| Mesaj |
Info autor |
Postat la 12 Jul 2010 19:25:28 Subiect: Re: Re:
|
|
|
Black_Knight info:
|
Black_Knight:
exosyphen a scris: Dark a scris: Stiu ca poti sectiona poligoanele, dar ziceam ca nu e fizic imposibil sa ai situatii in care nu merge painter's (fara intersectii). Eu propun sa dezbatem mai pe larg subiectul intr-un articol pentru numarul 2  yup! de acord  oricum e bine ca a iesit numarul asta in sfarsit  e un inceput bun pacat ca e putina activitate pe forum si ca suntem relativ putini
|
Status:
Înregistrat pe: 07 May 2007 19:49:43
Vârsta: 29 ani
Programator
|
| |
Postat la 16 Jul 2010 02:44:43 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
AndreiD info:
|
AndreiD:
Ar merge prezentat si cate un joc facut de romanasi sau un joc indie (ca exemplu de game design de calitate).
|
Status:
Înregistrat pe: 12 Dec 2008 09:37:44
Vârsta: 24 ani
Game designer
|
| |
Postat la 16 Jul 2010 09:24:00 Subiect: Re:
|
|
|
Black_Knight info:
|
Black_Knight:
AndreiD a scris: Ar merge prezentat si cate un joc facut de romanasi sau un joc indie (ca exemplu de game design de calitate). ar merge multe... problema e ca suntem prea putini activi cu adevarat  momentan ne multumim cu ce avem si speram sa crestem pe viitor si sa scoatem revista asta mai des  inceputul a fost greu
|
Status:
Programator
|
| |
Postat la 16 Jul 2010 12:50:01 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
exosyphen info:
|
exosyphen:
Promit ca am sa contribui si eu cu un articol pentru urmatorul numar.
|
Status:
Înregistrat pe: 08 Jul 2010 16:32:09
Vârsta: 31 ani
Programator
exosyphen studios
|
| |
Postat la 16 Jul 2010 13:17:39 Subiect: Re:
|
|
|
Black_Knight info:
|
Black_Knight:
exosyphen a scris: Promit ca am sa contribui si eu cu un articol pentru urmatorul numar. pai cred ca te poti apuca deja  ca o sa fie si numarul 2 
|
Status:
Programator
|
| |
Postat la 16 Jul 2010 13:23:14 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
exosyphen info:
|
exosyphen:
Am mai multe idei pentru articole, si maa gandesc sa le propun aici pe forum si sa vedem pentru care ar fi interesul mai mare.
Detin si unul din cele mai vechi studiouri independente din Romania, si eventual daca este interes, as putea scrie un articole despre partea business a gamedev-ului.
O alta propunere de a mea (uitandu-ma la cele 17 pagini ale primei editii). Ar fi o idee sa le propuneti celor de la Level/XtremPC, sa tipareasca acest continut ca si supliment la revista lor. Interes este, si ar fi o situatie win-win.
GDROMag ar castiga expunere, revista care ar tipari, ar castiga continut bun in plus.
|
Status:
Programator
exosyphen studios
|
| |
Postat la 16 Jul 2010 13:26:44 Subiect: Re:
|
|
|
Black_Knight info:
|
Black_Knight:
exosyphen a scris: Am mai multe idei pentru articole, si maa gandesc sa le propun aici pe forum si sa vedem pentru care ar fi interesul mai mare. Detin si unul din cele mai vechi studiouri independente din Romania, si eventual daca este interes, as putea scrie un articole despre partea business a gamedev-ului. O alta propunere de a mea (uitandu-ma la cele 17 pagini ale primei editii). Ar fi o idee sa le propuneti celor de la Level/XtremPC, sa tipareasca acest continut ca si supliment la revista lor. Interes este, si ar fi o situatie win-win. GDROMag ar castiga expunere, revista care ar tipari, ar castiga continut bun in plus. mie mi se par bune ideile astea... cu xtremepc sau level trebuie vb cu nekitu ca el e sefu    nustiu totusi cat timp are sa se ocupe. poti sa scrii toate ideile care le ai. nu trebuie neaaparat sa te rezumi la un singur articol (daca ai timp si chef) un articol de bussiness cred ca ar fi foarte interesant  PS: pentru ideile de articole ale tale cred ca ar fi bine sa fie intr-un thread nou
|
Status:
Programator
|
| |
Postat la 16 Jul 2010 13:36:22 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
exosyphen info:
|
exosyphen:
Cred ca ar fi bine sa facem un thread cu propuneri de articole pentru toata lumea (nu doar pentru mine).
Eventual este interes pentru un anumit subiect, si cineva il poate aborda (= sugestii de la cititori).
|
Status:
Programator
exosyphen studios
|
| |
Postat la 16 Jul 2010 13:39:24 Subiect: Re:
|
|
|
Black_Knight info:
|
Black_Knight:
exosyphen a scris: Cred ca ar fi bine sa facem un thread cu propuneri de articole pentru toata lumea (nu doar pentru mine). Eventual este interes pentru un anumit subiect, si cineva il poate aborda (= sugestii de la cititori). Da. Pai poti sa faci  Momentan eu nu am idei de articole.
|
Status:
Programator
|
| |
Postat la 19 Oct 2011 00:39:37 Subiect: In legatura cu revista la prima ei aparitie
|
|
|
Heckthor info:
|
Heckthor:
Felicitari sincere!  It's always good. p.s. Intrebare : ati fost contactat sau ati facut deja legatura...sau sa va pun in legatura cu cei de la revista LEVEL pentru o mai mare publicitate sau o posibila colaborare? Eventual chiar si pentru un articol modest, sa cunoasca tot romanul...
If you don't Dream , You DIE !
and a Hug from Hug Against Evil.co
|
Status:
Înregistrat pe: 08 Jun 2007 21:43:00
Vârsta: 23 ani
Game designer
|
| |
Postat la 19 Oct 2011 09:30:04 Subiect: Re: In legatura cu revista la prima ei aparitie
|
|
|
Black_Knight info:
|
Black_Knight:
Heckthor a scris: Felicitari sincere!  It's always good. p.s. Intrebare : ati fost contactat sau ati facut deja legatura...sau sa va pun in legatura cu cei de la revista LEVEL pentru o mai mare publicitate sau o posibila colaborare? Eventual chiar si pentru un articol modest, sa cunoasca tot romanul... nekitu e persoana cu care trebuie sa vorbesti 
|
Status:
Programator
|
| |