Utilizator:
Parola:
Am uitat parola... | Cont nou!

Articole Resurse Echipe Competiții Proiecte Forum DevBlogs Locuri de muncă GDROMag Issue#1 GDROCon 2007

Forum » Proiecte » Anunţuri proiecte » Bubba The Valiant (nume in dezbatere)

Pagina 1 din 1 [ 1 ]

Mesaj Info autor
    Postat la 24 Nov 2011 15:26:39    Subiect: Bubba The Valiant (nume in dezbatere)
nstefan info:

nstefan:

Salut tuturor,

Dupa cateva luni de urmarit Gamedev am hotorat sa postez si eu cateva date despre proiectul la care lucrez in momentul de fata.
Este un 3D adventure facut cu engine-ul Unity3D. Povestea este simpla fara prea multe pretentii – trebuie sa salvezi Printesa.
Mai jos o sa gasiti un link de youtube catre un WIP cu decoruri si nivele (cateva dintre ele). O parte din texturi si caracterul principal sunt “placeholders” deoarece inca lucram la ele.

http://www.youtube.com/watch?v=i_DmyUfJm9U

Contul de youtube are si un link de site, dar am preferat sa ne concentram eforturile asupra jocului iar site-ul sa fie doar provizoriu. De aceea am considerat ca este mai important sa promovam clipul decat site-ul.
De mentionat ca suntem in cautare de un artist 2D si un animator. Bugetul, recunosc, este senzational….de mic, dar daca este cineva interesat putem vorbi mai multe pe mail.
Asteptam feedback, oricat de negativ ar fi el si la cat mai multe jocuri facute in Romania.

Cu deosebit respect,
Stefan

Status:
Înregistrat pe:
24 Nov 2011 15:01:20
Vârsta: 30 ani
Game designer

Postat la 25 Nov 2011 09:57:51    Subiect: < fara subiect >
EvilWorks info:

EvilWorks:

Arata bine pana acum, good work.
Imi aduce aminte de Trine Smile

$question = to_be() || !to_be();

Status:
Înregistrat pe:
29 Sep 2006 20:22:32
Vârsta: 24 ani
Programator
Evil Works

Postat la 25 Nov 2011 20:22:47    Subiect: < fara subiect >
pr3dali3n info:

pr3dali3n:

Wow! Arata chiar bine conceptul. Sper sa il duci pana la capat. Eu unul l-as juca. Smile

Status:
Înregistrat pe:
21 Apr 2008 14:29:14
Vârsta: 129 ani
Artist 2D
Evolution Vault (Iasi)

Postat la 25 Nov 2011 22:01:02    Subiect: < fara subiect >
nekosan info:

nekosan:

nice stuff. spor la treaba...
Si eu lucrez la un joc in unity. sper sa pot posta detalii in cateva zile...

Ultima editare efectuată de nekosan pe 25 Nov 2011 22:01:38; 1 editări în total

Nu conteaza de unde vi, ci incotro te indrepti.

Status:
Înregistrat pe:
23 Oct 2008 10:05:25
Vârsta: 27 ani

Postat la 29 Nov 2011 13:39:08    Subiect: < fara subiect >
nstefan info:

nstefan:

Salut,

Multumim pentru feedback! Apreciem orice fel de feedback, inclusiv cel negativ - din greseli se invata.
Cu aceasta ocazie doresc sa va reamintesc ca suntem in cautarea unui artist 2D/3D pentru concepte/texturi si de asemenea cautam si un animator pentru modelele 3D.

Inca o data multumim pentru sprijin!

O zi buna,
Stefan

Status:
Înregistrat pe:
Game designer

Postat la 29 Nov 2011 16:41:42    Subiect: < fara subiect >
MithY info:

MithY:

Foarte fain conceptul Smile

Ar fi fain sa fie mai fast-paced. Parca merge cam greu omuletul in modul mers.

Cat despre actiunile cu mediul sunt interesante dar prespun ca gamerii se vor juca putin cu ele la inceput si dupa aia le vor uita sau nu ii va mai interesa. Incearca sa le folosesti la niste puzzle-uri.

O zi faina.

gamedev for life

Status:
Înregistrat pe:
25 Feb 2007 20:12:02
Vârsta: 22 ani
Programator
Digital Void Entertainment

Postat la 30 Nov 2011 11:19:40    Subiect: < fara subiect >
Scarpelius info:

Scarpelius:

Simplu si frumos. Ca idee pentru recruit, incearca sa postezi pe visualart.ro poate reusesti sa gasesti pe cineva.
Dupa cum vad lumea se orienteaza pe unity Very Happy
Ar fi frumos daca ne-am strange la o bere intr-o zi.

Status:
Înregistrat pe:
01 May 2007 10:43:47
Vârsta: ? ani
Game designer
gamingo.ro

Postat la 04 Dec 2011 01:06:58    Subiect: < fara subiect >
meeshoo info:

meeshoo:

Foarte frumos, spor la munca!

Unity e "approachable" de catre developeri din astia ca noi, motiv pentru care si eu il folosesc. Si e destul de bun in varianta free. Sunt de acord ca UDK e mai bun, dar learning curve-ul este f abrupt, necesita tool-uri scumpe (mai greu de exportat caractere cu blender acolo Smile ) si impresia mea e ca ai nevoie de o echipa mai mare si mai profesionista ca sa faci ceva rapid cu el. Aasadar Unity all the way Smile.

Status:
Înregistrat pe:
15 May 2007 10:52:43
Vârsta: 29 ani
Programator
Jungle Troll Entertainment

Postat la 04 Dec 2011 21:32:59    Subiect: Re:
shuin info:

shuin:

Scarpelius a scris:

Simplu si frumos. Ca idee pentru recruit, incearca sa postezi pe visualart.ro poate reusesti sa gasesti pe cineva.
Dupa cum vad lumea se orienteaza pe unity Very Happy
Ar fi frumos daca ne-am strange la o bere intr-o zi.

Eu as zice sa nu-l trimiti pe visualart.ro pt recrutare mai ales ca e indie si zice ca bugetul e mic.

Am vrut si eu sa caut artist 2d acolo (platit, evident) si inainte sa postez am citit cateva topic-uri. Am renuntat in a mai posta anuntul dupa ce am citit vreo 2-3 topic-uri din cadrul rubricii 'looking for a job'.
Se pare ca artistii de-acolo fara mii de euro nu lucreaza, ba mai mult se simt insultati daca li se ofera o suma modesta, fara sa-i intereseze ca esti indie si nu o companie care sa isi permita sa le plateasca rate-ul lor de $/h.

Mai mult, intr-unul din topic-urile citite, chiar incercau prin 'tonul' mesajelor sa-l faca pe cel care a postat anuntul sa se simta prost pentru ca le-a oferit o suma atat de mica.
Cer prea mult si nu personal nu cred ca le-as plati banii ceruti nici daca as dispune de ei, pentru simplul motiv ca sunt convins ca multi de acolo nu merita sumele cerute.

In alta ordine de idei, daca ai doar cateva sute de euro de oferit pentru partea 2d, mai bine iti incerci norocul aici decat sa te duci acolo si sa te iei la cearta cu anonimi pe forum.

Status:
Înregistrat pe:
11 Jan 2011 21:42:54

Postat la 05 Dec 2011 09:54:01    Subiect: < fara subiect >
Xgameteam info:

Xgameteam:

arata f bine jocul. dar si mie mi se pare ca se misca greu cand merge.. incearca sal faci sa mearga mai repede oleaca . ca o sa se plictiseasca jucatorulSad

parerea mea.... mult succes in continuare

Status:
Înregistrat pe:
03 Dec 2011 18:49:32
Vârsta: 22 ani

Postat la 07 Dec 2011 14:06:28    Subiect: < fara subiect >
nstefan info:

nstefan:

Salut baieti,

In primul rand vreau sa va multumesc tuturor pentru mesaje, simplul fapt ca va citim parerile conteaza foarte mult pentru noi.

Voi incerca sa raspund la cateva dintre posturi:

@Mithy - nu este inca faced paced pentru ca inca avem de implementat partea de programare - speram ca la sfarsitul lui Decembrie sa avem gameplay. Vor fi si puzzles si ghicitori si multa multa bataie - cum se spune "stupid fun".

@Scarpelius - am postat, in afara de view-uri nu am primit nimic dar oricum multumesc pentru pont - vrem sa fim vazuti un pic. In legatura cu berea, cred ca putem aranja ceva si ar fi chiar misto.

@meeshoo - sunt 100000% de acord cu tine, am incercat UDK - nu am fost in stare sa pun in scena un simplu cub. Smile

@shuin - eh, acum e pus pe visualart. no harm no foul. sunt de acord cu tine ca sunt unii oameni care cer niste preturi mai mult decat obscene, de exemplu am avut onoarea sa mi se ceara 5000euro pentru animatii. am spus pass din tot sufletul meu.

@xgameteam - da se misca greu pentru ca nu alearga, fiind un caracter "de test" animatiile sunt niste chestii pe acolo iar cand alearga, well, isi cam da cu ciocanul in gura Smile.

Cam atat. Speram sa revenim cu un update cat de curand.

Inca o data multumim!

Stefan

Status:
Înregistrat pe:
Game designer

Postat la 09 Dec 2011 15:09:12    Subiect: < fara subiect >
Scarpelius info:

Scarpelius:

visualart era o idee, pentru ca pe aici nu prea calca artisti. Din cate stiu, este un site in dezvoltare pentru visualart care poate o sa mai invioreze lumea.

Alt forum de artisti romani nu mai stiu. Poate doar sa incerci sa lipesti afise prin camine sau facultati de arta.

Status:
Înregistrat pe:
01 May 2007 10:43:47
Game designer
gamingo.ro

Postat la 11 Dec 2011 20:37:21    Subiect: < fara subiect >
Zex info:

Zex:

Ce presupune postul de artist 2D btw? Texturi/skinning?

Status:
Înregistrat pe:
28 Sep 2007 20:47:12

Postat la 26 Dec 2011 09:16:29    Subiect: < fara subiect >
nstefan info:

nstefan:

Sarbatori Fericite tuturor!

@Zex - raspunsul este da, texturi, skinnging si ceva concept art, UI, elemente Menu.

Status:
Înregistrat pe:
Game designer

Pagina 1 din 1 [ 1 ]

Server time: 01:19:29 23.05.2012

[ Termeni si conditii | Contact | F.A.Q. | Funny Pictures ]

© 2006 - 2012 Copyright 7thFACTOR Entertainment - All rights reserved