Mai exact ai avea nevoie de un demo-reel cat mai bun.
Care doreste sa lucreze ca artist 3d are nevoie obligatorie de asa ceva, as zice. Te scuteste de munca fara rost din testele companiilor din Romania, si mai presus de toate nu trebuie sa-ti cauti de munca aici, pentru ca avand un demo-reel bine realizat poti sa lucrezi in "vest".
Bafta in ocupatia ta, si daca chiar vrei sa lucrezi ca artist 3d ar fi un lucru potrivit sa incepi de maine la demo-reel-ul tau.
Pe CGSociety ai sa afli mai multe despre ce e indicat sa pui si sa "target-ezi" intr-un reel bun.
Daca vrei te rog adauga-ma ca prieten pe yahoo messenger, si eu ma ocup si intentionez sa continui sa ma ocup de grafica 3d, si-mi place sa am prieteni artisti

.
Gasesti Id-ul meu prin pagina de profil, doar te rog sa mentionezi cine esti daca doresti si ma adaugi in lista.
Pardon nu-l mai gasesti, ca l-am inlaturat de acolo, dar ai la dispozitie contact-form-ul de pe pagina aia ce o am eu la semnatura.
Ar fi multe de spus despre cautarea unui job ca artist 3d, mai ales cand e vorba de Romania am ceva informatii ce poate ti-ar fi de folos.