Utilizator:
Parola:
Am uitat parola... | Cont nou!

Articole Resurse Echipe Competiții Proiecte Forum DevBlogs Locuri de muncă GDROMag Issue#1 GDROCon 2007

Forum » Proiecte » Anunţuri proiecte » Kill Space

Pagina 1 din 1 [ 1 ]

Mesaj Info autor
    Postat la 03 Sep 2010 16:18:01    Subiect: Kill Space
silcamataru info:

silcamataru:

Am mai inceput un proiect, de data aceasta un SPACES SHOOTER cu grafica cartoon style.

Niste screen-uri :

Weekendul asta am de lucru la un website, insa apoi trec inapoi la treaba si sper sa pot posta un demo jucabil :p

Jocul va avea un storyline, nu va fi doar impuscaturi interminabile. Jucatorul va putea trece de pe o planeta/galaxie la alta in cautarea unor fragmente ale unui artefact (TO SAVE THE WORLD Very Happy ). Fiecare planeta/galaxie va pune la bataie propriul arsenal de inamici. Sper ca voi reusi sa fac sa poata fi jucat si in 2 jucatori (MOUSE+ KEYBOARD)

Ultima editare efectuată de silcamataru pe 10 Sep 2010 19:10:59; 2 editări în total

Ma ocup cu webdesign-ul insa recent mi-am redescoperit placerea de a crea joculete si incerc sa ma axez cat mai mult pe aceasta

Status:
Înregistrat pe:
01 Sep 2010 13:35:58
Vârsta: 22 ani
Programator

Postat la 04 Sep 2010 09:02:07    Subiect: < fara subiect >
pinpatrusase info:

pinpatrusase:

imi place stilu/looku graficii tale

ramura in care postez are importanta

Status:
Înregistrat pe:
08 Mar 2010 19:55:02
Vârsta: ? ani

Postat la 10 Sep 2010 19:00:49    Subiect: < fara subiect >
silcamataru info:

silcamataru:

mersi mult Smile

Pun aici linkul spre o versiune jucabila http://www.mediafire.com/?6kv4s86w3drvbnn

I-am dat si un titlu (temporar doar) : KILL SPACE

Deocamdata nu exista nici un target in joc, doar omori inamicii pana te plictisesti, ai munitie si viata nelimitata.

Coloana sonora este un LOOP al inceputului piesei DISTURBED - DOWN WITH THE SICKNESS

Control :

1,2,3 - schimbi armele

mouse - deplasezi nava

click stanga - tragi cu machinegun-ul
click dreapta - tragi cu missiles-uri

Have fun si astept pareri

Ultima editare efectuată de silcamataru pe 10 Sep 2010 19:05:35; 1 editări în total

Ma ocup cu webdesign-ul insa recent mi-am redescoperit placerea de a crea joculete si incerc sa ma axez cat mai mult pe aceasta

Status:
Înregistrat pe:
01 Sep 2010 13:35:58
Vârsta: 22 ani
Programator

Pagina 1 din 1 [ 1 ]

Server time: 15:41:31 10.02.2012

[ Termeni si conditii | Contact | F.A.Q. | Funny Pictures ]

© 2011 Copyright 7thFACTOR Entertainment - All rights reserved