Utilizator:
Parola:
Am uitat parola... | Cont nou!

Articole Resurse Echipe Competiții Proiecte Forum DevBlogs Locuri de muncă GDROMag Issue#1 GDROCon 2007

Forum » Comunitate » Competiţii » Pimp My Asteroids!

Competiţie:

Pimp My Asteroids!
Iniţiator: nekitu, pe 24 Mar 2007 14:44:08
COMPETIŢIE ÎNCHEIATĂ
Perioada: 24 Mar 2007 14:00:00 - 15 May 2007 01:00:00
Evil Works
Marked for Destruction
Digital Void Entertainment
Galactic Hunt
Third Party Studios
Blasteroids 2
TEMA:

Creaţi un joc care să fie bazat pe mai bătrânul Asteroids, însă cu grafică şi gameplay "pimped up", utilizaţi cele mai noi tehnologii în grafică şi adăugaţi elemente de gameplay inovatoare pentru jocul Asteroids.

Multe explozii, scântei şi fum vă rog, acompaniate de muzică 'beton' Smile.

REGULAMENT:

Proiectele se pot face în orice limbaj şi mediu de programare, însă trebuie să aibă o versiunea jucabilă pe WindowsXP.
Dimensiunea ar fi de preferat să nu depăşească 50 MB.

PREMII:

Nu prea există momentan Smile, suntem la început, singurele premii sunt locurile de "frunce" în viitoarea Hall Of Fame a gamedev|ro ( într-un fel e mai bine, ca să nu existe doar dorinţa de a caştiga ceva material, ci doar concurenţa pură, care va duce la progresul profesional al participanţilor, câştigând fiecare mai multă experienţă )

Participanţii şi producţiile lor:

Loc Echipã Titlu producţie Link de download Înscrisă de
1
( 195 pts )
Nota ta: 0.0

Galactic Hunt
Download
~18 Mb
MithY
2
( 160 pts )
Evil Works

Marked for Destruction
Download
~25.8 Mb
EvilWorks
3
( 143 pts )
Third Party Studios

Blasteroids 2
Download
~25 Mb
Child_OnLine
4
( 134 pts )
Pietrow games

Misplaced in space
Download
~5.75 Mb
cyberbob
5
( 122 pts )
LightningTeam

Asteroids: Deadly Impact
Download
~11.42 Mb
Thunder
6
( 115 pts )
Esotheria

Unreal Asteroids
Download
~9 Mb
night_hawk
7
( 0 pts )
Clashmasters

Meteor Storm
Nu este setat
Overburn

Comentarii pentru aceastã competiţie:

Pagina 9 din 11 [ 7 | 8 | 9 | 10 | 11 ]

Mesaj Info autor
    Postat la 19 May 2007 11:17:01    Subiect: Felicitari
Deliverance info:

Deliverance:

Felicitari tuturor pentru interesul si pasiunea de care au dat dovada Smile.
Avand intentia de a fi util am cautat si am gasit cateva bug-uri/lucruri ce cred ca ar putea fi imbunatatite. Probabil stiti de ele, probabil nu, cert este insa ca versiunea de la download poate fi imbunatatita Smile

Marked for Destruction:
    Daca rezolutia desktopului este mai mica decat 1024x768, nu pot misca mouseul pe tot ecranul. Incearca sa dai Start Mission cu o rezolutie a desktopului de 800x600.
    Daca accelerez foarte mult ies la un moment dat de pe harta, trecerea se face brutal - nava dispare si apare in cealalta parte(de la stanga la dreapta si invers), un mic test ar rezolva problema asta.
    In privinta mult discutatului efect de spot-light: pana la urma nu este vorba decat un simplu blending(se pare) a scenei cu(cel mai probabil) un gray-scaled image. Cred ca ar arata mai bine insa, daca ai adauga acest efect INAINTE sa randezi nava. Very Happy

Misplaced in space:
    Dupa realizarea animatiilor(meniuri, game over) apare un mic efect de flickering de la trecerea din mod neinteractiv in cel interactiv, se poate rezolva usor.
    Trecerea dintr-o parte a ecranului in cealalta este implementata mai bine ca la Marked For Destruction, insa ar fi interesant sa faceti in asa fel inca sa se vada o "bucata" din nava intr-o parte a ecranului si restul in cealalata parte.
    Cred ca ar trebui sa renunati la titlul ferestrei de la high-score, se amesteca GDI cu grafica jocului, poate ca ar fi mai placut vizual ca meniul high-score sa fie in aceeasi tema cu jocul.

Blasteroids:
    Am instalat jocul dar imi lipseau cateva dll-uri(msvcr71.dll, dedx9_29.dll), un utilizator obisnuit nu este interesat de astfel de aspecte, el vrea sa dea dublu click si sa innebuneasca jucandu-se Laughing
    Coliziunile intre nava/asteroizi ar putea fi mai exacte, uneori este amuzant ca botul navei sa zambeasca cu fata spre soare de pe suprafata asteroidului si totul sa nu sfarseasca printr-o explozie albastra Very Happy
    Mai ciudat este cand primesc un "random-spawn" desi nu am iesit de pe suprafata "de pe ecran".

Galactic Hunt:
    Sincer eu nu am gasit asteroizii in primele 10 secunde de joc(si am renuntat), asta argumenteaza ori o inabilitate de natura psihica(a mea) ori faptul ca asteroizii sunt intr-adevar greu de gasit. Ca utilizator obisnuit as vrea sa-i gasesc cat mai repede, altfel ma plictisesc si ma bag la un hl2 Razz
    Uneori se pare ca nava isi pierde flacarile care o propulseaza in adancul spatiului Mr. Green     

Unreal Asteroids
    Intr-adevar unreal, nave cosmice intr-un nivel gen quake Very Happy.
Rachetele au orientari destul de ciudate, par confuze, la fel si inamicii mei. Problema se poate rezolva usor si elegant , se reduce doar la construirea unei matrice care sa orienteze o racheta/inamic in functie de o directie specificata.

Mult succes in continurare! Cool

Status:
Înregistrat pe:
13 Oct 2006 10:05:37
Vârsta: 25 ani
Programator

Postat la 19 May 2007 12:05:54    Subiect: Re: Felicitari
night_hawk info:

night_hawk:

Deliverance a scris:

Unreal Asteroids
    Intr-adevar unreal, nave cosmice intr-un nivel gen quake Very Happy.
Rachetele au orientari destul de ciudate, par confuze, la fel si inamicii mei. Problema se poate rezolva usor si elegant , se reduce doar la construirea unei matrice care sa orienteze o racheta/inamic in functie de o directie specificata.

Stiu Very Happy Dar... mi-a fost lene sa corectez, asa ca am presupus ca sunt "Rubber Missiles" Very Happy

Status:
Înregistrat pe:
25 Mar 2007 22:01:13
Vârsta: 21 ani
Programator junior
Esotheria

Postat la 19 May 2007 16:31:20    Subiect: Re: Felicitari
Child_OnLine info:

Child_OnLine:

Deliverance a scris:

Blasteroids:
    Am instalat jocul dar imi lipseau cateva dll-uri(msvcr71.dll, dedx9_29.dll), un utilizator obisnuit nu este interesat de astfel de aspecte, el vrea sa dea dublu click si sa innebuneasca jucandu-se Laughing

Hahaha... Mr. Green tie nici nu ar fi trebuit sa-ti mearga, noroc ca ca ne-am dat seama de eroarea cu d3dx9_29 in ultima zi. Ideea era ca daca nu gaseste DirectX9.0c de pe 29 Feb 2007 progu' se inchidea automat si nu mai jucai nimic. Ne-am dat seama de asta in ultima zi cand am rulat jocu pe un PC cu DirectX9.0b si imediat l-am facut in asa fel incat daca nu gaseste 9.0c sa ruleze cu OpenGL in loc de Direct3D

Oricum, merci pt thumbs up

Ultima editare efectuată de Child_OnLine pe 19 May 2007 16:33:29; 1 editări în total

_-=@w4r w!th r34l!ty=-_

Status:
Înregistrat pe:
13 Apr 2007 23:54:54
Vârsta: 22 ani
Programator
Third Party Studios

Postat la 19 May 2007 21:22:49    Subiect: < fara subiect >
c0mas info:

c0mas:

Inca lipsesc doua, stie cineva cand o sa fie si alea disponibile ? ... ca vreau sa votez cand o sa fie toate.

Do what you love, money will follow!

Status:
Înregistrat pe:
19 Apr 2007 13:41:50
Vârsta: 35 ani
Programator
Dream Builder Studios

Postat la 19 May 2007 21:34:09    Subiect: < fara subiect >
nekitu info:

nekitu:

mail-urile de notificare au fost trimise, that's the best I can do... Confused

SpoOoOoock! Life Is Too Short For Cheap Chocolate

Status:
Înregistrat pe:
29 Sep 2006 11:33:12
Vârsta: 32 ani
Programator
7thFACTOR Entertainment Studios

Postat la 20 May 2007 06:21:20    Subiect: < fara subiect >
EvilWorks info:

EvilWorks:

Daca rezolutia desktopului este mai mica decat 1024x768, nu pot misca mouseul pe tot ecranul. Incearca sa dai Start Mission cu o rezolutie a desktopului de 800x600.

Deocamdata jocul suporta doar rezolutia de 1024x768 (este scris in readme).
Inca mai lucrez la codul pentru schimbarea rezolutiei, si va fi implementat probabil printr-un patch in viitor.

Thanx pentru feedback Wink

$question = to_be() || !to_be();

Status:
Înregistrat pe:
29 Sep 2006 20:22:32
Vârsta: 24 ani
Programator
Evil Works

Postat la 21 May 2007 22:00:46    Subiect: < fara subiect >
World Executor info:

World Executor:

Entaro a dun, Executors! Au mai ramas patru zile, asa ca grabiti-va si postati linkurile de download ca sa avem ce vota Wink

The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do.

Status:
Înregistrat pe:
03 Oct 2006 04:23:24
Vârsta: 132 ani
PR & Marketing
Evolution Vault (Iasi)

Postat la 21 May 2007 23:57:37    Subiect: < fara subiect >
Thunder info:

Thunder:

Am terminat si eu jocul Asteroids - Deadly Impact.Scuze de intarziere dar am ramas singur la acest proiect Sad si de cateva zile tot am lucrat la el ca sa fie gata la timp.
Sper sa va placa Wink
Astept parerile voastre Mr. Green

2B || !2B
this = TheQuestion()

Status:
Înregistrat pe:
02 May 2007 20:09:06
Vârsta: 23 ani
Modelator 3D
LightningTeam

Postat la 22 May 2007 00:02:47    Subiect: < fara subiect >
MithY info:

MithY:

Si eu am ramas singur la proiect Razz halal echipe ... totusi se pare ca ne-am descurcat si solo

EDIT : niste mici observatii in legatura cu jocul in readme ai uitat sa pui change background cu F1, F2, F3. O alta observatie este ca am distrus asteroizi pana ce nu au mai aparut si nu mai stiam in ce sa trag Sad

Muzica e super gg Fort Minor Smile

Ultima editare efectuată de MithY pe 22 May 2007 00:19:40; 1 editări în total

gamedev for life

Status:
Înregistrat pe:
25 Feb 2007 20:12:02
Vârsta: 22 ani
Programator

Postat la 22 May 2007 00:29:13    Subiect: < fara subiect >
Thunder info:

Thunder:

Esti sigur ca nu au aparut?Mai sunt uni care merg foarte incet si tre sa astepti putin.In legatura cu F1..F3 ai dreaptate acuma am observat si eu ca am uitat si ca am uitat sa pun si fontul,il descarcati de aici sau din nou din linkul de la pimp my asteroids Wink (http://www.upitus.com/download.php?file=334b3032).
Asta e Mr. Green

Ultima editare efectuată de Thunder pe 22 May 2007 14:47:57; 5 editări în total

2B || !2B
this = TheQuestion()

Status:
Înregistrat pe:
Modelator 3D
LightningTeam

Postat la 22 May 2007 11:28:31    Subiect: Pt Asteroids Deadly Impact
cyberbob info:

cyberbob:

Un singur lucru a fost suparator la jocul tau si faptul ca dupa ce ma prabuseam aveam sanse sa ma "nasc" pe un asteroid, ai fii putut, zic eu, sa faci nava invincibila pt 10 sec max sa nu se mai intample si sa aibe timp jucatorul sa plece din asteroid, in rest FELICITARI!!!

CybWink

Status:
Înregistrat pe:
25 Mar 2007 16:07:42
Vârsta: 5 ani

Postat la 22 May 2007 20:14:02    Subiect: < fara subiect >
JIM info:

JIM:

Super, Thunder! Imi place jocul tau. E cam cum l-as fi facut eu daca as fi avut timp (al naibi BAC!). Good job si keep up the good work.

Lucrezi in Blitz3D?

P.S.: Where did you get AShadow? O.O I wish i had it...

Some notes: In cazul in care folosesti Blitz3D, pentru font puteai sa folosesti FastText al lui MixailV, ca sa nu fortezi useru sa-l ia si sa-l instaleze. FastText il citeste direct din .TTF (crek si Blitz3D face asta).

Si, (probabil e din cauza ca n-ai avut timp), ai fi putut sa folosesti nitzel delta timing. Pe rabla mea de PC se observa incetinirea de la explozia asteroizilor. Ar fi fost bine sa mearga la aceeasi viteza constant.

Bv, eu zic ca e cel mai cool dintre toate Smile

EDIT: Lol, acum am vazut. Textura lunii pe asteroizi Very Happy

Ultima editare efectuată de JIM pe 22 May 2007 21:23:09; 1 editări în total

Intel i7 920 @ 4GHz, ASUS P6T, ATI 4870x2, 8GB DDR3 1600, Win7 x64

Status:
Înregistrat pe:
29 Apr 2007 22:20:51
Programator

Postat la 22 May 2007 20:54:39    Subiect: < fara subiect >
Thunder info:

Thunder:

THANKS jimanjr.Da ,in blitz3d este facut Wink .O sa incerc in urmatoare versiune sa implemetez si ceva de limitat frame-urile si vad cum fac si cu fontul acela .Pana maine cred ca termin Very Happy .
Apropo si eu am bacul Wink

EDIT: Lol, acum am vazut. Textura lunii pe asteroizi

EDIT: E ceva gresit in asta? Mr. Green

Ultima editare efectuată de Thunder pe 22 May 2007 21:28:53; 1 editări în total

2B || !2B
this = TheQuestion()

Status:
Înregistrat pe:
Modelator 3D
LightningTeam

Postat la 22 May 2007 21:45:47    Subiect: < fara subiect >
JIM info:

JIM:

Nu, dar e funny. Eu as fi folosit alta textura. Dar oricum nu mi-am dat seama de la inceput asa ca se accepta Mr. Green

P.S. Ti-am dat un mail

Ultima editare efectuată de JIM pe 22 May 2007 21:46:13; 1 editări în total

Intel i7 920 @ 4GHz, ASUS P6T, ATI 4870x2, 8GB DDR3 1600, Win7 x64

Status:
Înregistrat pe:
29 Apr 2007 22:20:51
Programator

Postat la 23 May 2007 08:58:20    Subiect: < fara subiect >
Vladalf info:

Vladalf:

Text post:
Iata si notele care le-am dat eu:

Evil Works - Marked for Destruction = X
Pietrow Games - Misplaced in space = X
Third Party Studios - Blasteroids 2 = X
Digital Void Entertainment - Galactic Hunt = X (versiunea noua)
Esotheria - Unreal Asteroids = X
Lighting Team - Asteroids: Deadly Impact = X

Modificat de nekitu: Imi pare rau, dar nu e voie sa iti expui notele in timpul votingului (trebuia sa scriu si asta undeva), se poate influenta astfel decizia celorlalti, dupa voting da.

Ultima editare efectuată de nekitu pe 23 May 2007 10:00:49; 2 editări în total

Status:
Înregistrat pe:
29 Sep 2006 19:04:37
Vârsta: ? ani
Aninoasa Productions

Pagina 9 din 11 [ 7 | 8 | 9 | 10 | 11 ]

Server time: 01:58:05 23.05.2012

[ Termeni si conditii | Contact | F.A.Q. | Funny Pictures ]

© 2006 - 2012 Copyright 7thFACTOR Entertainment - All rights reserved