| Mesaj |
Info autor |
Postat la 15 May 2007 21:05:58 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
MithY info:
|
MithY:
spre deosebire de tine, eu mai am si teze care nu pot ramane chiar neglijate. voi vedea ce pot face, dar am inteles ca nu se mai accepta alte versiuni ale jocului pe parcursul votingului. a scris: Mithy, voi sunteti patru si chiar daca nu sunt programatori ceilalti, va numiti echipa de gamedev... asa ca lasa-ma cu din-astea, k? te corectez, momentan e "echipa" de gamedev
Ultima editare efectuată de MithY pe 15 May 2007 21:09:10; 1 editări în total
gamedev for life
|
|
| |
Postat la 15 May 2007 21:41:40 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Paul P info:
|
Paul P:
Mai AvatarShell ia mai lasate cu chesti de astea nu comenta u ce jocuri fac altii tie nu tiar placea ......... !!!
|
Status:
Înregistrat pe: 15 May 2007 21:31:13
Vârsta: 18 ani
Gamer / Beta tester / QA
|
| |
Postat la 15 May 2007 22:04:02 Subiect: Re:
|
|
|
GhostShell info:
|
GhostShell:
Paul P a scris: Mai AvatarShell ia mai lasate cu chesti de astea nu comenta u ce jocuri fac altii tie nu tiar placea ......... !!! isi spunea si el parerea..e cumva ilegal? Si de unde sti ca nu i-ar placea daca ar comenta cineva despre jocu lui?  ...e ceva normal sa se faca astfel de comentari..si ce, nu i-a placut...big deal
Ultima editare efectuată de GhostShell pe 15 May 2007 22:05:24; 1 editări în total
|
Status:
Înregistrat pe: 29 Sep 2006 18:41:19
Vârsta: ? ani
Level designer
Liquid Petrified Studios
|
| |
Postat la 15 May 2007 22:18:49 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
World Executor info:
|
World Executor:
Oh, salut Paul! Ce mai faci? Ai avut o zi buna azi sau asa si asa? Totul e okay la celalalt capat al tastaturii?  Mie mi-ar face o deosebita placere sa comenteze lumea la jocul meu, pentru ca asta ne ajuta sa il imbunatatzim. Asa stau lucrurile.... Sper ca nu te-am iritat prea mult cu parerea mea... Doamne fereste sa te enervam! Mithy, abia acum m-am uitat in directorul jocului... Vad ca nu ai skyboxul complet, asa ca e normal sa iasa taiat in joc. Daca nu mai adaugi si celalalte laturi te sfatuiesc sa le inlocuiesti pe cele 2, 3 cate ai cu texturi cu stele, ca sa nu mai apara taiate. De asemenea, vezi ca Irrlichtului nu-i plac texturile care nu-s multiplu de 2, asa ca inlocuieste texturile de la meniu cu 1024x1024 ca sa se vada bine  . Chiar nu mai este voie sa se modifice jocurile Nekitu? Mai sunt 10 zile parca...jocului
The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do.
|
Status:
Înregistrat pe: 03 Oct 2006 04:23:24
Vârsta: 132 ani
PR & Marketing
Evolution Vault (Iasi)
|
| |
Postat la 15 May 2007 22:29:59 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
DiliBau info:
|
DiliBau:
ma bag si eu in seama sa vb despre "echipa" 1. programare : mithy -> a facut omul cat a putut in conditiile in care are suficient cap sa`i pese si de shcoala 2. grafica : eu -> modelele sunt cum sunt intrucat am avut niste divergente de unde si termenul de "echipa" ( daca nu`ti dai seama de ce e e terman vezi ghilimelele ), daca ai sti fiecare dintre modele mi`a luat 5 minute cu textura cu tot ai intelege ( nu`mi place sa texturizez, urasc asta, si`n conditiile in care am probleme in a distinge unele culori nush ce sa mai zic... ) 3. AvatarShell esti doar un "wanna be", tare am impresia ca incerci sa copii al ...shell, dar sa recunoastem... esti prea varza sa ajungi la nivelul lui... 4. restul din "echipa" -> Ilidur, foloseste tot felul de scuze sa nu lucreze, si`a rupt mana ca sa se eschiveze ( gluma sadica  ), a lucrat la nush ce cod legat de rachete cateva zile pana s`a plictisit mithyx si l`a facut intr`o seara ( nu cred ca i`a luat mai mult de 30 de minute ); danny ... ala e in echipa doar cu numele... singurul lui merit e ca mi`a facut cunostiinta cu mithyx 5. eventualele rectificari legate de echipa si le asuma adi ( mithy ) fiind coordonator sau cv de genu asta 6. inca nu am jucat nici un joc de pe aici dar teoretic toate`s bune si pleaca cu shanse egale, motiv pentru care urez succes tuturor si trebuie sa apreciem efortul depus pentru ca gamedev.ro sa devina o comunitate...
Ultima editare efectuată de DiliBau pe 15 May 2007 22:36:41; 1 editări în total
1. Adminul are intotdeauna dreptate. 2. Daca adminul nu are dreptate vezi punctul 1.
|
Status:
Înregistrat pe: 26 Feb 2007 19:30:00
Modelator 3D
|
| |
Postat la 15 May 2007 22:45:36 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
nightelf info:
|
nightelf:
ok...din ce am jucat pana acum 1. Marked for Destruction. Hai sa`ti zic ce nu mi`a placut. Vad ca este un caz izolat , si nu ma iau de tine dar sa stii ca mie mi`a mers ingrozitor de prost, de cum am trecut de meniu, sa ma joc se misca parca aveam pentium 1 si jucam NFS Most Wanted. ( configuratia mea: Sempron 2600+ 64 biti , Nvidia 6100 - 128 MB , 256 MB Ram ) Controlul , din cate am vazut eu la modul in care imi mergea , nu mi`a placut pt ca daca voiam sa ma intorc stanga sau dreapta in timp ce acceleram imi schimbam directia foarte greu ( si asta nu e de la faptul ca imi mergea greu ) Si ca grafica .. pare cat de cat ok dar puteai sa scoti faza cu lumina  2.Galactic Hunt. Pai .. mi se pare aiurea rau de tot sa te "dai" prin spatiu intr`o cutie cu stelute pe ea , puteai sa faci o sfera imensa , nu foarte complexa , cu 16 poly ( sa nu manance multe resurse ) si un fel de limita ca sa nu ajungi chiar acolo unde se intalnesc , eventual putina ceatza  Aaa .. si nu ai texturi ... ar trebui putin mai colorat jocul tau ..
n`am fost eu!
|
Status:
Înregistrat pe: 10 Mar 2007 23:57:23
Vârsta: 24 ani
Modelator 3D
|
| |
Postat la 15 May 2007 22:47:37 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
World Executor info:
|
World Executor:
3. AvatarShell esti doar un "wanna be", tare am impresia ca incerci sa copii al ...shell, dar sa recunoastem... esti prea varza sa ajungi la nivelul lui... Multumesc 'modelatorule 3D' Observi ca am scris in ghilimele. Wanna be ce? ca nu prea am inteles. Nivelul cui? De unde stii tu unde vreau eu sa ajung? k, hai ca am lungit-o destul cu topicul AvatarShell. Am o rugaminte: cei care nu vor sa le comentez jocul specificati si nici o problema... ma conformez  Si nu-mi mai raspundeti ca dati in off-topic!
|
Status:
PR & Marketing
Evolution Vault (Iasi)
|
| |
Postat la 15 May 2007 22:56:35 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
MithY info:
|
MithY:
Imi cer scuze pentru toate neplacerile pe care le-a creat jocul meu... Da e naspa, asta e ... e primul meu joc 3D daca ma intelegeti e bine, daca nu NU. Despre texturi si alte faze ce pot sa spun, eu nu stiu 3dsmax ca sa le fac singur. Oricum, eu consider ca e un pas inainte chiar daca e mai jaf ( decat sa fac ceva cat de cat acceptabil in gamemaker, mai bine o prostie in irrlicht ).
p.s. era de asteptat o asemenea discutie, doar suntem in romania si asta ne mananca tot timpul
Ultima editare efectuată de MithY pe 15 May 2007 22:58:46; 1 editări în total
gamedev for life
|
|
| |
Postat la 15 May 2007 22:56:49 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
mster info:
|
mster:
da eu nu inteleg de ce ar trebui sa conteze grafica asa de mult la un joc. Ganditiva la asteroids original ce dumnezeu nava era un triunghi si totusi inca mai este super apreciat pur si simplu pentru ca iti face placere sal joci. Pe mine sincer nu ma deranjeaza deloc ca ma plimb intrun cub sau intro sfera din moment ce controlul nu ma incomodeaza, jocul merge bine si chiar ma atrage mai mult ca joculetele in flash de pe net  ).
Ultima editare efectuată de mster pe 15 May 2007 22:57:31; 1 editări în total
|
Status:
Înregistrat pe: 15 May 2007 20:34:16
| |
Postat la 15 May 2007 23:08:15 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
World Executor info:
|
World Executor:
decat sa fac ceva cat de cat acceptabil in gamemaker, mai bine o prostie in irrlicht Da, Mithy, ai dreptate, continua sa te perfectionezi cu irr. e mai bine p.s. era de asteptat o asemenea discutie, doar suntem in romania si asta ne mananca tot timpul Sigur ca da. Competitia Level reloaded vad, doar ca nu sunt premii -- inca. mster, nu mai traim prin anii 90. In plus, tema concursului zice: TEMA:
Creaţi un joc care să fie bazat pe mai bătrânul Asteroids, însă cu grafică şi gameplay "pimped up", utilizaţi cele mai noi tehnologii în grafică şi adăugaţi elemente de gameplay inovatoare pentru jocul Asteroids. Fara suparare, eu nu mai raspund la nimic adresat mie personal, ca stricam topicul asta aiurea. Daca aveti divergente, hai afara sa le rezolvam
|
Status:
PR & Marketing
Evolution Vault (Iasi)
|
| |
Postat la 15 May 2007 23:10:10 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
nekitu info:
|
nekitu:
Chiar nu mai este voie sa se modifice jocurile Nekitu? Mai sunt 10 zile parca...jocului Dupa mine puteti face orice, puteti modifica jocul in timpul voting-ului. Oricum mare lucru nu mai puteti face, odata ce jocurile au o forma de baza, asa la bugs sau mici lift-ups e ok.
SpoOoOoock! Life Is Too Short For Cheap Chocolate
|
|
| |
Postat la 15 May 2007 23:11:45 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
cyberbob info:
|
cyberbob:
Marked for destruction are bug-uri destul de grave: - munitia e infinita defapt - asteroizii mai mici nu iti iau din viata
Ultima editare efectuată de cyberbob pe 15 May 2007 23:12:36; 1 editări în total
|
Status:
Înregistrat pe: 25 Mar 2007 16:07:42
Vârsta: 4 ani
| |
Postat la 15 May 2007 23:12:35 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
MithY info:
|
MithY:
Mersi. Am sa vad ce pot face cu bugurile alea mentionate mai sus, cand voi avea niste timp liber ( momentan am teze  ).
gamedev for life
|
|
| |
Postat la 15 May 2007 23:30:17 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
nekitu info:
|
nekitu:
recomand ca, cei care voteaza, sa o faca in ultimele 2 zile ale perioadei de voting, caci probabil productiile atunci se vor stabiliza/finaliza.
Ultima editare efectuată de nekitu pe 15 May 2007 23:30:26; 1 editări în total
SpoOoOoock! Life Is Too Short For Cheap Chocolate
|
|
| |
Postat la 15 May 2007 23:36:35 Subiect: Re:
|
|
|
cyberbob info:
|
cyberbob:
MithY a scris: Mersi. Am sa vad ce pot face cu bugurile alea mentionate mai sus, cand voi avea niste timp liber ( momentan am teze  ). Omule, relaxeaza-te nu jocul tau are buguri, ci Marked For Destruction. Am jucat si jocul tau dar nu am gasit buguri grave. Chill! everyone. Cyb
|
Status:
Înregistrat pe: 25 Mar 2007 16:07:42
Vârsta: 4 ani
| |