| Mesaj |
Info autor |
Postat la 10 May 2011 16:46:18 Subiect: legaturi
|
|
|
nekosan info:
|
nekosan:
Buna
Vroiam sa va intreb daca este o lista pe site unde putem gasi dezvoltatori sau artisti sau creatori de sunete.
Ar fi bine sa avem o astfel de pagina bine inchegata. Cu numele lor, un link la site=ul lor/portofoliul lor ca sa ne formam niste contacte.
Daca am nevoie de un artist de exemplu, sa stiu ca pot merge in lista aceea sa aleg o persoana cu care as dori sa colaborez. Bineinteles, cine poate posta si tarifele pe care le percepe pe ora sau pe melodii/asseturi/ ora de programare sau proiect ar fi si mai bine, asa stim si de ce buget am cam avea nevoie.
Ce zici nekitu? Faci o astfel de pagina?
Nu conteaza de unde vi, ci incotro te indrepti.
|
Status:
Înregistrat pe: 23 Oct 2008 10:05:25
Vârsta: 27 ani
|
| |
Postat la 10 May 2011 21:11:46 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Rimio info:
|
Rimio:
Nekitu poate sa faca o pagina dinasta, dar nu cred ca vrea  . Artistii nu-s muncitori cu ziua si in general nu o sa posteze un tarif fix, ci o sa il negocieze in functie de proiect. In plus, pentru asta exista siteuri gen freelancer.com cu care te poti descurca, dar si acolo o sa negociezi. Na, am mai postat si eu ceva  .
If at first you don't succeed, you fail.
|
Status:
Înregistrat pe: 24 Mar 2007 21:50:44
Vârsta: 23 ani
Programator
|
| |
Postat la 11 May 2011 02:23:04 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
nekosan info:
|
nekosan:
nu ma refeream doar la artisti, si daca e vorba asa, nimeni nu e muncitor cu ziua. Cine a mai facut grafica pentru jocuri poate posta ce a facut pentru alti clienti, si un pret estimativ cat a cerut pe ce a facut. In fine, am zis de pret pentru cine poate si vrea sa posteze. un link e de ajuns, o estimare de pret putem sa cerem si noi pe mail. Poate ca sunt destule situri unde gasesti oameni, dar pe mine ma intereseaza unde gasesc artisti, programatori sau ingineri de sunet romani, si nu altceva. O astfel de lista sau un astfel de site nu am gasit. De exemplu cum e lista aceasta excelenta de aici, facuta ca sa ajute mai ales dezvoltatorii indie sa isi faca o lista de artisti buni cu care ar putea lucra. http://www.lostgarden.com/2011/03/list-of-game-artists.html Crede-ma ca am pierdut ore intregi pe forumul de pe gamedev.ro incercand sa fac o astfel de lista si nu am reusit. Si pe google nu prea gasesti nimic.
|
Status:
|
| |
Postat la 11 May 2011 10:39:12 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Rimio info:
|
Rimio:
M-ar bucura sa vad o lista de care vrei tu. Sper sa se materializeze, desi ma indoiesc  .
|
Status:
Programator
|
| |
Postat la 13 May 2011 12:16:39 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
nekosan info:
|
nekosan:
Bump!
Deci gamedevul e mort in Romania. Ca si comunitate.
|
Status:
|
| |
Postat la 13 May 2011 12:41:43 Subiect: Re:
|
|
|
Rimio info:
|
Rimio:
nekosan a scris: Bump! Deci gamedevul e mort in Romania. Ca si comunitate. Sau ideea ta e proasta.
|
Status:
Programator
|
| |
Postat la 13 May 2011 13:32:16 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
nekosan info:
|
nekosan:
Da, ai dreptate. In orice domeniu, sa iti faci contacte e o idee proasta.
|
Status:
|
| |
Postat la 13 May 2011 13:44:32 Subiect: Re:
|
|
|
Rimio info:
|
Rimio:
nekosan a scris: Da, ai dreptate. In orice domeniu, sa iti faci contacte e o idee proasta. Incepe sa sune a bancul ala cu politisti: N-ai acvariu? Esti homosexual! Mult succes in comunitatile mai rasarite si spor la treaba  .
|
Status:
Programator
|
| |
Postat la 13 May 2011 13:45:22 Subiect: Re: Re:
|
|
|
Rimio info:
|
Rimio:
Rimio a scris: nekosan a scris: Da, ai dreptate. In orice domeniu, sa iti faci contacte e o idee proasta. Incepe sa sune a bancul ala cu politisti: N-ai acvariu? Esti homosexual! Mult succes in comunitatile mai rasarite si spor la treaba  . EDIT: Am uitat de LinkedIn. L-ai incercat?
|
Status:
Programator
|
| |
Postat la 14 May 2011 02:42:44 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
nekitu info: