| Mesaj |
Info autor |
Postat la 06 Jul 2010 22:23:28 Subiect: exosyphen studios
|
|
|
pinpatrusase info:
|
pinpatrusase:
eu nu fac parte din echipa , poate ii cunoaste cineva , anyways thread de discutie pt jocurile lor
ramura in care postez are importanta
|
Status:
Înregistrat pe: 08 Mar 2010 19:55:02
Vârsta: ? ani
| |
Postat la 08 Jul 2010 02:29:08 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Jinx info:
|
Jinx:
Fara suparare, dar n-ai prins ideea. In categoria asta, game developerii isi prezinta echipele proprii. De-asta nu vezi Ubisoft, Blizzard si alte companii aici. In plus, descrierea zice "echipe românești dezvoltatoare de jocuri și aplicații multimedia". Nu cred ca asta e o echipa/companie romaneasca.
But, well, no harm done.
|
Status:
Înregistrat pe: 03 May 2007 22:45:14
Vârsta: 20 ani
Game designer
|
| |
Postat la 08 Jul 2010 16:37:11 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
exosyphen info:
|
exosyphen:
Salutari, Numele meu este Robert Muresan si detin exosyphen studios (http://www.exosyphen.com), studio fondat in 2002. Pentru orice intrebari, conversatie, etc, va stau la dispozitie. Ultimul nostru joc lansat este Hacker Evolution: Untold http://www.exosyphen.com/page_hacker-evolution-untold.html Cei care doresc o copie gratuita, sunt rugati sa ne contacteze prin formularul de la adresa: http://www.exosyphen.com/page_userarea.html pana la sfarsitul lunii iulie, oferim licente gratuite pentru versiunea full, tuturor celor care doresc. Fara nici o conditionare de vre-un fel.
|
Status:
Înregistrat pe: 08 Jul 2010 16:32:09
Vârsta: 31 ani
Programator
exosyphen studios
|
| |
Postat la 08 Jul 2010 16:39:50 Subiect: Re:
|
|
|
exosyphen info:
|
exosyphen:
Jinx a scris: Fara suparare, dar n-ai prins ideea. In categoria asta, game developerii isi prezinta echipele proprii. De-asta nu vezi Ubisoft, Blizzard si alte companii aici. In plus, descrierea zice "echipe românești dezvoltatoare de jocuri și aplicații multimedia". Nu cred ca asta e o echipa/companie romaneasca. But, well, no harm done. Am uitat sa raspund la asta: - suntem companie romaneasca (chiar daca exista oameni straini care lucreaza la diverse proiecte) - daca memoria ma serveste bine, noi am scos primul joc comercial 100% romanesc, in 2002 (Blue Sky).
|
Status:
Înregistrat pe: 08 Jul 2010 16:32:09
Vârsta: 31 ani
Programator
exosyphen studios
|
| |
Postat la 11 Jul 2010 17:35:48 Subiect: Re: Re:
|
|
|
chupakabra info:
|
chupakabra:
exosyphen a scris: Jinx a scris: Fara suparare, dar n-ai prins ideea. In categoria asta, game developerii isi prezinta echipele proprii. De-asta nu vezi Ubisoft, Blizzard si alte companii aici. In plus, descrierea zice "echipe românești dezvoltatoare de jocuri și aplicații multimedia". Nu cred ca asta e o echipa/companie romaneasca. But, well, no harm done. Am uitat sa raspund la asta: - suntem companie romaneasca (chiar daca exista oameni straini care lucreaza la diverse proiecte) - daca memoria ma serveste bine, noi am scos primul joc comercial 100% romanesc, in 2002 (Blue Sky). nu cred ca e practic sa iti numesti jocul 100% romanesc din moment ce nu gasesc cuvintele "blue" si "sky" in dictionarul limbii romane, nu?
|
Status:
Înregistrat pe: 24 Jun 2010 17:58:47
Vârsta: ? ani
| |
Postat la 12 Jul 2010 00:09:48 Subiect: Re: Re:
|
|
|
Jinx info:
|
Jinx:
exosyphen a scris: Am uitat sa raspund la asta: - suntem companie romaneasca (chiar daca exista oameni straini care lucreaza la diverse proiecte) - daca memoria ma serveste bine, noi am scos primul joc comercial 100% romanesc, in 2002 (Blue Sky). My bad. Si felicitari! 
|
Status:
Înregistrat pe: 03 May 2007 22:45:14
Vârsta: 20 ani
Game designer
|
| |
Postat la 12 Jul 2010 03:12:26 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
exosyphen info: