| Mesaj |
Info autor |
Postat la 24 Jan 2012 19:21:31 Subiect: Campanie de funding pentru jocul meu
|
|
|
meeshoo info:
|
meeshoo:
Salut, Am deschis o campanie de funding pentru jocul asta al meu cu Wisps pe IndieGoGo aici. Mai multe informatii despre joc (pentru cei care nu am mai vazut pana posturile mele despre joc aici pe forum) sunt aici. As fi foarte recunoscator daca ati putea sa contribuiti in orice fel gasiti de cuviinta. Daca financiar nu este posibil, si un sharing la linkul IndieGoGo de mai sus cu prietenii/cunostintele/colegii de munca ai vostri ar ajuta enorm. Va multumesc!
|
Status:
Înregistrat pe: 15 May 2007 10:52:43
Vârsta: 29 ani
Programator
Jungle Troll Entertainment
|
| |
Postat la 25 Jan 2012 00:01:17 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Mihai Gabriel info:
|
Mihai Gabriel:
Multa bafta ! Sper sa reusesti sa duci jocul la bun sfarsit pentru ca imi vreau copia  ) Acum vorbind serios, chiar as vrea sa-l vad terminat si sa aiba succes. Cu cat mai multi romani in game dev, cu atat mai bine 
Ultima editare efectuată de Mihai Gabriel pe 25 Jan 2012 00:01:38; 1 editări în total
|
Status:
Înregistrat pe: 19 Aug 2007 02:09:38
Programator
|
| |
Postat la 25 Jan 2012 10:54:13 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
EvilWorks info:
|
EvilWorks:
Shared, twitted and liked  Iti urez multa bafta cu proiectul. Am sa fac si eu un mic plug aici, si daca consideri ca nu e ok, poti sa-mi spui si o sa sterg link-ul. Am si eu un proiect acolo, Phiara, orice tip de suport este binevenit 
$question = to_be() || !to_be();
|
Status:
Înregistrat pe: 29 Sep 2006 20:22:32
Vârsta: 24 ani
Programator
Evil Works
|
| |
Postat la 25 Jan 2012 11:55:54 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
meeshoo info:
|
meeshoo:
@Mihai - merci mult de tot, eu lucrez din greu la el, si am certitudinea ca o sa iasa ceva cool, si asta pentru ca am decis sa nu il consider terminat pana nu e cu adevarat terminat (Blizzard style  ), oricat ar dura asta si cata munca ar lua. Sper sa adun banii suficienti pentru muzica, restul sunt chestii optionale care ar contribui mult la calitatea jocului, dar nu sunt critice dpdv al release-ului, pe cand un joc fara muzica e cam lame  Nici o problema pentru plug man, succes cu el, o sa fac si eu sharing la proiectul tau.
|
Status:
Programator
|
| |
Postat la 27 Jan 2012 09:36:40 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Scarpelius info:
|
Scarpelius:
Is curios, pentru ce platforma vrei sa-l faci?
|
Status:
Înregistrat pe: 01 May 2007 10:43:47
Vârsta: ? ani
Game designer
gamingo.ro
|
| |
Postat la 27 Jan 2012 15:01:40 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Jinx info:
|
Jinx:
Tinand cont ca e Unity, sunt sigur ca-l face cel putin pentru Windows si MacOS.  P.S. Am dat si eu share. As fi ajutat si cu fonduri, dar lipsa unui card ma impiedica s-o fac. 
Ultima editare efectuată de Jinx pe 27 Jan 2012 15:04:45; 1 editări în total
|
Status:
Înregistrat pe: 03 May 2007 22:45:14
Vârsta: 20 ani
Game designer
|
| |
Postat la 29 Jan 2012 09:26:53 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
meeshoo info:
|
meeshoo:
Merci pentru sharing  Da, in prima faza e PC si MacOS. Pe urma daca reusesc sa adun inca 400$ sa iau si Unity for iOS va fi si pe device-urile cu iOS. Pe Android nu stiu inca, pentru ca Unity inca nu straluceste pe partea aia, dar tot 400$ cer si pt ala, asadar o sa vad. Oricum pentru oricare din platformele mobile o sa trebuiasca sa fac optimizari in plus fata de sistemele desktop.
|
Status:
Programator
|
| |
Postat la 03 Feb 2012 11:38:43 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
meeshoo info:
|
meeshoo:
Salutare, Am facut un nou clip de prezentare pt joc si campania asta de fundraising, in care apar si eu. Asadar daca vreti sa radeti bine despre cum m-am crispat la camera click aici 
|
Status:
Programator
|
| |
Postat la 03 Feb 2012 17:48:24 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
pacificat0r info:
|
pacificat0r:
Poate era mai bine sa nu editezi in halul ala filmuletul respectiv. Arata pur si simplu mult prea suspect, plus ca e super lung. Bafta cu proiectul
Ultima editare efectuată de pacificat0r pe 03 Feb 2012 17:48:51; 1 editări în total
|
Status:
Înregistrat pe: 21 May 2008 12:59:43
Vârsta: 25 ani
|
| |
Postat la 03 Feb 2012 21:46:34 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Jinx info:
|
Jinx:
E de apreciat sinceritatea ta in clip, dar pentru ca tot a venit vorba de asta - sa fim sinceri: celor de pe IndieGoGo nu le pasa ca e visul tau (suna dur, stiu). Poate ar fi trebuit sa folosesti o parte mai mare din timp explicandu-le ce faci cu banii lor, ce are proiectul tau de castigat de pe urma donatiilor, dar si ce au ei de castigat.
Uita-te la clipurile proiectelor de succes, dar si la cele ale proiectelor cu mai putin succes. O sa observi niste diferente. Foloseste-te de ele.
Ca nota finala - pentru ca o campanie pe un site gen Kickstarter sau IndieGoGo sa aiba succes, e nevoie si de mult marketing. Majoritatea proiectelor care strang sume mari (sute/mii de dolari) sunt de obicei ajutate "din afara".
|
Status:
Înregistrat pe: 03 May 2007 22:45:14
Vârsta: 20 ani
Game designer
|
| |
Postat la 04 Feb 2012 08:23:50 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
meeshoo info:
|
meeshoo:
Sa sti ca m-am uitat la alte proiecte de succes de acolo si am imprumutat una alta din chestii. Sunt multe care nu pomenesc nimic despre ce primesc userii in schimb, si tot au avut succes. Cred ca partea cu marketingul in schimb e cea care duce totul in spate, si e clar ca eu sunt foarte incepator in domeniul asta, dar asta nu inseamna sa nu incerc 
|
Status:
Programator
|
| |
Postat la 05 Feb 2012 22:40:42 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Towerlord info:
|
Towerlord:
Cred ca ar trebui sa target-ezi joculetul catre smart phone-uri cat mai repede si sa il urci pe app store, la 1-2$ ... pe PC nu cred ca are sanse sa se impuna... bafta.
|
Status:
Înregistrat pe: 03 Jul 2011 22:53:40
|
| |
Postat la 06 Feb 2012 10:01:27 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
meeshoo info:
|
meeshoo:
Salut,
Jocul e gandit sa mearga pe toate platformele. Am luat asta in considerare cand am ales schema de input si in continuare la orice decizie iau. Fiind Unity, pot sa public pe PC, Mac, Android si iOS, si asa am de gand sa fac, dar din lipsa fondurilor, o sa merg one step at a time. Prima data va fi PC unde sunt 0 costuri, apoi pe Mac unde costul e de $99 pe an, pe urma restul.
Nici pe PC jocul nu va fi scump, eu preconizez undeva pe la $5. Din acest motiv am pus si la campania asta cel mai mic perk de $5 care include practic o precomanda a jocului, asa mi s-a parut corect.
|
Status:
Programator
|
| |
Postat la 06 Feb 2012 16:35:33 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Scarpelius info:
|
Scarpelius:
Site-urile gen kickstarter si indiegogo nu iti vor aduce nici un ban daca nu faci publicitate si pe alte siteuri. Degeaba listezi proiectul acolo daca nu il vede nici un gamer.
|
Status:
Înregistrat pe: 01 May 2007 10:43:47
Game designer
gamingo.ro
|
| |
Postat la 06 Feb 2012 21:36:34 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
meeshoo info:
|
meeshoo:
L-am pus pe vreo sapte site-uri dar care mai mult sunt de indie development. Continui sa pun si pe cele de gaming, dar ma tem ca nu stiu prea multe. Daca stiti site-uri specifice de indie-gaming care au forum-uri, mai puneti cate un link va rog 
|
Status:
Programator
|
| |