tyger22 a scris:
e a doua oara cand aud de asta...
mai exact ce inseamna? faci niste cursuri free si la sfarsit primesti si o diploma?

diploma ... conteaza la angajare mai tarziu?

sunt niste cursuri free facute de niste profesori in general chiar smecheri... de exemplu sebastian thrun e sefu de proiect de la sefl - driving cad de la google.
ai niste filmulete de ~2 ore saptamanal + un examen saptamanal gen grila +[daca vrei] niste programming assigments.... in care scrii ceva si uplodezi (le corecteaza evident un computer nu un om

)
daca te descuri bine la final primesti o diploma in care scrie nota finala si ce "track" ai urmat (basic examene si atat, advanced ai facut si programming assigments)
diploma e de la profesor (nu universitate deci nu primesti credite pe ea).
cel mai mult de ajuta faptul ca inveti lucruri noi, examenele sunt (zic ei) de nivelul standford.
sistemul e foarte misto daca ai suficient timp... pentru ca OCUPA timp...
materialu e misto, profesorii sunt misto etc...
disploma probabil te ajuta la CV ... orice hartie ca ai facut ceva de ajuta. evident nu te ajuta cat o diploma platita... dar oricum rau nu da la CV

.
ca timp... cursu de AI care l-am terminat mi-a luat ~5 ore pe saptamana nu avea programing assigments si am luat 79/100 cam pe aici stam ca timp... cu assigments probabil ajungi pe la 10 ore poate chiar mai mult un curs/sapt