Dark a scris:
Ce overdraw ai?
Nu-ti pot spune exact, nu stiu cum sa aflu

.
Dark a scris:
In teorie GPU-ul ala poate vreo 170 mpix/s fara blending, adica la 30 de fps poti sa umpli ecranul de vreo 7 ori. Cu blending probabil scade drastic. Tu unde te situezi?
Eu umplu, ecranul cam de vreo 2 ori maxim, dar folosesc blending pentru umplerea celui "de-al doilea ecran" per frame.
Dark a scris:
Ai depth testing activat?
Nope! No depth buffer, no nothing!
Dark a scris:
Texturile alea de 2k sint folosite ca atlase pentru sprite-uri? Se observa vreo diferenta daca folosesti texturi mai mici? (in cazul tau n-ar trebui sa fie diferente, dar incearca totusi).
Da, sunt folosite ca atlase, pentru spriteuri. O sa incerc dar putin mai tarziu, acum chiar nu se poate

.
Dark a scris:
Cit de mult acopera sprite-urile quad-urile lor? (Adica ai multi pixeli goi de care ai putea scapa adaugind citiva vertecsi fiecarui sprite?)
Cei drept nu sunt un perfect fit dar nu exista spatiu monstruos liber

. Asta e o idee buna o sa le fac sa se incadreze mai bine, unde o sa se poata.
Dark a scris:
Infectiile astea n-au si ele un profiler, ceva?
Au, au. Dar inainte de asta am facut urmatorul test: Am micsorat toate triunghiurile la jumatate. FPS-ul a urcat la 30, probabil poate si mai mult dar asta e limita pusa de mine. Cand le-am lasat dimensiunea originala, FPS-ul a scazut la 24. So, nu inseamna asta ca problema este fill rate-ul?
Thanks!