Utilizator:
Parola:
Am uitat parola... | Cont nou!

Articole Resurse Echipe Competiții Proiecte Forum DevBlogs Locuri de muncă GDROMag Issue#1 GDROCon 2007

Forum » Comunitate » Ştiri » CryENGINE 3 FREE SDK

Ştire:
CryENGINE 3 FREE SDK
Scrisã de nekitu pe 04 Sep 2011 14:42:00

Un pic tarziu, dar pentru cei care nu stiu inca, CryENGINE3 este acum FREE pentru non-commercial games, este bun cel putin pentru a invata cum sa construiesti un joc, si ideal pentru free games sau MOD-uri: http://mycryengine.com/

Editat ultima oară de pe 04 Sep 2011 14:42:00

Comentarii pentru aceastã ştire:

Pagina 1 din 1 [ 1 ]

Mesaj Info autor
    Postat la 03 Oct 2011 17:55:08    Subiect: < fara subiect >
katoun info:

katoun:

Foarte simpatic SDK, editorul este mult mai 'fun' de folosit decat cel de la UDK.
Tinant cont ca urmaresc UDK decand a aparut si mai exact 1 an si 11 luni de releas-uri lunare observ destul de clar diferenta intre cele 2 DK-uri Very Happy.
Eu personal as merge pe CryEngine imediat dara ar avea un packager asemanator ca cel pe care UDK-ul il are chiar din prima versiune. In rest CryEnginul are mult mai mult suport pt AI entities si asta il face fff atractiv.

Concluzii:
UDK for any type of FPS(SF) e super, AI scriptat nu prea inteligent, ai la dispozitie codul de baza pt UT si poti face boti sau online games.
CryEngine3 SDK e cel mai potrivit pt un Action Adventure sau un RPG: AI, open space, si o paleta de culori mult, mlult mai apropiata de realitate decat cea din UDK.

Status:
Înregistrat pe:
20 Jun 2008 12:08:23
Vârsta: 26 ani
Programator

Pagina 1 din 1 [ 1 ]

Server time: 00:49:12 23.05.2012

[ Termeni si conditii | Contact | F.A.Q. | Funny Pictures ]

© 2006 - 2012 Copyright 7thFACTOR Entertainment - All rights reserved