Utilizator:
Parola:
Am uitat parola... | Cont nou!

Articole Resurse Echipe Competiții Proiecte Forum DevBlogs Locuri de muncă GDROMag Issue#1 GDROCon 2007

Forum » Articole » Programare » O parte din noul level editor

Articol:
O parte din noul level editor
Autor: Paul_Iancu97, postat pe 14 Jan 2011 22:13:56
Versiune printabilã
N-am prea apucat sa intru pe gamedev.ro in aceste saptamani si din pacate nici timp pt. programare n-am prea avut timp(stiti voi , a inceput scoala si aceste saptamani sunt si unele dintre cele mai aglomerate cu ascultari si teste la diferite materi ca sa ne poata incheia medile ) dar totusi la Palatul Copiilor ma lasat profesoara sa instalez Visual C# si XNA ca sa continu proiectul si pana acuma am reusit sa fac asta:
http://code.google.com/p/anewproject/downloads/list
Ei bine level editor-ul nu este inca terminat m-ai trebuie sa pun optiunea de a salva harta (va fi salvata ca un fisier XML) si vreau sa adaug si o optiune de a crea obiecte noi si am reusit sa creez o mica aplicatie cu XNA in care va afisa o harta bazata pe tile-urile din level editor si puteti explora harta creata folosind sagetile.
Evident ca mai am mult de lucru dar o sa incerc ca in putinul meu timp liber sa programezi cat mai mult si sa speram ca o sa termin proiectul acesta cat mai curand
Orice fel de plangeri sau sfaturi sunt asteptate cu placere.

Comentarii pentru acest articol:

Pagina 1 din 1 [ 1 ]

Mesaj Info autor
    Postat la 16 Jan 2011 10:43:38    Subiect: < fara subiect >
MithY info:

MithY:

Salut din nou Smile

S-ar putea sa te superi pe mine pentru ceea ce am sa zic dar cred ca este o observatie constructiva: corecteaza post-ul inainte de a-l trimite. Ai mai multe greseli gramaticale care nu dau bine, in oricare domeniu vei vrea sa lucrezi pe viitor.

Stiu ca esti tanar in domeniu si respect asta dar, va trebui sa te perfectionezi si in chestii de astea marunte nu numai in programare Wink

gamedev for life

Status:
Înregistrat pe:
25 Feb 2007 20:12:02
Vârsta: 22 ani
Programator
Digital Void Entertainment

Postat la 16 Jan 2011 12:20:26    Subiect: < fara subiect >
Paul_Iancu97 info:

Paul_Iancu97:

Da , stiu ca nu sunt foarte bun la gramatica dar problema e ca la scoala profesori de lb. romana ne pun sa analizam parti de vorbire , sa spunem functia sintactica la nu stiu ce cuvant si chesti din astea in loc sa ne dea exerciti de scriere gramaticala.
Si in plus ma gandeam ca pe un forum lumea nu se prea uita la gramatica de pe postul respectiv (la e-mail-uri si scrisori imi mai corectez greselile de gramatica ).
Dar oricum am sa incep sa fiu mai atent la gramatica posturilor mele de acum inainte.
P.S:Exceptand postul acesta
alt P.S:M-am apucat si de DirectX in C#

Status:
Înregistrat pe:
21 Dec 2010 20:08:18
Vârsta: 15 ani

Postat la 16 Jan 2011 14:04:14    Subiect: < fara subiect >
MithY info:

MithY:

Ideea ar fi ca daca te inveti prost intr-un loc, tinzi sa faci fara sa vrei si in alte parti.

In alta ordine de idei, e foarte bine ca te-ai apucat de DX. Incearca sa vezi cum functioneaza, cum poti face un engine grafic cu el (un mini-engine pentru invatat).

gamedev for life

Status:
Înregistrat pe:
25 Feb 2007 20:12:02
Vârsta: 22 ani
Programator
Digital Void Entertainment

Pagina 1 din 1 [ 1 ]

Server time: 07:05:54 22.05.2012

[ Termeni si conditii | Contact | F.A.Q. | Funny Pictures ]

© 2006 - 2012 Copyright 7thFACTOR Entertainment - All rights reserved