Utilizator:
Parola:
Am uitat parola... | Cont nou!

Articole Resurse Echipe Competiții Proiecte Forum DevBlogs Locuri de muncă GDROMag Issue#1 GDROCon 2007

Forum » Comunitate » Locuri de muncă » Coderi iPhone si Android pentru proiect joc 2D

Pagina 1 din 1 [ 1 ]

Mesaj Info autor
    Postat la 29 Oct 2010 18:20:25    Subiect: Coderi iPhone si Android pentru proiect joc 2D
Sir Game-a-lot info:

Sir Game-a-lot:

Salut colegilor dezvoltatori de joace,

Am nevoie de 1 sau 2 coderi cu experienta cu iPhone si, respectiv, Android SDK, care preferabil sa fi lucrat cu OpenGL ES si, ideal dar nu obligatoriu, sa cunoasca engine-urile Cocos2D si, respectiv, Rokon.

Proiectul consta in portarea unui joc 2D de pe Amiga din categoria bataie pe minge, cu accent pe "bataie". E foarte interesant proiectul si un pic challenging; este f. bun pt. aprofundat cunostiinte de game dev. pe mobile. Toata arta (grafica si sunetul) sunt terminate, iar o parte din codul de pe Android a fost inceput pe enginul Rokon. Practic, datorita unei situatii exceptionale, am nevoie de inca 2 perechi de maini ca sa putem termina jocul la timp. In cazul unei colaborari fructuoase, putem incepe o colaborare pe termen lung. Avand un rating foarte bun in domeniul de outsourcing, primim constant o tona de proiecte pe care sunt nevoit sa le refuz din lipsa de timp disponibil.

Daca va intereseaza, trimiteti-mi un email pe adresa Tudor AT ZamolxisInteractive.com sau dati-mi un telefon la numarul de business de pe website-ul companiei mele si discutam detalii despre proiect.

Multumesc,

Tudor Tihan
CEO, Lead Programmer
Zamolxis Interactive
http://www.ZamolxisInteractive.com

Nine women working in perfect harmony can't have a baby in 1 month.

Status:
Înregistrat pe:
25 Aug 2007 18:20:41
Vârsta: 33 ani
Programator
Zamolxis Interactive

Pagina 1 din 1 [ 1 ]

Server time: 06:38:08 22.05.2012

[ Termeni si conditii | Contact | F.A.Q. | Funny Pictures ]

© 2006 - 2012 Copyright 7thFACTOR Entertainment - All rights reserved