Utilizator:
Parola:
Am uitat parola... | Cont nou!

Articole Resurse Echipe Competiții Proiecte Forum DevBlogs Locuri de muncă GDROMag Issue#1 GDROCon 2007

Forum » Articole » Interviuri » E3 2011

Articol:
E3 2011
Autor: Paul_Iancu97, postat pe 08 Jun 2011 16:49:59
Versiune printabilã
Stiti , ma intreb de ce nimeni de pe acest site nu a vorbit despre E3 -ul de anul acesta.
Tocmai m-am uitat pe un site la niste conferinte si trailere de la E3 si eu cred ca E3 din acest an va fi dominat de Nintendo.Si am multe motive sa spun asta. De exemplu , pe noua lor consola portabila , Nintendo 3DS , vor lansa un joc cu titlul Super Mario 3DS care este un nou platformer 3D cu protagonistul find Mario.Tot pe aceasta consola vor lansa un nou titlu din seria Star Fox si un nou joc Mario Kart.Pe Wii singurul titlu memorabil care va veni in anul acesta este Legend of Zelda : Skyward Sword care va face parte din seria Legend of Zelda(pt. cei care au fost ocupati numai cu jocurile de pe PC si nu aveti cunostinte despre serile de jocuri ale companiei Nintendo vizitati Wikipedia).Iar in final Nintendo a anuntat noua lor consola de jocuri pt. acasa Wii U.
Wii U este succesorul consolei Wii si se spune ca va avea grafica HD si un nou controller . Jocurile care vor veni pe noua consola de la Nintendo vor fi : un nou joc din seria Super Smash Bros. , DarkSiders 2 , un nou joc din seria Tekken , Ninja Gaiden 3 si altele.
Acum ,as vrea ca si voi restul sa va spuneti parerea despre E3 din anul acesta si ce jocuri sau anunturi vi se par mai interesante.

Comentarii pentru acest articol:

Pagina 1 din 1 [ 1 ]

Mesaj Info autor
    Postat la 08 Jun 2011 17:33:17    Subiect: < fara subiect >
cippyboy info:

cippyboy:

Cica trailer-ul cu footage HD de la Wii U a fost din render-uri de Xbox 360/PS3, which is a big oops for them. Ma rog, au zis ca jocurile o sa arate HD, dar momentan nimic HD ruland pe consola live, pretty sad. Cat despre Nintendo in general, da, au produse numai unu si unu. Sunt fericitul posesor al unui 3DS si pot sa spun ca de indata ce te obisnuiesti cu 3D-ul te astepti ca totu sa fie in 3D, pana si ferestrele de la windows Very Happy pentru ca GUI-ul 3DS-ului e putintel 3D si el chiar daca sunt numai niste layere. Pacat de suportul aproape inexistent din partea third-party-urilor. Asta e marea problema la Nintendo, ce e facut de ei sells like crazy, everything else barely survives.

Status:
Înregistrat pe:
04 Dec 2006 17:14:23
Vârsta: 25 ani
Programator
Relative Team

Postat la 08 Jun 2011 18:45:02    Subiect: < fara subiect >
Paul_Iancu97 info:

Paul_Iancu97:

MegaMan Legends 3 : Prototype va fi scos pe Nintendo 3DS prin noul serviciu de download de jocuri pt. 3DS numit e-Shop si acest joc este facut de Capcom , firma de jocuri care a produs jocuri ca Street Fighter , Devil May Cry , Final Fight , Marvel vs Capcom si altele , deci ar putea fi destul de bun.

Status:
Înregistrat pe:
21 Dec 2010 20:08:18
Vârsta: 15 ani

Postat la 09 Jun 2011 12:21:04    Subiect: < fara subiect >
nekosan info:

nekosan:

Well, fiecare cu ce il intereseaza

Mie preview-ul de la Kinect Star Wars mi s-a parut destul de tare.
Link: http://www.digitalspy.co.uk/gaming/news/a323958/kinect-star-wars-preview-e3-2011.html
E un video jos in pagina

In plus, in ce priveste consolele portabile, intotdeauna mi-a placut PSP-ul. Probabil ca odata ce PSP Vita va aparea pe piata, Nintendo va ramane undeva in umbra.

Ultima editare efectuată de nekosan pe 09 Jun 2011 12:26:18; 1 editări în total

Nu conteaza de unde vi, ci incotro te indrepti.

Status:
Înregistrat pe:
23 Oct 2008 10:05:25
Vârsta: 27 ani

Postat la 09 Jun 2011 16:57:55    Subiect: < fara subiect >
Tudi info:

Tudi:

Eu la E3-ul asta stau lipit de monitor sa aud de:

Deus Ex, Mass Effect 3, Assassin's Creed Revelations, Elder Scrolls Skyrim si The Old Republic. Pe langa astea nu ma atrag multe jocuri la E3, desi trailerul de acum 2 zile la Modern Warfare 3 arata interesant.

Si desigur astept sa iasa Bilzzard la rampa cu Diablo 3 si Heart of the Swarm dar probabil big news-urile despre astea 2 vor fi la Blizzcon.

Sa aveti un E3 placut!

Status:
Înregistrat pe:
28 May 2011 10:53:23
Vârsta: 26 ani
Game designer

Pagina 1 din 1 [ 1 ]

Server time: 07:52:46 22.05.2012

[ Termeni si conditii | Contact | F.A.Q. | Funny Pictures ]

© 2006 - 2012 Copyright 7thFACTOR Entertainment - All rights reserved