Assimilation e un joc RTS in care se lupta 2 CPU-uri (Procesoare) intre ele.
Suna cam ciudat, dar 2 procesoare se lupta pentru a controla o placa de baza. Placa de baza e impartita in sectoare si trebuie sa controlezi cat mai multe (sau toate sectoarele) ca sa iti poti elimina oponentul. Resursele jocului sunt Power Points (W) si Processing Power (Hz).
W aduni conectand procesorul la componente numite VRM-uri si pot fi stocate in condensatori (care tu ii construiesti/upgradezi). Desigur sunt diferite tipuri de VRM prin sectoarele placii de baza.
Hz reprezinta controlul care il poti avea asupra unitatilor. Poti mari numarul de Hz upgradand procesorul. Desigur fiecare upgrade va necesita si un numar constant de W, deci va trebui sa faci si ceva resource management.
Unitatile de baza sunt electronii. Acestia nu pot fi controlati direct, ci doar pot fi trimisi sa atace un sector sau pusi sa patroleze diverse sectoare care sunt deja sub controlul tau. Numarul lor e legat de cati Hz ai disponibili (the more the better). In acelasi timp, unitatile au nevoie si de componente care sa furnizeze W in jurul lor (daca fixezi o tinta indepartata, puterea lor scade exponential).
Fiecare sector cucerit va oferi un mic bonus la Hz si diverse componente electrice care ofera resurse (W) sau abilitati. Unele sectoare pot oferi abilitati gen "Surge" care scurtcircuiteaza toate unitatile inamicului intr-un sector pentru cateva secunde cruciale.
Sper ca nu v-am pierdut pana aici
Imi imaginez ca jocul poate fi unul destul de simplu cu moduri human vs ai si human vs human. Desigur si multe alte moduri pot fi facute (Tower Defense, Rush).
In fine, pareri? Cred ca ar fi destul de usor de realizat jocul.