Salut.
Yeap, it's been a while now...
Am o rugaminte oricui ma poate ajuta intr-o idee ce mi-a strabatut capul recent ...
Stiu ca e destul de simplist DAR nu cunosc
eu cum "se face".
Pasii, mediul de lucru ,etc.Am un concept sa invat sa creez o carte animata sau cel putin interactiva.
Prezentarea : simplist ca un document word (cu poza de background si font al cuvintelor...cu poze ca in cartile normale...etc).
- as vrea sa pot pune un "Cursor" ca la karaoke, mutabil cu liniutele de pe tastatura , (highlighting the "read words", eventually with small nice animations -sa stie calculatorul ca "tu citesti") .
-De ce ? Pentru a putea pune (integra) melodii si filmulete in spate, care odata cu 'cititul tau' sa se declanseze ( ca intr-un joc, bazat pe un anume event)
- cum ar functiona : In cazul in care treci cu cursorul peste un anume cuvant melodia de fundal s-ar interschimba sau ar aparea un mini filmulet (like a script)
Ei bine , eu am incercat sa ma documentez din internet cat am putut.
Nu imi dau seama in ce sa lucrez, si cum sa fac acest concept de carte animata. Flash, maya, blender, 3dsmax, C++...etc etc..
M-am gandit cineva cu mai mult cap ca mine s-ar putea ma ajute de aici.
motiv : altfel mi-ar fi simplu va dati seama, sa dau un document word fain facut, sa pun user-u sa dea drumul la winamp pt melodii si eventual ceva filmulete si sa-i zic sa schimbe manual orice...dar se pierde imersivitatea...
*am primit o idee pana acum de a incepe in VisualBasic ,- program care nu-l stapanesc (inca) , sau C, C++ si Java....
Care-ar fi parerea voastra pentru o varianta usor si intuitiva de mers ?
Multumesc si fiti ingaduitori cu mine pt IQ-ul scazut in astfel de idei
Heckthor