Utilizator:
Parola:
Am uitat parola... | Cont nou!

Articole Resurse Echipe Competiții Proiecte Forum DevBlogs Locuri de muncă GDROMag Issue#1 GDROCon 2007

Forum » Comunitate » Discuţii generale » Intrebare despre Servicii de Internet

Pagina 1 din 1 [ 1 ]

Mesaj Info autor
    Postat la 21 Nov 2011 18:54:22    Subiect: Intrebare despre Servicii de Internet
pr3dali3n info:

pr3dali3n:

Am inchiriat de curand un apartament si netul care il are proprietarul e de la Romtelecom. Nu sunt multumit deloc de el: se intrerupe des: o data se incarca pagina, de 4x nu, viteza max. de download 2MB, mi-a banat si eu site de-al meu de am fost nevoit sa imi cumpar VPN. Ma rog...

Intrebarea mea este: pot sa imi pun cumva net de din alta parte fara acordul proprietarului? (e plecat din tara). Am incercat la RDS dar mi-au spus ca sunt datorii pe adresa de aici, iar cei de la UPC au zis ca am nevoie de acordul proprietarului. Pt. cei care stau in Iasi, eu locuiesc in capat CUG. Stiti voi vreo alta firma care mi-ar pune net fara acordul proprietarului?

Asistenta de la Romtelecom e varza rau, niste plictisiti de viata care te plaseaza de la unu la altu, dupa ce ai ascultat juma de ora o melodie... Sad

Status:
Înregistrat pe:
21 Apr 2008 14:29:14
Vârsta: 129 ani
Artist 2D
Evolution Vault (Iasi)

Postat la 22 Nov 2011 11:21:56    Subiect: Re: Intrebare despre Servicii de Internet
Black_Knight info:

Black_Knight:

pr3dali3n a scris:

Am inchiriat de curand un apartament si netul care il are proprietarul e de la Romtelecom. Nu sunt multumit deloc de el: se intrerupe des: o data se incarca pagina, de 4x nu, viteza max. de download 2MB, mi-a banat si eu site de-al meu de am fost nevoit sa imi cumpar VPN. Ma rog...

Intrebarea mea este: pot sa imi pun cumva net de din alta parte fara acordul proprietarului? (e plecat din tara). Am incercat la RDS dar mi-au spus ca sunt datorii pe adresa de aici, iar cei de la UPC au zis ca am nevoie de acordul proprietarului. Pt. cei care stau in Iasi, eu locuiesc in capat CUG. Stiti voi vreo alta firma care mi-ar pune net fara acordul proprietarului?

Asistenta de la Romtelecom e varza rau, niste plictisiti de viata care te plaseaza de la unu la altu, dupa ce ai ascultat juma de ora o melodie... Sad

retele de cartier ai incercat?!
de obicei aia sunt mai permisivi...

Status:
Înregistrat pe:
07 May 2007 19:49:43
Vârsta: 29 ani
Programator

Postat la 22 Nov 2011 17:57:56    Subiect: < fara subiect >
pr3dali3n info:

pr3dali3n:

Nu stiu ce retele de cartier sunt pe aici, abia m-am mutat. Stie careva?
Apropo, nu era nevoie sa ma citezi, ca doar ai raspuns imediat dupa mine.

Status:
Înregistrat pe:
21 Apr 2008 14:29:14
Vârsta: 129 ani
Artist 2D
Evolution Vault (Iasi)

Pagina 1 din 1 [ 1 ]

Server time: 01:19:02 23.05.2012

[ Termeni si conditii | Contact | F.A.Q. | Funny Pictures ]

© 2006 - 2012 Copyright 7thFACTOR Entertainment - All rights reserved