|
|
Pagina 2 din 2
[
1
|
2
]
| Mesaj |
Info autor |
Postat la 08 Jun 2007 21:47:23 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
raicuandi info:
|
raicuandi:
Method 2: Move Your Mouse Pointer If you move your mouse pointer continuously while the data is being returned to Microsoft Excel, the query may not fail. Do not stop moving the mouse until all the data has been returned to Microsoft Excel.
|
Status:
Înregistrat pe: 24 Mar 2007 21:02:40
Vârsta: 22 ani
Programator
|
| |
Postat la 08 Jun 2007 22:04:01 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Rimio info:
|
Rimio:
Andy Anderson. Mishtooo nume. Mult prea cool pentru romania  . Dar, is it like in Matrix or Life With Louie  ?
If at first you don't succeed, you fail.
|
Status:
Înregistrat pe: 24 Mar 2007 21:50:44
Vârsta: 23 ani
Programator
|
| |
Postat la 08 Jun 2007 22:26:49 Subiect: Re: Re: Re:
|
|
|
SpOOky info:
|
SpOOky:
raicuandi a scris: 1)Woah, spooky, nu mai fi asa ofticat ca nu te-am ajutat... Si e "Mr. Raicu" pt tine  Care e defapt acum "Mr. Anderson", deoarece am emigrat in Australia. poti sa schimbi numele si sa`ti zici cum vrei. degeaba vopsesti masina, daca motorul e phutut, tot un jaf e iar la faza cu devblogu, stii unii au bacu anu asta, adica reusesc sa se tina d scoala si eventual si sa o termine. alt capitol la care tu ai dat kicks ajutat?! ha! tu p mn? crezi ca la faptul ca n`ai scris un wrapper s rezuma? stai jos. fa liniste
Ultima editare efectuată de SpOOky pe 09 Jun 2007 03:35:49; 2 editări în total
|
Status:
Înregistrat pe: 24 Mar 2007 20:48:46
Vârsta: 24 ani
Modelator 3D
elohimSoft
|
| |
Postat la 09 Jun 2007 08:56:16 Subiect: Re:
|
|
|
raicuandi info:
|
raicuandi:
Rimio a scris: Andy Anderson. Mishtooo nume. Mult prea cool pentru romania  . Dar, is it like in Matrix or Life With Louie  ? Ambele! /edit: apropo, sunt al 101-lea Anderson din statul meu  @spooky Hehe, puteam sa jur ca o sa o bagi pe aia cu bacu' ^_^ Lasa ma ca nici io nu's mai putin ocupat: am slujba acuma, fiindca sunt singuru care vb engleza bine, mama e acasa urmeaza un curs important, si ma duc si la scoala. Oricum, end of subject. Nu mai raspunde ca io nu-ti mai raspund. Sa inchida vre-un admin topicu. Si asa nu mai fac nimic la proiectul acesta vechi.
Ultima editare efectuată de raicuandi pe 09 Jun 2007 08:57:32; 1 editări în total
Method 2: Move Your Mouse Pointer If you move your mouse pointer continuously while the data is being returned to Microsoft Excel, the query may not fail. Do not stop moving the mouse until all the data has been returned to Microsoft Excel.
|
Status:
Programator
|
| |
Postat la 18 Jun 2007 07:56:47 Subiect: Re: Hai pa!
|
|
|
World Executor info:
|
World Executor:
Rimio a scris: am slujba acuma, fiindca sunt singuru care vb engleza bine, mama e acasa urmeaza un curs important, si ma duc si la scoala. Wow! Mamă, cat de impresionant!! Ah, si da, stim, nu este timp dom'le, daca nu este asta e... Important e ca imi pastrez statutul de Programator, asta e important. Pariez ca "slujba" ta nu e de programator. Nu ca m-as lua de tine, da vad ca te agiti degeaba ca nu ai terminat nimic si cam am alergie la persoane din astea... care nu au timp.
The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do.
|
Status:
Înregistrat pe: 03 Oct 2006 04:23:24
Vârsta: 132 ani
PR & Marketing
Evolution Vault (Iasi)
|
| |
Postat la 20 Jun 2007 21:09:00 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
raicuandi info:
|
raicuandi:
Normal ca nu este. Cati "pusti" de 18 ani lucreaza ca programatori?  Lucrez la un supermarket. In plus, nu trebuie sa ma justific tie.. Mai bine te lasi de "incurajarile" astea stresante, si iti faci griji pentru proiectele tale..  Am alte chestii de care sa ma ingrijorez acum. Cum ar fi ca nu am masina, nu am permis (asta intr-un oras de 90x20 km; poti sa conduci de la 16 ani aici), nu am prieteni (duh, doar nu i-am luat in valiza nu??) Yeah, eu as zice ca sunt destul de ocupat, avand in vedere ca mi-am luat toata viata de la capat  Insa mai arunc cate o linie din cand in cand...
|
Status:
Programator
|
| |
Postat la 20 Jun 2007 23:25:22 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
nekitu info:
|
nekitu:
mda, cred ca e destul de nasol sa lasi toti oamenii care ii stiai in tzara, si sa fii singur strain, printre straini... doar cu familia, cam naspa.. ce puii mei v-ati dus acolo, ca si la noi incepe treaba sa mearga ok, nush ce tot mai pleaca lumea cand aici e El Dorado  , the real free country 
SpoOoOoock! Life Is Too Short For Cheap Chocolate
|
|
| |
Postat la 21 Jun 2007 00:58:47 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
raicuandi info:
|
raicuandi:
Romani sunt destui prin Australia, si chiar din orasul meu ne-au ajutat enorm (de la sfaturi si cum sa ne orientam, pana la mobila si aparate electrocasnice! au fost extraordinari romanii de aici.. au si una sau 2 asociatii in orasul asta care ii ajuta pe nou veniti [romani sau altii, nu conteaza]), deci chiar singuri nu suntem, insa mi sa facut tare dor de toata lumea pe care o cunosteam din Romania, de locurile unde am crescut... (chiar si acele conversatii de 2 bani care le purtam numai de dragul de a deranja ora..  ) Oricum, nu-ti poti da seama cum e aici pana nu vezi diferenta cu ochii tai, si parerea mea e ca nu m-as mai intoarce. Lumea este extrem de relaxata si amabila, pana la punctul de-mi dau impresia ca daca nu se poarta ca de obicei (obicei la ei), vin mascatii peste ei si ii aresteaza ca nu au o atitudine relaxata Lumea si traiul de aici creaza o atmosfera din care nu vreau sa ies.. Si scoala e mult mai marfa, dar nu intru in detalii ca ma lungesc. Ah, apropo, cat despre chestia cu fetele frumoase, e cam adevarata... Sunt si aici frumoase cam la fel ca la noi (nu pot sa scap de ticu cu "noi"=Romania.. desi nu mai locuiesc in Romania.. in fine), dar in proportie mult mai mica... Iar la proiecte, inca mai lucrez, doar ca nu la Ogrio, si nimic 'oficial' (adica daca dai google dupa 'raicuandi' n-o sa-l vezi in nici un proiect, decat daca e vre-o pagina veche) Imi fac un game engine (defapt fac jocul direct din care rezulta enginu..) cam de la 0... in seara asta lucram la hardware buffers (index buffers - gata, vertex buffers - aproape, si nu ma referem la orice rahat-cu-persh ca orice idiot poate sa dea 2 comenzi sa creeze si sa lock-eze un vertex buffer gol, ci la un sistem complet, in care poti face o lista de elemente ale vertex buffer-ului [pozitie, normala etc.] adaugand element cu element, e facut special sa poti folosi combinatii de vertex buffer-e, de obicei asa: 1 index buffer desigur, 1 vertex buffer pt geometrie, si 1 vertex buffer pt date per instanta al acelei geometrii (include o matrice 4x4 de transformari). trucul e folosit pt instancing rapid. cine vrea mii de copaci sau soldati pe ecran? no problem) Ce am mai facut in ultimele 5 zile cu cate 3-4 ore de somn, includ un memory manager, un sist. de logging mai destept, un sist complet de sunete, complet 3D positioned, care poate urma actorii prin spatiul 3D al jocului, un framework de baza al logicii jocului, si probabil mai multe chestii care nu prea mi le amintesc acum.. Acum la mine este 7:17 AM, si nu pentru ca sunt un tip matinal, ci pentru ca am stat treaz toata seara lucrand la un engine modern.. asa ca astia care va dati rotunzi: PUT A SOCK IN IT! Ca stii pointeri in C++, cum sa creezi o fereastra si sa umplii un vertex buffer nu inseamna ca stii sa faci jocuri! E cel putin pe atunci cand iti numeri liniile de cod tot pe degetele de la o mana, dar din 2 in 2 sute de mii. Mi-am luat enginu/jocul de la 0 mergand pe Direct3D pur (mda, am copilarit cu enginuri high-level, dar na ca am crescut mare) acu vre-o 2 saptamani, si eu zic ca ma descurc destul de bine. Cand o sa consider ca am un demo care imi place, o sa-l postez nu-ti fa griji. Pana atunci nu mai vreau sa aud de destepti ca AvatarShell.
|
Status:
Programator
|
| |
Postat la 21 Jun 2007 12:45:11 Subiect: Re:
|
|
|
Black_Knight info:
|
Black_Knight:
raicuandi a scris: Romani sunt destui prin Australia, si chiar din orasul meu ne-au ajutat enorm (de la sfaturi si cum sa ne orientam, pana la mobila si aparate electrocasnice! au fost extraordinari romanii de aici.. au si una sau 2 asociatii in orasul asta care ii ajuta pe nou veniti [romani sau altii, nu conteaza]), deci chiar singuri nu suntem, insa mi sa facut tare dor de toata lumea pe care o cunosteam din Romania, de locurile unde am crescut... (chiar si acele conversatii de 2 bani care le purtam numai de dragul de a deranja ora..  ) Oricum, nu-ti poti da seama cum e aici pana nu vezi diferenta cu ochii tai, si parerea mea e ca nu m-as mai intoarce. Lumea este extrem de relaxata si amabila, pana la punctul de-mi dau impresia ca daca nu se poarta ca de obicei (obicei la ei), vin mascatii peste ei si ii aresteaza ca nu au o atitudine relaxata Lumea si traiul de aici creaza o atmosfera din care nu vreau sa ies.. Si scoala e mult mai marfa, dar nu intru in detalii ca ma lungesc. Ah, apropo, cat despre chestia cu fetele frumoase, e cam adevarata... Sunt si aici frumoase cam la fel ca la noi (nu pot sa scap de ticu cu "noi"=Romania.. desi nu mai locuiesc in Romania.. in fine), dar in proportie mult mai mica... Iar la proiecte, inca mai lucrez, doar ca nu la Ogrio, si nimic 'oficial' (adica daca dai google dupa 'raicuandi' n-o sa-l vezi in nici un proiect, decat daca e vre-o pagina veche) Imi fac un game engine (defapt fac jocul direct din care rezulta enginu..) cam de la 0... in seara asta lucram la hardware buffers (index buffers - gata, vertex buffers - aproape, si nu ma referem la orice rahat-cu-persh ca orice idiot poate sa dea 2 comenzi sa creeze si sa lock-eze un vertex buffer gol, ci la un sistem complet, in care poti face o lista de elemente ale vertex buffer-ului [pozitie, normala etc.] adaugand element cu element, e facut special sa poti folosi combinatii de vertex buffer-e, de obicei asa: 1 index buffer desigur, 1 vertex buffer pt geometrie, si 1 vertex buffer pt date per instanta al acelei geometrii (include o matrice 4x4 de transformari). trucul e folosit pt instancing rapid. cine vrea mii de copaci sau soldati pe ecran? no problem) Ce am mai facut in ultimele 5 zile cu cate 3-4 ore de somn, includ un memory manager, un sist. de logging mai destept, un sist complet de sunete, complet 3D positioned, care poate urma actorii prin spatiul 3D al jocului, un framework de baza al logicii jocului, si probabil mai multe chestii care nu prea mi le amintesc acum.. Acum la mine este 7:17 AM, si nu pentru ca sunt un tip matinal, ci pentru ca am stat treaz toata seara lucrand la un engine modern.. asa ca astia care va dati rotunzi: PUT A SOCK IN IT! Ca stii pointeri in C++, cum sa creezi o fereastra si sa umplii un vertex buffer nu inseamna ca stii sa faci jocuri! E cel putin pe atunci cand iti numeri liniile de cod tot pe degetele de la o mana, dar din 2 in 2 sute de mii. Mi-am luat enginu/jocul de la 0 mergand pe Direct3D pur (mda, am copilarit cu enginuri high-level, dar na ca am crescut mare) acu vre-o 2 saptamani, si eu zic ca ma descurc destul de bine. Cand o sa consider ca am un demo care imi place, o sa-l postez nu-ti fa griji. Pana atunci nu mai vreau sa aud de destepti ca AvatarShell. hehe ma bucur pt tine. multa bafta in continuare si in curand sa auzim de un lead programmer roman in australia 
|
Status:
Înregistrat pe: 07 May 2007 19:49:43
Vârsta: 29 ani
Programator
|
| |
Postat la 21 Jun 2007 15:41:11 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
raicuandi info:
|
raicuandi:
Multumesc
|
Status:
Programator
|
| |
Pagina 2 din 2
[
1
|
2