 1 editări în total
|
Status:
Înregistrat pe: 25 Apr 2007 09:44:57
Vârsta: 1883 ani
Modelator 3D
|
| |
Postat la 25 Apr 2007 15:37:03 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
SpOOky info:
|
SpOOky:
nu`i rau, nu`i rau d loc. totusi texturilor le`ar mai prinde bine cva munca. in special rosul/verdele mat ar trebui sa fie inlocuite iar la textura cu pietrisul fa`i un tile mai mare, sa s repete d mai multe ori, incat sa nu fie asa pixelata.
spor la treaba
Ultima editare efectuată de SpOOky pe 25 Apr 2007 16:00:19; 1 editări în total
|
Status:
Înregistrat pe: 24 Mar 2007 20:48:46
Vârsta: 24 ani
Modelator 3D
elohimSoft
|
| |
Postat la 25 Apr 2007 15:56:28 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
MithY info:
|
MithY:
imi place cum arata, totusi nu ma impac prea bine cu, controlul camerei
gamedev for life
|
|
| |
Postat la 25 Apr 2007 18:30:51 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
nekitu info:
|
nekitu:
opinia mea, eu zic sa treci pe C++ si OpenGL sau Direct3D, daca tot te-ai apucat  , e pacat, stiu ca asa inveti, dar mai bine inveti the hard way, nu cu shockwave  ... just my 7 cents...
SpoOoOoock! Life Is Too Short For Cheap Chocolate
|
|
| |
Postat la 26 Apr 2007 09:36:45 Subiect: Re:
|
|
|
DanielOizo info:
|
DanielOizo:
SpOOky a scris: nu`i rau, nu`i rau d loc. totusi texturilor le`ar mai prinde bine cva munca. in special rosul/verdele mat ar trebui sa fie inlocuite iar la textura cu pietrisul fa`i un tile mai mare, sa s repete d mai multe ori, incat sa nu fie asa pixelata. spor la treaba Mersi, asa-i, la texturi ar mai fi multe de facut, majoritatea comentarilor care l-am primit( si pe alte forumuri) au fost in legatura cu texurile. MithY a scris: imi place cum arata, totusi nu ma impac prea bine cu, controlul camerei Macromedia director n-are o comanda interna pt resetarea pozitiei mouse-ului, asa ca trebuie sa folosesc niste xtra-uri(plug-ins) care fac posibila treaba asta, dar din pacate versiunile free care-mi permit resetarea pozitiei cursorului functioneaza doar in projector, nu si shockwave( adica nu si care ruleaza in browser). Aici va cer niste sfaturi, poate stiti vreo varianta alternativa de control al camerei, in principal din modul FPS. nekitu a scris: opinia mea, eu zic sa treci pe C++ si OpenGL sau Direct3D, daca tot te-ai apucat Smile, e pacat, stiu ca asa inveti, dar mai bine inveti the hard way, nu cu shockwave Smile... just my 7 cents... Da, sa stii ca m-am gandit la asta, dar nu am inca convingerea ca merita timpul investit, Shockwave-ul are cateva avantaje, ruleaza in browser , e SIMPLU si suporta modele din 3dsmax. nu cred ca vreau sa intru in industria jocurilor sau mai bine spus nu ca programator, m-as specializa mai mult pe grafica 3d, iar directorul este un instrument bun sa adaug interactivitate in scenele care le fac in max. Va multumesc pt. comentarii. Daniel.
|
Status:
Modelator 3D
|
| |
Postat la 26 Apr 2007 11:53:45 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
SpOOky info:
|
SpOOky:
plusez p aceiasi linie ca nekitu. ar fi o ideea buna sa te apuci d cva programare. ai irrlich t si ogre p net care sunt gratis si o miriada d altele postate p aici p forum. daca vrei cva super usor , incearca www.3impact.com interfata foarte simpla in c++ dar e comercial (100$). asa am inceput eu cu programarea, sincer sa fiu background`ul meu e in 3d si nicio data nu pot spune ca m`am impacat cu ea. dar am ajuns la concluzia ca abia prin cod ai puterea d a creea cva la standard. in plus nu trebuie intotdeauna sa alegi calea mai usoara. toate motoarele d mai sus prezinta modalitati d exportare din 3ds max. bafta 
Ultima editare efectuată de SpOOky pe 26 Apr 2007 14:06:31; 4 editări în total
|
Status:
Modelator 3D
elohimSoft
|
| |
Postat la 26 Apr 2007 13:35:53 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
World Executor info:
|
World Executor:
Observatii:» Textura la ziduri ar trebui sa fie continua, in unele locuri e chiar rasturnata; in proiectele viitoare te sfatuiesc sa ai mai multa grija cu texturile. » Iarba mi-a placut, e misto; si tufisurile sunt faine, pacat ca sunt doar niste sprite-uri; hint: nu stiu cat de bine ar arata, dar poate e mai util ca elementele 2D sa ramana tot timpul cu fatza spre tine. Asta e doar un screenshot, no crits. Pe viitor, poate cei care posteaza proiectele lor adauga si una sau doua imagini lamuritoare. » Skybox-ul e taiat in mai multe parti. Pentru cei care nu au vazut inca despre ce e vorba: navighati cu mouse-ul si sagetile, e mai util decat cu WASD. Eu iti urez bafta in continuare Daniele in tot ce ti-ai propus, iar lui Spooky ii urez: sa mai invete s scrie si s nu mai fie ata de lenes can bate la tast. d ma? sper ca ne`am inteles 
The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do.
|
Status:
Înregistrat pe: 03 Oct 2006 04:23:24
Vârsta: 132 ani
PR & Marketing
Evolution Vault (Iasi)
|
| |
Postat la 26 Apr 2007 14:05:15 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
SpOOky info:
|
SpOOky:
mdea
|
Status:
Modelator 3D
elohimSoft
|
| |
Postat la 27 Apr 2007 11:49:24 Subiect: Re:
|
|
|
DanielOizo info:
|
DanielOizo:
a scris: Observatii:» Textura la ziduri ar trebui sa fie continua, in unele locuri e chiar rasturnata; in proiectele viitoare te sfatuiesc sa ai mai multa grija cu texturile. » Iarba mi-a placut, e misto; si tufisurile sunt faine, pacat ca sunt doar niste sprite-uri; hint: nu stiu cat de bine ar arata, dar poate e mai util ca elementele 2D sa ramana tot timpul cu fatza spre tine. » Skybox-ul e taiat in mai multe parti. Pentru cei care nu au vazut inca despre ce e vorba: navighati cu mouse-ul si sagetile, e mai util decat cu WASD. Eu iti urez bafta in continuare Daniele in tot ce ti-ai propus, iar lui Spooky ii urez: sa mai invete s scrie si s nu mai fie ata de lenes can bate la tast. d ma? sper ca ne`am inteles  Mersi, In viitorul foarte apropiat (sper ca la inceputul lui mai) incep o alta lucrare foarte asemanatoare cu asta. O sa incerc sa redau biserica asta fortificata asa cum a fost ea in evul mediu(B.T.W, este biserica forificata din Cisnadie, un oras la 7 km de sibiu. D.p.d.v arhitectural,cetatea 3D, corespunde in proportie de aprox 90% realitatii). In acest proiect o sa lucrez mai mult la texturi cu texture baking, iar engine-ul o sa-l optimizez un pic sau sa-l rescriu. Nici nu stiu, dar daca e aici un forum de W.I.P o sa-l postez. Daniel.
|
Status:
Modelator 3D
|
| |
Postat la 27 Apr 2007 12:01:38 Subiect: Re:
|
|
|
DanielOizo info:
|
DanielOizo:
SpOOky a scris: ar fi o ideea buna sa te apuci d cva programare. OK, nu cunosc exact Ogre si nici nu stiu cat cunosti tu Macromedia Director, dar iti spun ca are si el un limbaj de programare care se numseste "lingo", seamana un pic cu Action script. Stiu ca nu-i de complexitatea c-ului dar asta nu cred ca-i tot timpul un dezavantaj, pt ce am facut eu pana acum e ok in plus astept o noua versiune de director, care o sa apara in a 2-a jumatate a lui 2007  . Daniel.
|
Status:
Modelator 3D
|
| |
Postat la 27 Apr 2007 12:39:08 Subiect: Re: Re:
|
|
|
World Executor info:
|
World Executor:
DanielOizo a scris: Nici nu stiu, dar daca e aici un forum de W.I.P o sa-l postez. Posteaza aici: http://gamedev.ro/forum/18 la Devlogs. Sa nu uiti sa ii dai un nume. Bafta 
The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do.
|
Status:
Înregistrat pe: 03 Oct 2006 04:23:24
Vârsta: 132 ani
PR & Marketing
Evolution Vault (Iasi)
|
| |
Postat la 07 May 2007 00:21:05 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
nightelf info:
|
nightelf:
Frumos! imi place! Multa bafta in contiuare 
n`am fost eu!
|
Status:
Înregistrat pe: 10 Mar 2007 23:57:23
Vârsta: 25 ani
Modelator 3D
|
| |
Postat la 08 Sep 2009 19:30:08 Subiect: Re: Cetate 3D
|
|
|
BetaTester info:
[banned]
|
BetaTester:
DanielOizo a scris: Salutare, Sper ca am postat in locul potrivit, nu este chiar un joc, dar foloseste o gramada de elemente de FPS. www.ekh.ro/danielAm facut o prezentare 3D a unei biserici fortificate. Astept parerile voastre. Toate criticile, comentariile si sugestiile sunt binevenite. P.S. Pt miscare folositi W A S D sau sagetile, click & drag pt. mouselook. Prin unele usi se poate trece. Pt. a putea rula, prezentarea are nevoie de Shockwave. Link de download http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?Prezentarea ruleaza direct in browser. P.S.S. Programele folosite sunt : 3DSmax, Adobe(Macromedia) DirectorMX 2004 si Photoshp. Daniel. Nu ne dai şi codul lui ? Hmm ? http://vrmlserver.xooit.com/t228-Cetate-3D.htm
I'm a son of transputers
|
Status:
Înregistrat pe: 04 Sep 2009 18:24:44
Vârsta: 50 ani
Gamer / Beta tester / QA
|
| |