Utilizator:
Parola:
Am uitat parola... | Cont nou!

Articole Resurse Echipe Competiții Proiecte Forum DevBlogs Locuri de muncă GDROMag Issue#1 GDROCon 2007

Forum » Programare » Unelte / Editoare » Visual studio 2010

Pagina 1 din 1 [ 1 ]

Mesaj Info autor
    Postat la 04 Dec 2010 12:05:12    Subiect: Visual studio 2010
raduangelescu info:

raduangelescu:

De ce e atat de prost?... De ce nu cumpara si astia de la Microsoft Visual Assist si il pun in locul intelisenseului? De ce nu converteste cum trebuie proiectele de 2008, de ce are bifat warning as error, de ce toate visual studiourile sunt super proaste pana la primul service pack? De ce ai upgrada la visual studio 2010 ? De ce desi are atatea buguri .. tot e mai bun ca orice alt ide ?

Afla mai multe pe: http://www.rageofwar.net

Status:
Înregistrat pe:
30 Sep 2006 09:43:25
Vârsta: ? ani

Evolution Vault (Iasi)

Postat la 05 Dec 2010 02:49:54    Subiect: < fara subiect >
nekitu info:

nekitu:

nu stiu de restul, dar mie imi ruleaza greu UI-ul, e facut in WPF cred.

SpoOoOoock! Life Is Too Short For Cheap Chocolate

Status:
Înregistrat pe:
29 Sep 2006 11:33:12
Vârsta: 32 ani
Programator
7thFACTOR Entertainment Studios

Postat la 05 Dec 2010 13:05:40    Subiect: Re: Visual studio 2010
BugHunter info:

BugHunter:

Am incercat si eu un trial si cel mai enervant e ca n-a putut converti un project VS2008 imi dadea o tona de erori in msbuild pe care am incercat sa le fixez dar am renuntat; e aberant sa pierd atata timp pentru o chestie care nu-mi aduce nici un beneficiu concret.

Imi aduc aminte ca si VS6 mergea greu la vremea aia pe pentium 1 Very Happy

raduangelescu a scris:

De ce e atat de prost?... De ce nu cumpara si astia de la Microsoft Visual Assist si il pun in locul intelisenseului? De ce nu converteste cum trebuie proiectele de 2008, de ce are bifat warning as error, de ce toate visual studiourile sunt super proaste pana la primul service pack? De ce ai upgrada la visual studio 2010 ? De ce desi are atatea buguri .. tot e mai bun ca orice alt ide ?

Status:
Înregistrat pe:
14 Mar 2008 15:18:11
Vârsta: 36 ani

Postat la 05 Dec 2010 19:34:59    Subiect: < fara subiect >
night_hawk info:

night_hawk:

O.o

Eu nu am avut nici o problema cu transferul niciunui proiect din 2008 in 2010, fie ca era C#, C++ sau Silverlight. Meh, must've been lucky ^_^

Status:
Înregistrat pe:
25 Mar 2007 22:01:13
Vârsta: 21 ani
Programator junior
Esotheria

Postat la 05 Dec 2010 19:59:05    Subiect: < fara subiect >
boboS info:

boboS:

Nici eu nu am avut probleme cu Visual Studio dar banuiesc ca depinde si ce proiecte vrei sa covertesti.
Ce m-a enervat pe mine a fost IntellSense ala sau cum se numeste pentru autocomplete ca mereu dureaza foarte mult sa genereze bazele alea de date si de foarte multe ori o da in bara. Dar pentru asta avem VisualAssist. Mr. Green

LE: aa , si daca ai un procesor mai vechi (single core) dureaza O VESNICIE sa inchizi un proiect (chiar daca toata fisierele deschise erau deja salvate). Cand aveam celeron si mai mult de 3 instante de Visual Studio deschise inchidream compu fortat.

Ultima editare efectuată de boboS pe 05 Dec 2010 20:01:20; 2 editări în total

"Noi ne facem ca muncim , ei se fac ca ne platesc"

Status:
Înregistrat pe:
03 Oct 2006 15:53:21
Vârsta: 26 ani
Programator

Postat la 05 Dec 2010 20:45:50    Subiect: < fara subiect >
nekitu info:

nekitu:

am Core2Duo, Win7, 2GB ram, tot e mai slow la UI ca VS2008 pentru ca e facut cu WPF

SpoOoOoock! Life Is Too Short For Cheap Chocolate

Status:
Înregistrat pe:
29 Sep 2006 11:33:12
Vârsta: 32 ani
Programator
7thFACTOR Entertainment Studios

Postat la 06 Dec 2010 13:50:50    Subiect: da
raduangelescu info:

raduangelescu:

La cat costa o licenta de Visual.. ar fi putut si ei sa aiba un autocomplete calumea.. daca o sa faca asta in 2011.. il cumpar.. dar pana atunci baga lucruri inutile (sunt curios ce o sa faca cu c++ managed Smile) ). Ca un side note eu am avut probleme pe proiecte cu setari custom la targeturi. (nu era in stare sa faca un xml cum trebuie, trebuia sa il editezi de mana)... si au mai si modificat unde sunt chestiile la project proprieties doar asa ca sa faca misto de utilizatori.
Mi se pare aiurea sa trebuiasca sa dai atat de multi bani pe Visual assist ca sa ai niste lucruri de baza.

Status:
Înregistrat pe:

Evolution Vault (Iasi)

Postat la 07 Dec 2010 03:14:19    Subiect: < fara subiect >
meeshoo info:

meeshoo:

Eu il folosesc si la servici si acasa, si pentru C/C++ si pentru C#. Eu personal n-am avut nici o problema nici cu conversia, nici cu performanta (decat la deisgn-ul GUI-urilor de WPF, unde nu se misca cum mi-as dori de repede). Si interfata lui e tot in WPF facuta, de aia se misca poate mai greu, dar suportul nativ pentru multiple monitors si cate si mai cate au devenit de nelipsit Smile Intellisense e crap intr-adevar pentru proiectele in cod nativ, dar se descurca foarte bine in C# (mai ca nu mai scrii cod deloc). Pentru c++, Visual Assist Smile.

Acasa am un i7 cu 6 GB ram, deci nici nu ar trebui sa fie pb, la servici un quad core 920 de la intel (cred a am scris bine modelul) si 4GB ram, si ruleaza bine, inclusiv mai multe instante deodata (doar pana la 4 am avut deschise).

Ultima editare efectuată de meeshoo pe 07 Dec 2010 03:15:40; 1 editări în total

Status:
Înregistrat pe:
15 May 2007 10:52:43
Vârsta: 29 ani
Programator
Jungle Troll Entertainment

Postat la 07 Dec 2010 09:21:22    Subiect: < fara subiect >
raduangelescu info:

raduangelescu:

cum sa ai probleme cu performanta cand ruleaza pe rachete Smile)

Status:
Înregistrat pe:

Evolution Vault (Iasi)

Pagina 1 din 1 [ 1 ]

Server time: 06:47:00 22.05.2012

[ Termeni si conditii | Contact | F.A.Q. | Funny Pictures ]

© 2006 - 2012 Copyright 7thFACTOR Entertainment - All rights reserved