Felicitari tuturor pentru interesul si pasiunea de care au dat dovada

.
Avand intentia de a fi util am cautat si am gasit cateva bug-uri/lucruri ce cred ca ar putea fi imbunatatite. Probabil stiti de ele, probabil nu, cert este insa ca versiunea de la download poate fi imbunatatita
Marked for Destruction:
Daca rezolutia desktopului este mai mica decat 1024x768, nu pot misca mouseul pe tot ecranul. Incearca sa dai Start Mission cu o rezolutie a desktopului de 800x600.
Daca accelerez foarte mult ies la un moment dat de pe harta, trecerea se face brutal - nava dispare si apare in cealalta parte(de la stanga la dreapta si invers), un mic test ar rezolva problema asta.
In privinta mult discutatului efect de spot-light: pana la urma nu este vorba decat un simplu blending(se pare) a scenei cu(cel mai probabil) un gray-scaled image. Cred ca ar arata mai bine insa, daca ai adauga acest efect INAINTE sa randezi nava.

Misplaced in space:
Dupa realizarea animatiilor(meniuri, game over) apare un mic efect de flickering de la trecerea din mod neinteractiv in cel interactiv, se poate rezolva usor.
Trecerea dintr-o parte a ecranului in cealalta este implementata mai bine ca la Marked For Destruction, insa ar fi interesant sa faceti in asa fel inca sa se vada o "bucata" din nava intr-o parte a ecranului si restul in cealalata parte.
Cred ca ar trebui sa renunati la titlul ferestrei de la high-score, se amesteca GDI cu grafica jocului, poate ca ar fi mai placut vizual ca meniul high-score sa fie in aceeasi tema cu jocul.
Blasteroids:
Am instalat jocul dar imi lipseau cateva dll-uri(msvcr71.dll, dedx9_29.dll), un utilizator obisnuit nu este interesat de astfel de aspecte, el vrea sa dea dublu click si sa innebuneasca jucandu-se

Coliziunile intre nava/asteroizi ar putea fi mai exacte, uneori este amuzant ca botul navei sa zambeasca cu fata spre soare de pe suprafata asteroidului si totul sa nu sfarseasca printr-o explozie albastra
Mai ciudat este cand primesc un "random-spawn" desi nu am iesit de pe suprafata "de pe ecran".
Galactic Hunt:
Sincer eu nu am gasit asteroizii in primele 10 secunde de joc(si am renuntat), asta argumenteaza ori o inabilitate de natura psihica(a mea) ori faptul ca asteroizii sunt intr-adevar greu de gasit. Ca utilizator obisnuit as vrea sa-i gasesc cat mai repede, altfel ma plictisesc si ma bag la un hl2
Uneori se pare ca nava isi pierde flacarile care o propulseaza in adancul spatiului
Unreal Asteroids
Intr-adevar unreal, nave cosmice intr-un nivel gen quake

.
Rachetele au orientari destul de ciudate, par confuze, la fel si inamicii mei. Problema se poate rezolva usor si elegant , se reduce doar la construirea unei matrice care sa orienteze o racheta/inamic in functie de o directie specificata.
Mult succes in continurare!