Utilizator:
Parola:
Am uitat parola... | Cont nou!

Articole Resurse Echipe Competiții Proiecte Forum DevBlogs Locuri de muncă GDROMag Issue#1 GDROCon 2007

Forum » Comunitate » Competiţii » WaterRace

Competiţie:

WaterRace
Iniţiator: nekitu, pe 21 Jun 2010 22:37:04
COMPETIŢIE ÎNCHEIATĂ
Perioada: 21 Jun 2010 20:00:00 - 30 Jul 2010 22:00:00

TEMA

Pentru ca e vara, un nou concurs cu... APĂ! Da!...apă! Very Happy
WaterRace - trebuie sa concepeti un joculet care are ca tema principala intrecerile pe apa, de la vapoare cu panze, skijet-uri pana la bolizi de mare viteza, cu circuite pe mare, rauri, mlastini, la alegere, 3D sau 2D, cu gameplay de exceptie (sau aproape)

PREMII

Loc 1 - banner principal 500x100 timp de 1 luna
Loc 2 - banner secundar deasupra user-banners, 460x70 timp de 1 luna
Loc 3 - banner in forum, sus la fiecare topic timp de 1 luna

Si bineinteles toate echipele in Hall Of Fame, si Contest History of GDRO Smile

SUCCES!

Participanţii şi producţiile lor:

Loc Echipã Titlu producţie Link de download Înscrisă de
Nu există nici o producţie înscrisă încă

Comentarii pentru aceastã competiţie:

Pagina 1 din 3 [ 1 | 2 | 3 ]

Mesaj Info autor
    Postat la 18 Jul 2010 15:12:26    Subiect: < fara subiect >
nekitu info:

nekitu:

si vantul batea.... nimeni ?

asta cred ca este exemplul perfect al gamedev-ului romanesc, daca exista. Smile
nu e timp, am de invatat la romana, sunt obosit de la munca, n-am chef, si mai vrem o industrie si la noi.. Smile

Ultima editare efectuată de nekitu pe 18 Jul 2010 15:14:14; 1 editări în total

SpoOoOoock! Life Is Too Short For Cheap Chocolate

Status:
Înregistrat pe:
29 Sep 2006 11:33:12
Vârsta: 31 ani
Programator
7thFACTOR Entertainment Studios

Postat la 18 Jul 2010 16:18:54    Subiect: < fara subiect >
Zex info:

Zex:

Loladevarat.

Prea grea tema oare? Apa/valuri etc., ridica probleme. Ma rog, cam asta si era ideea presupun.

Status:
Înregistrat pe:
28 Sep 2007 20:47:12
Vârsta: ? ani

Postat la 18 Jul 2010 18:12:23    Subiect: < fara subiect >
Dark info:

Dark:

E, hai sa fim seriosi. In Romania nu se face gamedev pentru ca nu-s firme mari si "traditie". Nu cred ca asta s-ar fi schimbat prea tare daca ar fi dat lumea pe dinafara de interes pentru competitii, reviste si alte chestii de genul asta. Vremurile in care se faceau firme din citeva cutii de cola si multa pasiune s-au cam stins. Poate cu putina vointa ar fi fost si la noi rost de o firma de indies care sa scoata ceva gen Trine dupa care sa dea faliment la continuare, dar cam atit. "Industrie" se face cu multi bani, nu (doar) cu entuziasm.

Ultima editare efectuată de Dark pe 18 Jul 2010 18:15:52; 1 editări în total

"Am crezut ca esti ceva mai avansat" - Nekitu, 2008 A.D.
Autobaza

Status:
Înregistrat pe:
12 May 2007 20:12:30

Postat la 19 Jul 2010 13:39:26    Subiect: Re:
Black_Knight info:

Black_Knight:

nekitu a scris:

si vantul batea.... nimeni ?

asta cred ca este exemplul perfect al gamedev-ului romanesc, daca exista. Smile
nu e timp, am de invatat la romana, sunt obosit de la munca, n-am chef, si mai vrem o industrie si la noi.. Smile

dap din pacate lumea lucreaza si are neveste (care ocupa restu din timp)...
uffffff o sa incerc eu sa fac ceva... da la cat timp am o sa iasa o porcarie ... adica o sa indeplineasca cerintele si cam atat
oricum nu primit nik

Status:
Înregistrat pe:
07 May 2007 19:49:43
Vârsta: 29 ani
Programator

Postat la 26 Jul 2010 19:09:25    Subiect: < fara subiect >
nekitu info:

nekitu:

sunt absolut sigur ca daca as fi pus o bomboana mai mare ca premiu, gen 500 eur sau o placa video ultimul model, ar fi fost 10 productii pe putin, o sa vad ce pot face pentru viitor Smile

SpoOoOoock! Life Is Too Short For Cheap Chocolate

Status:
Înregistrat pe:
29 Sep 2006 11:33:12
Vârsta: 31 ani
Programator
7thFACTOR Entertainment Studios

Postat la 26 Jul 2010 20:10:39    Subiect: < fara subiect >
Katalin info:

Katalin:

Pacat ca nu a facut nimeni nimic. Tema era destul de buna. Eu am incercat sa fac ceva dar fara placa video a fost destul de greu asa ca am renuntat pana la urma. Poate pana la urmatorul concurs fac rost de un PC nou si ma bag si eu. Sper ca data viitoare sa reusesc sa fac ceva complet nu ca pana acum Embarassed

Fighting on the internet is like running in the special olympics: even if you win, you're still retarded !

Status:
Înregistrat pe:
02 May 2007 18:38:03
Vârsta: 22 ani
Programator
LightningTeam

Postat la 26 Jul 2010 20:24:46    Subiect: Re:
Black_Knight info:

Black_Knight:

nekitu a scris:

sunt absolut sigur ca daca as fi pus o bomboana mai mare ca premiu, gen 500 eur sau o placa video ultimul model, ar fi fost 10 productii pe putin, o sa vad ce pot face pentru viitor Smile

sunt de acord aici Smile
eu imi pastram parerea oricum nu participam aiurea... nu mai am timp ca am o gramada de buguri in engineu pe care il fac (si m-am reapucat dupa o pauza luunga)

PS: o idee ar fi sa strangem ceva de la concurenti asu ceva similar...

Status:
Înregistrat pe:
Programator

Postat la 26 Jul 2010 20:33:31    Subiect: Re:
Deliverance info:

Deliverance:

nekitu a scris:

Da, ai dreptate. Cred ca ideea unui premiu rezonabil este buna, si ar trebui implementata la fiecare concurs. Pe de alta parte nu sunt de acord sa se stranga bani de la concurenti... un concurs serios nu are nevoie de asa ceva, imi pare copilaresc Very Happy.

Status:
Înregistrat pe:
13 Oct 2006 10:05:37
Vârsta: 24 ani
Programator

Postat la 26 Jul 2010 20:42:20    Subiect: Re: Re:
OViNET info:

OViNET:

Deliverance a scris:

Pe de alta parte nu sunt de acord sa se stranga bani de la concurenti... un concurs serios nu are nevoie de asa ceva, imi pare copilaresc Very Happy.

Okey si ce solutie mai buna aduci ?
Mi se pare fara de folos critica atunci cand nu ai o solutie mai buna, o aud in fiecare zi pretutindeni in dulcea Românică, toti stiu sa critice, dar asa de putini sunt aceia care aduc o solutie mai buna incat nici nu auzim de ei.

Status:
Înregistrat pe:
17 Apr 2007 20:15:29
Vârsta: 21 ani
Modelator 3D
Independent -- pentru cat timp ?

Postat la 26 Jul 2010 20:52:58    Subiect: Re: Re: Re:
Deliverance info:

Deliverance:

OViNET a scris:

Deliverance a scris:

Pe de alta parte nu sunt de acord sa se stranga bani de la concurenti... un concurs serios nu are nevoie de asa ceva, imi pare copilaresc Very Happy.

Okey si ce solutie mai buna aduci ?
Mi se pare fara de folos critica atunci cand nu ai o solutie mai buna, o aud in fiecare zi pretutindeni in dulcea Românică, toti stiu sa critice, dar asa de putini sunt aceia care aduc o solutie mai buna incat nici nu auzim de ei.

Solutia mai buna e sa apelam la nekitu pentru a ne furniza o mai buna alternativa Very Happy. Sau la o persoana influenta care sa ne ajute cu o sponsorizare or something. Ma rog, e doar parerea mea care e spusa intr-un cadru de brain storming, in care nimeni nu greseste si nimeni nu este criticat. Very Happy

Status:
Înregistrat pe:
13 Oct 2006 10:05:37
Vârsta: 24 ani
Programator

Postat la 26 Jul 2010 21:08:07    Subiect: Re: Re: Re:
Dark info:

Dark:

OViNET a scris:

E a nu stiu cita oara cind scrii timpenia asta pe forumul de fata. Uneori e mai bine sa nu faci ceva deloc decit sa-l faci. E mai bine sa nu ceri bani de la concurenti decit sa ceri. E mai bine sa nu spui nimic atunci cind nu esti familiar cu un subiect, decit sa spui timpenii. Daca cineva iti zice ca solutia Problemei Gamedevului Subdezvoltat din Romania este sa te arunci de la balcon, te arunci, sau te gindesti ca e o idee proasta si astepti sa-ti vina alta?

Poti sa critici fara sa vii cu o alternativa. E foarte recomandat sa faci asta, se cheama sa gindesti inainte sa actionezi. Poate tu simpatizezi cu minerii, dar nu-i mai apostrofa pe altii ca nu subscriu la zicala "noi muncim noi nu gindim".

Scuze de off-topic.

Autobaza

Status:
Înregistrat pe:

Postat la 27 Jul 2010 01:00:13    Subiect: Re: Re: Re: Re:
OViNET info:

OViNET:

Dark a scris:

Poti sa critici fara sa vii cu o alternativa. E foarte recomandat sa faci asta, se cheama sa gindesti inainte sa actionezi. Poate tu simpatizezi cu minerii, dar nu-i mai apostrofa pe altii ca nu subscriu la zicala "noi muncim noi nu gindim".

Scuze de off-topic.

Poti sa critici, dar pur si simplu o faci prea evident in ideea ca oricine care citeste modele sa se prinda ce faci, si anume sa vorbesti fara rost.
Da, asa se cheama, sa vorbesti fara rost.
Gandurile tale sunt ganduri, si ar trebuis a ramana asa, nu ? Vorbele tale sa fie de folos celorlalti, daca le tot zici Wink

Si nu e tampenie frate, gandeste-te de doua ori. Ar ajuta foarte mult sa nu actionezi in aparare, chiar si mie mi-ar fi ajutat in acest caz Razz

App, unde ai citit ca e mai bine sa nu faci un lucru decat sa il faci ? nimeni care sa fii avut o perspicacitate ce merita impartita nu a spus asta..

Ultima editare efectuată de OViNET pe 27 Jul 2010 01:06:27; 4 editări în total

Status:
Înregistrat pe:
Modelator 3D

Postat la 27 Jul 2010 09:55:22    Subiect: < fara subiect >
Dark info:

Dark:

Eu ti-am zis un lucru care ar putea sa te ajute, si anume sa incerci sa gindesti. Tu esti convins ca ginditul este ceea ce dauneaza Romaniei si ca ar trebui sa fie mai multi ca tine, care sa nu fie in stare sa vada ca un lucru e gresit pur si simplu si ca nu e nevoie sa ai alternative ca sa recunosti asta. Eu am incercat, tu nu vrei sa pricepi, asta e. Pierderea ta.

Pe mine nu ma deranjeaza ca tu alegi sa stai in bezna. Ma deranjeaza cind adeptii mentalitatii tale se baga in discutii cu care n-au nici o treaba doar ca sa-si exprime pretiosul punct de vedere cum ca nu e bine sa critici, desi nu inteleg argumentele care se aduc (de obicei nici nu observa ca exista argumente). Nu spun ca ai facut asta acum, dar sint convins ca ai tendinta sa o faci, iar daca forumul asta ar avea search probabil as gasi si citeva locuri in care ai facut-o.

Luat altfel: Deliverance a contribuit la discutie aratind ca ceva nu-i o idee buna. Tu n-ai contribuit, doar ai facut zgomot. Nici eu n-am contribuit propriu-zis, dar incerc sa te conving sa nu mai faci zgomot in alte discutii, pentru pacea si bunastarea lumii.

Nu e nevoie de mari ginditori pentru a valida chestia aia cu facut nimic in loc de facut ceva prost. E nevoie de logica elementara. Daca nu posezi asa ceva si vrei neaparat exemple, sint o groaza de discutii "tehnice" pe forumul asta in care isi dau cu parerea diversi neavizati. Ti-as arata care sint, dar probabil n-ai pricepe care-s neavizatii, asa ca te rog sa ma crezi pe cuvint, ca n-am nici un interes sa-ti vind gogosi. Acolo era mai bine ca respectivii sa taca decit sa spuna prostii. Cu putina gindire d-aia pe care o urasti asa de tare se poate extrapola si la fapte mai concrete.

Oricum, ajunge cu filozofia. Propun sa continuam chestia asta data viitoare cind te loveste dorul criticarii criticilor.

PS: stii ca exista niste oameni, numiti critici, care - sa vezi supriza - sint platiti pentru a critica fara sa vina cu ceva in loc? Sau sa-i vezi pe altii, le zice arbitri. Alti nenorociti. Fa o cruciada impotriva tuturor.

Autobaza

Status:
Înregistrat pe:

Postat la 27 Jul 2010 09:59:16    Subiect: < fara subiect >
Black_Knight info:

Black_Knight:

mda...
usurel baieti...
Smile
era o solutia, nu am spus niciodata ca ar fi cea mai buna.
nu va mai certati atata... orice parere este binevenita (parerea mea). asta bineinteles daca nu e spusa la misto, sau daca nu e o prostie imensa.
faza cu sponsorizarea ar fi ideala, dar la 50 de oameni activi pe forum, nu stiu ce sponsorizare am obtine. asta e problema. daca am creste, am fi mai multi si mai activi, am reusi multe. problema e ca nustiu cum am putea face asta. eventual sa ne milogim de level, xtremepc si ce reviste mai sunt sa ne puna si noua situl pe undeva.

Status:
Înregistrat pe:
Programator

Postat la 27 Jul 2010 10:32:34    Subiect: Re:
OViNET info:

OViNET:

Dark a scris:

Eu ti-am zis un lucru care ar putea sa te ajute, si anume sa incerci sa gindesti. Tu esti convins ca ginditul este ceea ce dauneaza Romaniei si ca ar trebui sa fie mai multi ca tine, care sa nu fie in stare sa vada ca un lucru e gresit pur si simplu si ca nu e nevoie sa ai alternative ca sa recunosti asta. Eu am incercat, tu nu vrei sa pricepi, asta e. Pierderea ta.

Pe mine nu ma deranjeaza ca tu alegi sa stai in bezna. Ma deranjeaza cind adeptii mentalitatii tale se baga in discutii cu care n-au nici o treaba doar ca sa-si exprime pretiosul punct de vedere cum ca nu e bine sa critici, desi nu inteleg argumentele care se aduc (de obicei nici nu observa ca exista argumente). Nu spun ca ai facut asta acum, dar sint convins ca ai tendinta sa o faci, iar daca forumul asta ar avea search probabil as gasi si citeva locuri in care ai facut-o.

Luat altfel: Deliverance a contribuit la discutie aratind ca ceva nu-i o idee buna. Tu n-ai contribuit, doar ai facut zgomot. Nici eu n-am contribuit propriu-zis, dar incerc sa te conving sa nu mai faci zgomot in alte discutii, pentru pacea si bunastarea lumii.

Nu e nevoie de mari ginditori pentru a valida chestia aia cu facut nimic in loc de facut ceva prost. E nevoie de logica elementara. Daca nu posezi asa ceva si vrei neaparat exemple, sint o groaza de discutii "tehnice" pe forumul asta in care isi dau cu parerea diversi neavizati. Ti-as arata care sint, dar probabil n-ai pricepe care-s neavizatii, asa ca te rog sa ma crezi pe cuvint, ca n-am nici un interes sa-ti vind gogosi. Acolo era mai bine ca respectivii sa taca decit sa spuna prostii. Cu putina gindire d-aia pe care o urasti asa de tare se poate extrapola si la fapte mai concrete.

Oricum, ajunge cu filozofia. Propun sa continuam chestia asta data viitoare cind te loveste dorul criticarii criticilor.

PS: stii ca exista niste oameni, numiti critici, care - sa vezi supriza - sint platiti pentru a critica fara sa vina cu ceva in loc? Sau sa-i vezi pe altii, le zice arbitri. Alti nenorociti. Fa o cruciada impotriva tuturor.

Daca nu erai Roman nu aparai critica atat de mult.
Nu sustin logica elementara frate, sustin ratiunea.
Nu sunt impotriva ganditului, sunt pentru ganditul rational, ceea ce inseamna un pas inainte de la gaditul ala cu "logica elementara". Am vazut multi Romani aparand sus si tare common sense-ul si logica elementara... cred ca e ceva des raspandit Mr. Green

Deci, luat altfel am obtinut ce am dorit, si anume ca Deliverance sa gandeasca ceva mai mult, aici e problema, tu pare sa spui ca eu sunt impotriva criticii Smile, eu nu sunt de partea criticii fara solutii Wink , adica nu sunt de partea gandirii aia bazata pe logica elementara, sau pe common sense. Eu sunt de partea criticii + solutie, ceea ce caracterizeaza e defapt un alt model, patern al definitiei ratiunii.

Si nu sunt gen de care incerci tu sa arati ca sunt Mr. Green , adica gen care atunci cand se aduce critica trolleaza criticii. Am fost criticat mult in legatura cu munca mea artistica, am fost criticat pe level unde singurul raspuns al meu, fiind copil condus prea mult de reactii atunci, a fost sa injur la randul meu; si am fost criticat si pa GameDev.ro, unde datorita faptului ca s-a facut critica + solutii, reactia mea a fost sa imi imbunatatesc abilitatiile, si deci critica aia a avut un mare rol benefic.

Acuma putin sapun: toti gandim, apoi logica elementara au chiar si animalele. Ratiune si discernamant nu au.

Sa nu mai lipesti atatea etichete pe mine frate, ca deja sunt plin si ajung sa nu mai fiu vazut de etichete de genul : "tu esti convins ca ganditul e ceea ce dauneaza Romaniei". Asta e eticheta ce ai lipito, si nu are de a face nimic cu mine. Dar nu asocia vorbitul fara rost (critica fara solutie) cu ganditul. Sau asociaza-o cu ganditul ala care e si la toate animalele, pentru ca atunci vei intelege ca, solutia aia ce trebuie adaugata e asa cum e ratiunea care trebuie adaugata gandirii logice pentru a o face buna.

App, stii de ce nu favorizez logica ? Ex: Un mar e rosu. Prin logica = toate merele sunt rosii Mr. Green

Nu fac cruciada, nici nu ma cert. Si daca asa pare atunci nu ma mira de unde atata raspuns in aparare.
Si nu mi se pare filozofie, mi se pare in mare parte discutie obiectiva, doar putin in afara topicului, e discutie obiectiva, mai putin atunci cand lipim etichete.

Ultima editare efectuată de OViNET pe 27 Jul 2010 10:53:23; 1 editări în total

Status:
Înregistrat pe:
Modelator 3D

Pagina 1 din 3 [ 1 | 2 | 3 ]

Server time: 15:56:00 10.02.2012

[ Termeni si conditii | Contact | F.A.Q. | Funny Pictures ]

© 2011 Copyright 7thFACTOR Entertainment - All rights reserved