Utilizator:
Parola:
Am uitat parola... | Cont nou!

Articole Resurse Echipe Competiții Proiecte Forum DevBlogs Locuri de muncă GDROMag Issue#1 GDROCon 2007

Forum » Proiecte » Anunţuri proiecte » rts/bst - next generation.

Pagina 1 din 1 [ 1 ]

Mesaj Info autor
    Postat la 01 Dec 2011 12:33:37    Subiect: rts/bst - next generation.
lascucosmin2000@yahoo.com info:

lascucosmin2000@yahoo.com:

Ma numesc Lascu Cosmin 28 de ani; Din orasul salonta.

Caut colaboratori pentru jocul care vreau sa il fac, cei interesati ma pot contacta pe adresa lascucosmin@yahoo.com .

- modelator 3d care stie sa foloseasca 3ds max.
- un designer care stie sa faca o pagina web de calitate.
- texturer, pentru modele 3 ds max.

Jocul este deocamdata pe hartie, si inca nu are titlu decat subtitlul. Stiu mai este mult de lucrat si la partea conceptului. Dar eu zic ca de inceput e bine. Jocul va fi ceva asemanator cu starcraft, battleforge etc.

Front line.

Descrierea jocului.

- Rts si tip browser.

Descrierea modului rts.

Ai o harta unde vor fi amenajate puncte strategice. Cu cat ocupi mai multe puncte strategice vei primi mai multe resurse de la imperiul tau si vei avea acces la unitati mai performante. Cel care castiga jocul va primi experienta.
Cu experienta castigata jucatorul are posibilitatea sa isi upgradeze unitatile si cladirile in modul tip browser. Existand si posibilitatea de a cumpara experienta pentru bani reali.

Descrierea modului tip browser.

Ai o planeta(o harta) unde ai resurse si spatiu pentru construire. Totul se va derula gen starcraft. Aduni resurse, construiesti, upgradezi, faci unitati etc.
- posibilitatea de a cumpara unitati si cladiri pe bani reali. Ceva asemanator cu betleforge.
O runda a jocului va rula 1 an si doua luni, aproximtiv.
In ultimele doua luni se vor da planurile pentru construirea celui mai impuntor oras. Acesta fiind si scopul jocului. Jucatori vor putea face clanuri de cate 16 membri.

Tiverion.- alien race.

Slave.- unitate muncitoreasca care aduna resurse si construieste.

Tiverion Gardian.-unitate terestra care lupta corp la corp. bun in aparare slaba in atac.
Are patru brate, la inceput are o singura arma. Un fel de sabie atasata de mana si la fiecare upgradare primeste inca o arma in total patru.
- upgrade; lansator de energie pe umar asemanator cu cel din predator.
- upgrade; scut personal.

Inferator.- unitate terestra

Dezintegrator.-

Gravitron-

Cybernetic Bion-cladire

Akari.- human race

Extractor- unitate muncitoreasca care aduna resurse si construieste.

Elite Marin

M28 Tank

Nuclearis.- nava spatiala.
- armament mediu.
- taktikal nuke.

Gregorian Transportor

Deocamdata atat; Revin.

ideastargeneration

Status:
Înregistrat pe:
01 Dec 2011 12:09:05
Vârsta: 29 ani
Modelator 3D

Postat la 01 Dec 2011 20:38:57    Subiect: < fara subiect >
nekitu info:

nekitu:

Nu ai specificat ceva foarte important: BANII!!! SHOW US THE BANII! Smile
E greu de gasit asa pentru hobby, mai ales in Romania, dar pentru cine vrea sa exerseze gamedev, e ok. In rest, ai pedigree ceva? ai mai facut jocuri sau lucrezi in industrie?

SpoOoOoock! Life Is Too Short For Cheap Chocolate

Status:
Înregistrat pe:
29 Sep 2006 11:33:12
Vârsta: 32 ani
Programator
7thFACTOR Entertainment Studios

Postat la 04 Dec 2011 01:02:46    Subiect: < fara subiect >
meeshoo info:

meeshoo:

Oh man, asta e asa de trantita acolo de parca te-ai trezit dimineata si ai scris un vis. Iar dupa cum arata formatul asa zisului document, domnul e incepator. Spun asta pentru ca imi amintesc cand scriam si eu asa ceva si cat de puerile erau si cat mi-a trebuit sa imi dau seama ca trebuie mult mult mai rafinat un astfel de document.

Status:
Înregistrat pe:
15 May 2007 10:52:43
Vârsta: 29 ani
Programator
Jungle Troll Entertainment

Postat la 21 Jan 2012 08:33:14    Subiect: < fara subiect >
lascucosmin2 info:

lascucosmin2:

Caut colaborator, pasionat de jocurile de strategie care sa ma ajute sa finalizez jocul pe hartie.

Ultima editare efectuată de lascucosmin2 pe 21 Jan 2012 08:33:51; 2 editări în total

Status:
Înregistrat pe:
19 Jan 2012 10:31:55
Vârsta: ? ani

Postat la 31 Jan 2012 10:59:47    Subiect: Re: rts/bst - next generation.
lascucosmin2 info:

lascucosmin2:

good look

Status:
Înregistrat pe:

Postat la 01 Apr 2012 15:50:04    Subiect: < fara subiect >
lascucosmin2 info:

lascucosmin2:

Dupa cateva discuti cu doi prieteni; ambi modelatori ne-am inceput la modelarea primelor unitati.
- tancul Panter
- Dark Hunter
- cateva modificari la Gregorian transportor.
http://imageshack.us/photo/my-images/37/ssattishungarianspacear.jpg/

De inceput, dupa ce vom avea cateva modele, o sa facem o harta. Vom face un mic trailer dupa care vom cauta sponzori.
Din pacate se pare ca NICI UN ROMAN nu doreste sa ni se alature.
Cei doi prieteni sunt din tara vecina- din Ungaria;
[/img]

Status:
Înregistrat pe:

Postat la 01 Apr 2012 18:45:32    Subiect: < fara subiect >
nekosan info:

nekosan:

In primul rand invata sa scrii/vorbesti corect limba romana, daca vrei sa lucreze cineva cu tine. Ca sa te inteleaga, nu de alta.

"Dupa cateva discutii cu doi prieteni; ambii modelatori, ne-am inceput la modelarea primelor unitati.
- tancul Panter
- Dark Hunter
- cateva modificari la Gregorian transportor.
http://imageshack.us/photo/my-images/37/ssattishungarianspacear.jpg/

DePentru inceput, dupa ce vom avea cateva modele, o sa facem o harta. Vom face un mic trailer dupa care vom cauta sponzorisponsori.
Cei doi prieteni sunt din tara vecina- din Ungaria; "

Ce e ingrosat e ce ai uitat sa pui, ce e subliniat e ce nu trebuia pus.

In al doilea rand, daca iti plac asa de mult ungurii, iti sugerez sa te muti in tara vecina, Ungaria.

Spor la treaba

Nu conteaza de unde vi, ci incotro te indrepti.

Status:
Înregistrat pe:
23 Oct 2008 10:05:25
Vârsta: 27 ani

Postat la 01 Apr 2012 20:13:23    Subiect: < fara subiect >
lascucosmin2 info:

lascucosmin2:

Sa ne gandim la intrebarea Smile

Ei de ce da si noi nu?

Status:
Înregistrat pe:

Postat la 01 Apr 2012 20:26:38    Subiect: < fara subiect >
nekosan info:

nekosan:

Sa extindem intrebarea atunci...

"Ei de ce da" CE?, si "noi de ce nu" CE?

Adica daca nu ai inteles, ma refer la ce anume vrei sa zici, sau sa demonstrezi, ca nu mi-e clar.

Nu conteaza de unde vi, ci incotro te indrepti.

Status:
Înregistrat pe:
23 Oct 2008 10:05:25
Vârsta: 27 ani

Postat la 01 Apr 2012 20:55:57    Subiect: < fara subiect >
lascucosmin2 info:

lascucosmin2:

De ce trebuie sa ne certam?

Uite cum sta treaba. Am o idei inovatoare in privinta jocurilor rts. pe care vreu sa o pun in practica. Am postat aici pentru ca vreau sa imi fac o echipa.
Bani vor veni si ei; Pentru cei interesati la inceput va trebui sa lucram pe gratis pana facem un intro. Dupa aia vom vedea.
Dar nu e interesat nimeni cand e vorba de lucrat gratis Smile
Pai uite ca doi baieti din ungaria sunt interesati de proiect si vor sa ma ajute astfel am ajuns sa fim 3 in echipa.

Status:
Înregistrat pe:

Postat la 01 Apr 2012 21:48:29    Subiect: < fara subiect >
boboS info:

boboS:

Nu e interesat nimeni pentru ca NU AI CE SA ARATI. Multi ar lucra gratis daca ar vedea o baza, un demo care trebuie continuat. Nimeni nu isi iroseste timpul sa faca un joc pentru un copil de 13 ani care a visat ca va revolutiona industria jocurilor RTS.

Ultima editare efectuată de boboS pe 01 Apr 2012 21:51:00; 2 editări în total

"Noi ne facem ca muncim , ei se fac ca ne platesc"

Status:
Înregistrat pe:
03 Oct 2006 15:53:21
Vârsta: 26 ani
Programator

Postat la 02 Apr 2012 02:37:44    Subiect: Re:
MithY info:

MithY:

lascucosmin2 a scris:

Fraza asta nu mi-a placut cum suna. "NICI UN ROMAN" de parca romanii gamedeveloperi ar fi obligati sa ti se alature in acest proiect. Este decizia lor daca vor sau nu.

Revenind la topic..

lascucosmin2 a scris:

Uite cum sta treaba. Am o idei inovatoare in privinta jocurilor rts. pe care vreu sa o pun in practica. Am postat aici pentru ca vreau sa imi fac o echipa.

"idei inovatoare" = fantastic. Cred ca am auzit acest lucru de nenumarate ori, de la foarte multe persoane. Stii, de curiozitate, ce s-a intamplat cu proiectele lor? Nimic.

In principiu, oricine are idei inovatoare, diferenta este ca unii le pun in practica si altii nu. Ba chiar istoria ne-a demonstrat ca poti si fura aceste idei, nu este musai sa le ai tu.

Nu iti contest capacitatea de a crea un Next-Gen RTS dar vreau sa te aduc la realitate prin a-ti spune ca nu poti actiona numai dand din gura (sau in cazul forumului, tastand) ci lucrand. Ai idee cate ore sunt bagate pana si in cele mai mici jocuri indie?

Oamenii s-au revoltat putin probabil din acelasi motiv. Au vazut prea multe posturi cu aceeasi idee geniala din care s-a ales praful.

Nu numai banii iti aduc oameni sa lucreze la proiect. Dar, spune-mi tu mie, daca te-ai alatura unei echipe ce are deja ideea stabilita si tu vii ca o persoana care doar implementeaza/modeleaza/etc. Trebuie sa existe ceva cu care sa se poata identifica. Fiecare are propriile idei si nu are chef/timp/motiv sa faca ideile altcuiva (le facem fortati de bani).

In incheiere te sfatuiesc sa nu te lasi batut. Ai dat dovada de perseverenta primul tau post fiind pe 1 decembrie 2011 si au trecut cateva luni bune de atunci.

Urmareste-ti visul si altii te vor urma si ei daca ideile lor se aseamana cu ale tale.

gamedev for life

Status:
Înregistrat pe:
25 Feb 2007 20:12:02
Vârsta: 22 ani
Programator
Digital Void Entertainment

Postat la 06 Apr 2012 15:15:55    Subiect: < fara subiect >
lascucosmin2 info:

lascucosmin2:

mersi Myth; o sa incerc sa continu
Daca pe cineva intereseaza o sabie facuta in 3ds max.- o donez cu conditia sa fie implementata in vreun joc.

Status:
Înregistrat pe:

Postat la 12 Apr 2012 22:50:54    Subiect: Re:
pr3dali3n info:

pr3dali3n:

lascucosmin2 a scris:

De ce trebuie sa ne certam?
Am o idei inovatoare in privinta jocurilor rts.

Tare asta! Laughing
Intra si tu pe gamedev.net sa vezi cati useri au idei din astea 'inovatoare' pe forumul lor.

lascucosmin2 a scris:

Bani vor veni si ei; Pentru cei interesati la inceput va trebui sa lucram pe gratis pana facem un intro. Dupa aia vom vedea.

Daaa, vor veni banii. Laughing
Garantezi tu? Plus, stii cata munca trebuie sa depui ca sa faci un joc 'decent'? Nu stii! Eu zic sa te mai documentezi, sa inveti sa vb. romana si engleza, sa-ti faci un game design bine pus la punct si dupa aia sa te apuci sa iti faci echipa.

Daca faci 3 modele si le misti, cumva, pe un background urat, nu inseamna ca ai facut un joc! Chiar daca faci un joc fain, tot nu inseamna ca vei fi platit. Te plangi ca nu te ajuta romanii? Nu te ajuta nimeni, nu doar romanii, daca n-ai un plan bine pus la punct, daca nu demonstrezi ca esti serios si chiar vrei sa faci ceva. Ma rog, cred ca imi pierd vremea degeaba lasand un comentariu, so...

OFF OPIC:
BoboS: Direct la subiect, LoL.
MithY: Ce ai "crescut" frate! Bravo, admir atitudinea ta. Smile

Status:
Înregistrat pe:
21 Apr 2008 14:29:14
Vârsta: 129 ani
Artist 2D
Evolution Vault (Iasi)

Pagina 1 din 1 [ 1 ]

Server time: 01:22:07 23.05.2012

[ Termeni si conditii | Contact | F.A.Q. | Funny Pictures ]