Utilizator:
Parola:
Am uitat parola... | Cont nou!

Articole Resurse Echipe Competiții Proiecte Forum DevBlogs Locuri de muncă GDROMag Issue#1 GDROCon 2007

Forum » Proiecte » Propuneri proiecte » 2012: The End ( Evolink Team )

Pagina 1 din 2 [ 1 | 2 ]

Mesaj Info autor
    Postat la 04 Apr 2010 17:29:00    Subiect: 2012: The End ( Evolink Team )
GoguUrzica info:

GoguUrzica:

Dragi prieteni si colegi

Ma prezint in fata voastra in numele echipei Evolink, echipa de game developers romani aflata intr-o mica dilema.
Momentan muncim la crearea unui FPS numit 2012: The End, joc de tipul World War 3 si suntem in mare nevoie de un designer pentru caractere si desigur de inca cativa membrii dispusi sa se alature noua. Avem destui oameni talentati in echipa dar mai ar fi nevoie de cativa pentru a ajuta si pentru a face din idea 2012: The End ceva intradevar maret. Acceptam pe oricine atata timp cat poate face dovada faptului ca stie cat de cat meserie ( o poza , un video adica ceva concret ).

Acest joc este un proiect NON-COMERCIAL adica NON-PROFIT asadar oricine se alatura acestei minunate echipe nu o va face pentru bani. O veti face pentru experienta castigata, pentru bucuria de a spune "Si eu am facut aia" si pentru mandria de a fi realizata ceva maret din nimic, a face totul din cateva coduri , tag-uri si imagini. Vom munci impreuna si cand acest joc va fi gata vom putea spune cu mandrie NOI L-AM FACUT. Si daca iese foarte bine planuim sa cumparam o licenta si sa il vindem. Asadar ... nimic nu e degeaba.

Cu stima si respect GoguUrzica reprezentantul Evolink in relatiile cu publicul.

Asteptam opinii si doritori in acest topic.

Status:
Înregistrat pe:
04 Apr 2010 17:10:28
Vârsta: ? ani

Postat la 04 Apr 2010 19:46:32    Subiect: Re: 2012: The End ( Evolink Team )
boboS info:

boboS:

GoguUrzica a scris:

Acceptam pe oricine atata timp cat poate face dovada faptului ca stie cat de cat meserie ( o poza , un video adica ceva concret ).
.

Daca voi vreti dovada banuiesc ca si cineva care ar fi doritor ar vrea de la voi sa vada o dovada ca faceti ceva (o poza, un video adica ceva concret) sa nu-si piarda timpul degeaba.

Ceva screenuri de la joc ? Mr. Green

"Noi ne facem ca muncim , ei se fac ca ne platesc"

Status:
Înregistrat pe:
03 Oct 2006 15:53:21
Vârsta: 25 ani
Programator

Postat la 05 Apr 2010 01:17:14    Subiect: < fara subiect >
GoguUrzica info:

GoguUrzica:

Ai mare dreptate prietenul meu offline ...

Avem un site ( inca in constructie unde puteti vedea un elicopter pe care l-am facut pana acum... )

Multumesc de idee

Asadar va prezint http://nucleargamers.ro/index.html

Status:
Înregistrat pe:

Postat la 05 Apr 2010 03:45:45    Subiect: < fara subiect >
AndreiD info:

AndreiD:

Care ar fi povestea? Asa in puncte mari.
(intreb pentru ca nu merge link-ul de storyline de pe site-ul vostru)

Status:
Înregistrat pe:
12 Dec 2008 09:37:44
Vârsta: 24 ani
Game designer

Postat la 05 Apr 2010 11:47:14    Subiect: < fara subiect >
GoguUrzica info:

GoguUrzica:

Poi site-ul este inca in constructie ...

Storyline-ul ? Cred ca ai nimerit-o la fix fiindca tocmai eu ma de storyline...

Povestea e destul de simpla. Al treilea razboi mondial. Esti un soldat intr-un pluton al armatei americane. In Venezuela esti trimis catre un sat unde sunt presupusi terorist si unde este fratele tau cantonat. Ajungi acolo si vezi cu groaza ca toti civilii sunt macelariti si fratele tau adica al caracterului din joc este spanzurat si are un cutit in gat. Incepe o cursa de urmarie a teroristilor si cand ii ajungi impreuna cu restul colegilor de pluton constati ca nu sunt teroristi ci soldati din armata venezuelei inarmati cu arme rusesti si au 2 tancuri tot rusesti cu ei. Intr-un buzunar gasesti un act in care scrie ceva despre ceva depozit de uraniu ... Bombe nucleare. Asadar PEntagonul ia decizia de a invada Venezuela. Aici incepe ceva in genul Call of Duty 2 ... Razboi total ... >Smile

Apoi soldatul tau este capturat si dus intr-un lagar rusesc unde incepe o misiune dificila in care trebuie sa evadeze si sa ajunga la granita Mexicului unde este ridicat de catre o divizie americana. Apoi vine cea mai grea misisune a jocului. Invadarea rusiei. Toti soldatii sutn macelariti cand pun piciorul pe mal ( un fel de Normandia ) si mai supravietuiesc doar cativa care au obiectivul de a distruge o fabirca de armament ruseasca cu bombe C4 pana cand vin intaririle. Apoi incepe the race to Moscow ... apoi cucerirea moscovei si terminarea razboiului ...

Asta este in mare ... in foarte mare !! Povestea intreaga e mai complicata ... dar asta e in mare ... Smile Dar o sa iasa excelent cu UE3 ... Smile Shocked Shocked

Status:
Înregistrat pe:

Postat la 05 Apr 2010 11:58:45    Subiect: < fara subiect >
AndreiD info:

AndreiD:

Deci vrei sa faci inca un joc gen Call of Duty sau Battlefield Bad Company...
Nu te supara, dar povestea pare foarte generica.
O echipa mica cred ca ar trebui sa scoata o poveste mai originala daca doreste sa se faca remarcata. Pe langa asta, cred ca sunteti limitati cand vine vorba de work force si chiar nu cred ca o sa puteti realiza tot ce v-ati propus daca incepeti cu povesti de lagare rusesti, venezuela si bombe nucleare.
Povestea pare un pic o combinatie intre Call of Duty MW2 si Battlefield BC2.

Ultima editare efectuată de AndreiD pe 05 Apr 2010 19:45:45; 1 editări în total

Status:
Înregistrat pe:
12 Dec 2008 09:37:44
Vârsta: 24 ani
Game designer

Postat la 05 Apr 2010 22:01:36    Subiect: < fara subiect >
GoguUrzica info:

GoguUrzica:

aici ai dreptate ... trebuie sa gasim un storyline original ... o sa il gasesc si o sa il creez dar nu le poti face toate peste noapte ... asta ce am scris aici e ad-hoc dar cream noi ceva original ...

dar momentan cautam membrii ...

cineva ?

Status:
Înregistrat pe:

Postat la 06 Apr 2010 02:40:31    Subiect: < fara subiect >
MithY info:

MithY:

Scuze ca te intreb dar, cati ani ai?
Echipa care s-a organizat pana acum ce experienta are in domeniu?
Este primul joc la care se lucreaza in formula asta?

nu vreau sa supar pe nimeni cu intrebarile, sunt doar curios

gamedev for life

Status:
Înregistrat pe:
25 Feb 2007 20:12:02
Vârsta: 22 ani
Programator
Digital Void Entertainment

Postat la 10 Apr 2010 01:26:44    Subiect: < fara subiect >
GoguUrzica info:

GoguUrzica:

21 de ani student la istorie.

Si echipa nu stiu daca are ceva experienta dar mie mi se pare ca se pricepe. Eu abia anul asta am ajuns in echipa.

Si cam da ... este primul joc si vrem sa castigam ceva experienta.

Status:
Înregistrat pe:

Postat la 10 Apr 2010 13:41:31    Subiect: < fara subiect >
Zex info:

Zex:

In ce membrii consta echipa momentan? Cel mai mult ma intereseaza daca aveti programatori. Si cand zic programatori ma refer la oameni care chiar stiu sa codeze nu care se joaca cu ogre/irrlicht/lego.

Status:
Înregistrat pe:
28 Sep 2007 20:47:12

Postat la 10 Apr 2010 19:55:54    Subiect: Re:
pinpatrusase info:

pinpatrusase:

Zex a scris:

Si cand zic programatori ma refer la oameni care chiar stiu sa codeze nu care se joaca cu ogre/irrlicht/lego.

Asta se vrea flaim bite(flamebite pe nemteste)? Tot ce exista pe piata in materie de jocuri profesionale (AAA) sau casual (AA, A) is facute cu un toolset sau altul. Nimeni in afara de blizard nu-si permite sa scrie propriul toolset.

ramura in care postez are importanta

Status:
Înregistrat pe:
08 Mar 2010 19:55:02

Postat la 11 Apr 2010 00:36:38    Subiect: Re: Re:
night_hawk info:

night_hawk:

pinpatrusase a scris:

Zex a scris:

Si cand zic programatori ma refer la oameni care chiar stiu sa codeze nu care se joaca cu ogre/irrlicht/lego.

Asta se vrea flaim bite(flamebite pe nemteste)? Tot ce exista pe piata in materie de jocuri profesionale (AAA) sau casual (AA, A) is facute cu un toolset sau altul. Nimeni in afara de blizard nu-si permite sa scrie propriul toolset.

Serios? Shocked
Infinity, Aurora, GameBryo, CryEngine, Unreal, C4, Esenthel, id, etc.

Status:
Înregistrat pe:
25 Mar 2007 22:01:13
Vârsta: 21 ani
Programator junior
Esotheria

Postat la 11 Apr 2010 10:56:12    Subiect: Re: Re: Re:
pinpatrusase info:

pinpatrusase:

night_hawk a scris:

pinpatrusase a scris:

Zex a scris:

Serios? Shocked
Infinity, Aurora, GameBryo, CryEngine, Unreal, C4, Esenthel, id, etc.

Din curiozitate cu ce-i Irrlicht sau Ogre mai lego decat alea ce zici tu. Sau is naspa de aia ca-s free?

edit> acuma vad ce ai inteles tu din postu meu, Prin `toolset sau altul` nu ma referam la Irrlicht si Ogre ci la toolseturi in general, indiferent de branding

Ultima editare efectuată de pinpatrusase pe 11 Apr 2010 11:05:25; 1 editări în total

ramura in care postez are importanta

Status:
Înregistrat pe:
08 Mar 2010 19:55:02

Postat la 12 Apr 2010 09:37:36    Subiect: Re:
Black_Knight info:

Black_Knight:

Zex a scris:

In ce membrii consta echipa momentan? Cel mai mult ma intereseaza daca aveti programatori. Si cand zic programatori ma refer la oameni care chiar stiu sa codeze nu care se joaca cu ogre/irrlicht/lego.

si ce e asa rau in a folosi un engine facut de altii?
deck 13 e o firma germana care programeaza numai in ogre... si ce joc am jucat de la ei nu era rau deloc.

si eu prefer sa imi fac singur propriile unelte cu care lucrez (desi din lipsa de timp scriu 3 linii de cod pe luna), dar nu vad nimic rau in a folosi un engine gata facut.
singura problema e chiar sa stii sa lucrezi cu acele engineuri, lucru nu tocmai usor.

Status:
Înregistrat pe:
07 May 2007 19:49:43
Vârsta: 29 ani
Programator

Postat la 12 Apr 2010 20:17:33    Subiect: < fara subiect >
Katalin info:

Katalin:

Poate nu am inteles eu bine dar cred ca Zex se referea prin oameni care stiu sa programeze la oameni care deja au experienta nu genul care au descoperit Ogre sau Irrlicht acum 2 zile si dupa ce au reusit sa randeze un triunghi vor sa faca un MMO. Si eu as fi interesat cam ce stiu programatorii din echipa.

Fighting on the internet is like running in the special olympics: even if you win, you're still retarded !

Status:
Înregistrat pe:
02 May 2007 18:38:03
Vârsta: 23 ani
Programator
LightningTeam

Pagina 1 din 2 [ 1 | 2 ]

Server time: 10:49:20 19.05.2012

[ Termeni si conditii | Contact | F.A.Q. | Funny Pictures ]

© 2006 - 2012 Copyright 7thFACTOR Entertainment - All rights reserved