Utilizator:
Parola:
Am uitat parola... | Cont nou!

Articole Resurse Echipe Competiții Proiecte Forum DevBlogs Locuri de muncă GDROMag Issue#1 GDROCon 2007

Forum » Comunitate » Discuţii generale » Global Game Jam 2011

Pagina 1 din 1 [ 1 ]

Mesaj Info autor
    Postat la 17 Feb 2011 02:43:58    Subiect: Global Game Jam 2011
cippyboy info:

cippyboy:

http://globalgamejam.org/
48 hours, 44 countries, 170 locations, 6500 participants, almost 1500 games, one weekend, one theme ("Extinction") and... no romanians participated.

Cand am citit prima oara headline-ul m-am gandit "44 de tari ? hm, sunt sanse mari sa fim si noi acolo, pe locu 40 si ceva Very Happy" dar cand am dat sa caut, nu suntem. Oricum, a fost un maraton de programare/art si nu stiu daca as fi fost in stare sa lucrez 16 ore pe zi, 2 zile consecutiv, dar heck, cred ca hype-ul participantilor a fost destul de mare incat sa se scoata ceva playable in alea 2 zile. Cateva proiecte chiar arata decent si sunt cat de cat playable, pacat ca am aflat prea tarziu.

Concluzia e ca se poate face un "joc" chiar si in 2 zile Very Happy

Status:
Înregistrat pe:
04 Dec 2006 17:14:23
Vârsta: 25 ani
Programator
Relative Team

Postat la 17 Feb 2011 15:27:51    Subiect: Re: Global Game Jam 2011
Black_Knight info:

Black_Knight:

cippyboy a scris:

http://globalgamejam.org/
48 hours, 44 countries, 170 locations, 6500 participants, almost 1500 games, one weekend, one theme ("Extinction") and... no romanians participated.

Cand am citit prima oara headline-ul m-am gandit "44 de tari ? hm, sunt sanse mari sa fim si noi acolo, pe locu 40 si ceva Very Happy" dar cand am dat sa caut, nu suntem. Oricum, a fost un maraton de programare/art si nu stiu daca as fi fost in stare sa lucrez 16 ore pe zi, 2 zile consecutiv, dar heck, cred ca hype-ul participantilor a fost destul de mare incat sa se scoata ceva playable in alea 2 zile. Cateva proiecte chiar arata decent si sunt cat de cat playable, pacat ca am aflat prea tarziu.

Concluzia e ca se poate face un "joc" chiar si in 2 zile Very Happy

lol
iti dai seama ca in mare parte invata codu care o sa-l scrie Razz

Status:
Înregistrat pe:
07 May 2007 19:49:43
Vârsta: 29 ani
Programator

Postat la 01 Apr 2011 15:31:32    Subiect: < fara subiect >
xelanoimis info:

xelanoimis:

Pai mai e si la anu' Smile
De curiozitate, cati ar participa la un astfel de eveniment organizat in Bucuresti, considerand ca exista si o taxa (la unul site-uri parca era 20 eur)?
Pe mine unu, m-ar interesa.

Status:
Înregistrat pe:
30 Sep 2006 02:07:32
Vârsta: ? ani
Programator

Postat la 01 Apr 2011 18:42:50    Subiect: < fara subiect >
FloreaStefan info:

FloreaStefan:

Si pe mine m-ar interesa chiar daca sunt la polul opus de bucurestiSmile Singura problema, fiind asa putini, e greu sa faci o echipa cu adevarat. Macar sa ai un artist, un programator si inca unul.

Ca un mic exemplu, am incercat sa fac un proiect in timpul facultatii si am adunat mai multi studenti, care pareau, repet, pareau interesati in programare...stii care a fost prima intrebare din partea lor? "Cu cat ne platesti?"..am ramas masca.

Chiar daca suntem 10-20 care dorim un event la bucuresti...suntem mult prea putini. Asta e adevarul trist.

Status:
Înregistrat pe:
18 Sep 2010 14:38:57
Vârsta: 27 ani
Programator

Postat la 04 Apr 2011 14:46:39    Subiect: < fara subiect >
xelanoimis info:

xelanoimis:

Personal nu cred ca e o problema de numar de persoane. Nu e nevoie sa fie 10-20. De asemenea nu e nevoie sa se formeze echipe. Merge si fara artisti la nevoie - ce-i drept nu prea merge fara programatori.

La urma urmei, la o prima editie locala, ar putea fi vorba de 4 oameni care fac 4 jocuri, desi sunt convins ca s-ar strange mai multi. Global Game Jam e un eveniment world-wide si cele 4 jocuri ar fi parte din cele 1000+ produse in acel weekend, ceea ce ofera un sentiment de mandrie si apartenenta la comunitatea indie-developerilor.

Problema cred ca e, ca de obicei, cu organizarea. Din nefericire nu cred ca merge facut la cineva acasa, sau asa parea din cele zise pe site. Probabil ca sa dea o expresie mai serioasa si sa se evite cazurile in care 10 de oameni nadusesc pe jocurile lor intr-un spatiu de 4x4. Totusi am auzit de game jamuri organizate in cafenele. Oricum, cineva tre sa se ocupe oficial.

Status:
Înregistrat pe:
30 Sep 2006 02:07:32
Vârsta: ? ani
Programator

Pagina 1 din 1 [ 1 ]

Server time: 07:12:53 22.05.2012

[ Termeni si conditii | Contact | F.A.Q. | Funny Pictures ]

© 2006 - 2012 Copyright 7thFACTOR Entertainment - All rights reserved