Salut colegilor dezvoltatori de joace,
Am nevoie de 1 sau 2 coderi cu experienta cu iPhone si, respectiv, Android SDK, care preferabil sa fi lucrat cu OpenGL ES si, ideal dar nu obligatoriu, sa cunoasca engine-urile Cocos2D si, respectiv, Rokon.
Proiectul consta in portarea unui joc 2D de pe Amiga din categoria bataie pe minge, cu accent pe "bataie". E foarte interesant proiectul si un pic challenging; este f. bun pt. aprofundat cunostiinte de game dev. pe mobile. Toata arta (grafica si sunetul) sunt terminate, iar o parte din codul de pe Android a fost inceput pe enginul Rokon. Practic, datorita unei situatii exceptionale, am nevoie de inca 2 perechi de maini ca sa putem termina jocul la timp. In cazul unei colaborari fructuoase, putem incepe o colaborare pe termen lung. Avand un rating foarte bun in domeniul de outsourcing, primim constant o tona de proiecte pe care sunt nevoit sa le refuz din lipsa de timp disponibil.
Daca va intereseaza, trimiteti-mi un email pe adresa Tudor AT ZamolxisInteractive.com sau dati-mi un telefon la numarul de business de pe website-ul companiei mele si discutam detalii despre proiect.
Multumesc,
Tudor Tihan
CEO, Lead Programmer
Zamolxis Interactive
http://www.ZamolxisInteractive.com