| Mesaj |
Info autor |
Postat la 17 Jun 2010 12:29:06 Subiect: Pareri despre gameloft
|
|
|
meeshoo info:
|
meeshoo:
Salut, Se pare ca gameloft isi deschide un punct de lucru la cluj (eu fiind tot din cluj) si jobul lor de programator c++ mi se potriveste ca o manusa (dpdv al cerintelor). Problema este ca eu acuma am un job foarte stabil ca programator, si imi place si ceea ce fac, program flexibil, platit bine, nu fac niciodata overtime, etc. Asadar am si eu niste intrebari: ce fel de firma este gameloft ca angajator, cum se poarta cu angajatii, ce sanse sunt sa te dea afara peste noapte din cauza crizei, cum sunt salariile pt programatori seniori si alte chestii care s-ar putea sa fie interesante? Apreciezi si raspunsurile celor care au lucrat/lucreaza la gameloft bucuresti, cat si cele din auzite  . Merci
|
Status:
Înregistrat pe: 15 May 2007 10:52:43
Vârsta: 29 ani
Programator
Jungle Troll Entertainment
|
| |
Postat la 17 Jun 2010 13:05:17 Subiect: Re: Pareri despre gameloft
|
|
|
Black_Knight info:
|
Black_Knight:
meeshoo a scris: Salut, Se pare ca gameloft isi deschide un punct de lucru la cluj (eu fiind tot din cluj) si jobul lor de programator c++ mi se potriveste ca o manusa (dpdv al cerintelor). Problema este ca eu acuma am un job foarte stabil ca programator, si imi place si ceea ce fac, program flexibil, platit bine, nu fac niciodata overtime, etc. Asadar am si eu niste intrebari: ce fel de firma este gameloft ca angajator, cum se poarta cu angajatii, ce sanse sunt sa te dea afara peste noapte din cauza crizei, cum sunt salariile pt programatori seniori si alte chestii care s-ar putea sa fie interesante? Apreciezi si raspunsurile celor care au lucrat/lucreaza la gameloft bucuresti, cat si cele din auzite  . Merci eu am lucrat putin ca tester acolo, si personal nu m-as intoarce. inafara de dat afara cand au mutat portarea in china, nu au dat afara da disponibilizari. overtime o sa faci... salariile din cate stiu variau intre foarte mici si foarte mari... mai fac cate un paintball si alte chestii de teambuilding cu angajatii nu se poarta senzational. tind totusi sa subliniez ca am lucrat la ei acu mult timp si ca tester. deci nu lua chiar ca litera de lege ce spun. dar ai am si alta lume care spune ca nu prea e ok gayloft.
|
Status:
Înregistrat pe: 07 May 2007 19:49:43
Programator
|
| |
Postat la 18 Jun 2010 16:32:53 Subiect: Re: Re: Pareri despre gameloft
|
|
|
OViNET info:
|
OViNET:
Black_Knight a scris: dar ai am si alta lume care spune ca nu prea e ok gayloft. Pls don't use fag words Altcineva alte pareri ? Vladimir ?
Ultima editare efectuată de OViNET pe 18 Jun 2010 16:33:44; 2 editări în total
|
|
| |
Postat la 18 Jun 2010 18:22:26 Subiect: Re: Pareri despre gameloft
|
|
|
Pintea info:
|
Pintea:
meeshoo a scris: Salut, Se pare ca gameloft isi deschide un punct de lucru la cluj (eu fiind tot din cluj) si jobul lor de programator c++ mi se potriveste ca o manusa (dpdv al cerintelor). Problema este ca eu acuma am un job foarte stabil ca programator, si imi place si ceea ce fac, program flexibil, platit bine, nu fac niciodata overtime, etc. Asadar am si eu niste intrebari: ce fel de firma este gameloft ca angajator, cum se poarta cu angajatii, ce sanse sunt sa te dea afara peste noapte din cauza crizei, cum sunt salariile pt programatori seniori si alte chestii care s-ar putea sa fie interesante? Apreciezi si raspunsurile celor care au lucrat/lucreaza la gameloft bucuresti, cat si cele din auzite  . Merci In primul rand, de ce crezi ca isi deschid in Cluj ? Oare nu se mai gasesc oameni in Bucuresti ? Cu siguranta se gasesc, atunci de ce ? Parerea ta... In al doilea rand, fiind o firma nou deschisa intr-un oras fara alte firme de jocuri (cred?) ai avea sanse mai mari de "afirmare", dar probabil cartile sunt deja facute. Salarii nu stiu, dar nici chiar cineva care lucreaza acolo nu le-ar sti. Overtime se face, ca in aproape orice firma de jocuri. Despre siguranta locului de munca nu stiu ce sa zic, filiala din Bucuresti a fost recent restructurata masiv (testarea a fost eliminata complet, dezvoltarea restransa), dar o filiala noua ar trebui sa fie ok cel putin 1-2 ani, timp in care s-ar stabili eficienta ei. Pana una alta, pana te hotarasti tu, probabil o sa dispara si posturile  Eu iti recomand sa te duci la interviu si sa vezi ce ti se ofera si ce urmeaza sa lucrezi ... nu te va obliga nimeni sa pleci de unde esti acum daca nu-ti convine. (din auzite)
|
Status:
Înregistrat pe: 05 May 2007 14:50:45
|
| |
Postat la 18 Jun 2010 19:58:47 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
meeshoo info:
|
meeshoo:
Merci de tips. Permite-mi sa rad putin de faza cu "de ce cred ca isi fac in cluj", pentru ca am fost contactat de o firma de recrutare din cluj pentru un post in cluj la gameloft, iar un alt prieten de al meu a fost deja la interviu la ei, tot pentru un post in cluj la viitorul lor birou de aici  . No offense 
|
Status:
Programator
|
| |
Postat la 18 Jun 2010 21:42:44 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
OViNET info:
|
OViNET:
Well evident.. e la ei pe site for foskc saike !
|
|
| |
Postat la 21 Jun 2010 12:22:12 Subiect: Re: Re: Re: Pareri despre gameloft
|
|
|
Black_Knight info:
|
Black_Knight:
OViNET a scris: Black_Knight a scris: dar ai am si alta lume care spune ca nu prea e ok gayloft. Pls don't use fag words Altcineva alte pareri ? Vladimir ? well asta stiu. nu iti convine ce spun, nu lua in considerare. PS: nu m-am suparat, desi cititin mesajul s-ar putea ca crezi altceva 
|
Status:
Înregistrat pe: 07 May 2007 19:49:43
Programator
|
| |
Postat la 21 Jun 2010 14:32:00 Subiect: Re:
|
|
|
Pintea info:
|
Pintea:
meeshoo a scris: Merci de tips. Permite-mi sa rad putin de faza cu "de ce cred ca isi fac in cluj", pentru ca am fost contactat de o firma de recrutare din cluj pentru un post in cluj la gameloft, iar un alt prieten de al meu a fost deja la interviu la ei, tot pentru un post in cluj la viitorul lor birou de aici  . No offense  No offense, dar nu intrebam de unde stii ca isi deschid acolo, intrebam "de ce" si-ar deschide acolo. Daca citeai toata fraza... Anyway, era o intrebare retorica legata de salarii - ca sa fiu mai evident-, in sensul ca isi deschid la Cluj din acelasi motiv pentru care si-au deschis si in Bucuresti, sau din acelasi motiv pentru care au incercat sa mute tot studioul in India...motivul fiind ?...iti zic eu daca nu v-ati prins : daca te uiti pe ghidul salariilor, Clujul este printre ultimele locuri la salarii in domeniul IT dintre orasele cu centre universitare ...i know...truth sucks.
|
Status:
|
| |
Postat la 21 Jun 2010 22:23:56 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
nekitu info:
|
nekitu:
unde se gaseste ghidul asta al salariilor ? 
SpoOoOoock! Life Is Too Short For Cheap Chocolate
|
|
| |
Postat la 22 Jun 2010 09:42:51 Subiect: Re:
|
|
|
Pintea info:
|
Pintea:
nekitu a scris: unde se gaseste ghidul asta al salariilor ?  http://www.ghidul-salariilor.ro/ , goagle is your friend  Asta se refera doar la IT, mai erau unele, dar imi scapa momentan.
|
Status:
|
| |
Postat la 22 Jun 2010 10:56:16 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
nekitu info:
|
nekitu:
amazing
|
|
| |
Postat la 22 Jun 2010 14:33:03 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
nekitu info:
|
nekitu:
Problema este ca eu acuma am un job foarte stabil ca programator, si imi place si ceea ce fac, program flexibil, platit bine, nu fac niciodata overtime, etc. so wtf ? stai la jobul ala, daca asa de vis 
|
|
| |
Postat la 22 Jun 2010 15:50:05 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
meeshoo info:
|
meeshoo:
@Pintea - da, acuma daca spui asa inteleg intrebarea ta, si sincer s-ar putea sa fie din cauza ca is mai mici salariile aici (vezi tu, voi nu ati avut un primar de tip Funar care pentru 12 ani sa respinga orice investitie straina in oras), dar atunci sigur nu are rost sa ma duc la interviu, intrucat eu trec binisor peste acel Centila 90% din Bucuresti, desi sunt in Cluj, si cunosc multi prieteni programatori care trec. Bine, esantionul pe care s-a facut studiul e mic pentru ambele orase, adica si in Bucuresti si in Cluj sunt sunt cateva mii bune de programatori, iar de ex din Cluj exact pe postul de programator/developer au participat la sondaj 245 de persoane (daca imi amintesc exact) deci nu prea e relevant. Oricum, daca pentru salarii mai mici vin, probabil vor avea succes la aia care tcm isi incep cariera, proaspat absolventi. Eu luna viitoare o sa am in sfarsit 5 ani experienta in job-ul asta (ca si angajat ma refer), asa ca am pretentii puntin mai ridicate  @Nekitu - acuma faza cu visul e relativa in situatia in care sunt eu, adica am familie si un baietzel. In cazuri din astea, tinzi sa cauti mai multa stabilitate si cat de putin timp la servici, ca sa petreci cat de mult cu familia. Asa ca mi-as urma visul doar daca ar fi din toate punctele de vedere mai bine ca si aici. Oricum, imi place mult ce fac si aici, nu e ca si cum nu mi-ar placea deloc sau putin.
Ultima editare efectuată de meeshoo pe 22 Jun 2010 15:54:23; 1 editări în total
|
Status:
Programator
|
| |
Postat la 22 Jun 2010 16:12:41 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
nekitu info:
|
nekitu:
am vrut sa zic, atunci nu mai cauta alt job, si stai la jobul actual, care pare ideal.
|
|
| |
Postat la 26 Jun 2010 21:32:37 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Pintea info:
|
Pintea:
Of cate calcule, cate dileme...de ce nu te duci la interviu sa vezi exact ce vor sa faca, pe ce pozitie te-ai angaja, cu cat te-ar plati etc...
|
Status:
|
| |