Utilizator:
Parola:
Am uitat parola... | Cont nou!

Articole Resurse Echipe Competiții Proiecte Forum DevBlogs Locuri de muncă GDROMag Issue#1 GDROCon 2007

Forum » Proiecte » Propuneri proiecte » Proiect joc de strategie online(browser)

Pagina 1 din 1 [ 1 ]

Mesaj Info autor
    Postat la 06 Jul 2011 12:01:17    Subiect: Proiect joc de strategie online(browser)
Towerlord info:

Towerlord:

Salut,

Sunt nou pe aici, si ma bucur ca am descoperit forumul asta, unde pot gasi oameni cu pasiunea de a crea jocuri.

Scurta descriere:

Proiectul pe care vreau sa il propun este un joc de strategie in evul mediu, browsed-based, rudele sale cam indepartate fiind travian sau ikariam... insa nu are multe in comun cu acestea fiind mai mult o creatie autentica, cu elemente de RPG, economie diversificata, razboaie tacticizate.

Jocul are si o latura oarecum istorica, actiunea jocului are loc in era migratiilor si a creari natiunilor, iar teatrul de razboi este Europa. Fiecare jucator este un conducatorul unui mic stat(provincie), un om cu multe (posibile) calitati de lupta, de diplomatie etc. (aici intervin elementele de RPG). Economia se invarte in jurul banilor, ceea ce nu e o surpriza, care pot fi obtinuti din vanzarea de orice(resurse, armate, teritorii). Armata este foarte importanta, soldatii fiind grupati in batalioane, un jucator putand sa conduca pe campul de batalie un numar maxim de batalioane, astfel ca, calitatea trupelor, tacticile de lupta si aranjarea trupelor pe campul de batalie sunt foarte importante. Apararea unei provincii se poate realiza in camp deschis intampind adversarul in drumul sau catre inima provinciei cu curaj, sau din interiorul fortului/ castelului. Avantajul intampinarii adversarului in camp deschis, este ca poti conduce un numar mai mare de batalioane personal(ca un adevarat general), forturile/castele putand gazdui un numar mai mic de trupe, oferind insa avantajul zidurilor, care in cazul castelelor este mare impotriva arcasilor, si intarzie mult restul trupelor, insa si costul este pe masura. De asemenea, pe durata bataliei, in cazul luptei in castel, productia de resurse si bani a provinciei este oprita, oamenii refugiindu-se in interiorul zidurilor.

"Victoria" o obtine jucatorul cu cele mai multe provincii, dupa un anumit interval de timp prestabilit sau la cucerirea totala a Europei(cam nerealista conditia insa va exista din motive diplomatice), reusind sa construiasca cel mai mare regat/ imperiu.

Detalii tehnice:

Jocul se afla intr-un stadiu avansat de dezvoltare, cea mai importanta parte a engine-ului fiind realizata, si putand fi folosita/testata pe un server local. Este realizat in Ruby on Rails in principal, folosind baze de date MySQL.

Initial, am fost o echipa de doi, eu m-am ocupat cu programarea/ cea mai mare parte din design, iar celalalt cu grafica si idei de design. La un moment dat insa lucrurile nu au mai mers, din diverse motive, iar grafica a stagnat. Si astfel am ajuns la punctul urmator.

Colaboratori cautati:

Pozitii foarte importante

- un grafician foarte talentat si foarte priceput in photoshop/3d studio sau altele specifice domeniului, pe care eu nu le cunosc.
- un expert javascript/jquery , cu cunostinte foarte bune si de HTML ; cofeescript este noua moda in rails, si ar fi excelent daca am folosi asta... este destul de asemanator cu javascript/jquery astfel ca este foarte usor de invatat, insa nu e neaparat necesar

Alte pozitii, mai putin importante

- programator Ruby on Rails, care sa ma degreveze pe mine de anumite task-uri
- grafician/graficieni mai putin experimentat/experimentati, care sa il ajute pe expert sa termine lucrul mai repede, sau eventual cativa care sa se completeze reciproc si sa nu mai fie nevoie de expert
- expert baze de date ... pozitia asta va deveni importanta mai tarziu probabil, daca jocul are succes prea mare si trebuie optimizat
- acelasi lucru pentru javascript/jquery/html/css, ca si in cazul graficienilor

Alte detalii:

Cei care se alatura proiectului, vor deveni partenerii mei, vor semna un contract de confidentialitate, si vor primii un procentaj stabilit conform unui algoritm pe care il voi detalia mai pe larg intr-o discutie particulara

Status:
Înregistrat pe:
03 Jul 2011 22:53:40
Vârsta: ? ani
Freelancer

Postat la 06 Jul 2011 14:47:51    Subiect: < fara subiect >
cristesco info:

cristesco:

Bucuresti, Romania? Let's meet!

We're forging handcrafted games:

www.VirgoGalaxy.com
www.RacingKingdom.com

Status:
Înregistrat pe:
05 Jul 2011 16:52:17
Vârsta: 26 ani
Game designer
Farender - Gaming Studio, Bucharest Romania

Postat la 06 Jul 2011 18:10:32    Subiect: < fara subiect >
Towerlord info:

Towerlord:

Da, Bucuresti, am uitat sa specific. O sa iti las un mail pe adresa din profil, sa stabilim mai multe.

Status:
Înregistrat pe:
Freelancer

Postat la 06 Jul 2011 22:08:04    Subiect: < fara subiect >
Thor_Halius info:

Thor_Halius:

Daca mai ai nevoie de cineva sa faca treaba in 3d, poate ca pot sa ma alatur. Lucrez in 3ds max.

"The world is not run by the laws written on paper. It's run by people."
Tommy Angelo

Status:
Înregistrat pe:
18 Jan 2011 00:10:15
Vârsta: 18 ani
Modelator 3D

Postat la 07 Jul 2011 10:16:39    Subiect: < fara subiect >
Towerlord info:

Towerlord:

Si tu ai un mail pe adresa din profil.

Status:
Înregistrat pe:
Freelancer

Postat la 18 Nov 2011 23:11:29    Subiect: < fara subiect >
Towerlord info:

Towerlord:

Deoarece ne aflam intr-un stadiu de dezvoltare apropiat de closed beta, am dat drumul la inscriere ! Inscrierea este pe baza de invitatie, avand in vedere ca numarul de teritorii va fi foarte limitat, mai ales pe serverul closed beta. Puteti sa va inscrieti pentru o invitatie aici : www.wurfare.com!

In closed beta, vor primi invitatii in special cei care ne pot ajuta sa testam/dezvoltam jocul, cu un background in jocuri de strategie si entuziasti de subiectul in cauza, astfel ca in afara de inscriere pentru invitatie, ne puteti trimite un email la support@wurfare.com cu game-experience-ul Smile sau puteti invita alti prieteni sa se inscrie. Inscrierea in sine, este de fapt o invitatie la versiunea beta, care va avea mult mai multe locuri disponibile ...

In alta ordine de idei, dorim in continuare sa ne extindem si echipa, pozitiile in continuare deschise fiind cea de web-designer, cu un simt al aranjarii in pagina deosebit, si photoshop designer in special pentru anumite layout-uri.

Status:
Înregistrat pe:
Freelancer

Postat la 21 Nov 2011 18:44:48    Subiect: < fara subiect >
pr3dali3n info:

pr3dali3n:

Ah, tu erai frate? Laughing

Okay, cateva sugestii rapide, pentru site mai intai:
- baga la titlu un stroke negru, ca sa contrasteze cu backgroundul;
- textul siteului e Times presupun; baga un Georgia ca sa arate mai bine.
[font face="georgia" size="2"]textul vine aici[/font] sau direct din CSS.

Pentru joculetul tau, vezi galeria tipului asta pentru inspiratie.
Bafta in continuare! Wink

Status:
Înregistrat pe:
21 Apr 2008 14:29:14
Vârsta: 129 ani
Artist 2D
Evolution Vault (Iasi)

Postat la 21 Nov 2011 19:58:41    Subiect: Re:
Jinx info:

Jinx:

Total off-topic:

pr3dali3n a scris:

[font face="georgia" size="2"]textul vine aici[/font] sau direct din CSS.

To properly view this website, you must have a HTML 5 compatible browser!

Tagul "font" nu e deprecated in HTML5? Mr. Green

Edit:

!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"

Deci care-i faza cu compatibilitatea HTML 5, Towerlord? Laughing

Ultima editare efectuată de Jinx pe 21 Nov 2011 20:02:19; 1 editări în total

Status:
Înregistrat pe:
03 May 2007 22:45:14
Vârsta: 20 ani
Game designer

Postat la 21 Nov 2011 21:13:12    Subiect: < fara subiect >
pr3dali3n info:

pr3dali3n:

In fine, mesajul era sa foloseasca Georgia in loc de fontul ala... Smile

Status:
Înregistrat pe:
Artist 2D
Evolution Vault (Iasi)

Postat la 22 Nov 2011 12:08:13    Subiect: < fara subiect >
Towerlord info:

Towerlord:

Mersi de sugestii, si de observatii. Interesant efectul de stroke, imi place cum arata, insa vad ca e doar pt. webkit din pacate (http://caniuse.com/text-stroke).

In principiu nu afiseaza corect, cu browsere mai vechi pentru ca foloseste proprietati si chestii specifice HMLT5/CSS3. Declaratia doctype era mai veche si am uitat sa o schimb.

Status:
Înregistrat pe:
Freelancer

Postat la 22 Nov 2011 13:19:34    Subiect: Re:
Jinx info:

Jinx:

Towerlord a scris:

Mersi de sugestii, si de observatii. Interesant efectul de stroke, imi place cum arata, insa vad ca e doar pt. webkit din pacate (http://caniuse.com/text-stroke).

In principiu nu afiseaza corect, cu browsere mai vechi pentru ca foloseste proprietati si chestii specifice HMLT5/CSS3. Declaratia doctype era mai veche si am uitat sa o schimb.

Pr3dali3n zicea probabil sa-l bagi din Photoshop, in locul aluia galben.

Status:
Înregistrat pe:
03 May 2007 22:45:14
Vârsta: 20 ani
Game designer

Postat la 22 Nov 2011 18:08:41    Subiect: < fara subiect >
pr3dali3n info:

pr3dali3n:

Ce effect stroke din HTML? Dude, eu ma refeream la imagine. Cum zice Jinx mai sus. Wink

Status:
Înregistrat pe:
Artist 2D
Evolution Vault (Iasi)

Pagina 1 din 1 [ 1 ]

Server time: 08:09:28 22.05.2012

[ Termeni si conditii | Contact | F.A.Q. | Funny Pictures ]

© 2006 - 2012 Copyright 7thFACTOR Entertainment - All rights reserved