Utilizator:
Parola:
Am uitat parola... | Cont nou!

Articole Resurse Echipe Competiții Proiecte Forum DevBlogs Locuri de muncă GDROMag Issue#1 GDROCon 2007

Forum » Comunitate » Locuri de muncă » CryTek Jobs

Pagina 1 din 2 [ 1 | 2 ]

Mesaj Info autor
    Postat la 26 Feb 2010 23:49:53    Subiect: CryTek Jobs
nekitu info:

nekitu:

Care va simtiti in stare join CryTek, sa am cu cine bea o bere Smile (selfish)

http://www.crytek.com/career/frankfurt/

Glumesc, sunt deja 9 romani aici, 1 programator (eu) si 8 artisti/level design
asteptam mai multi!

Ce pot sa va zic e ca e bine, oricat ar parea de ciudat, e chiar f bine Smile, new stuff, center of things, working on Crysis2..etc.

SpoOoOoock! Life Is Too Short For Cheap Chocolate

Status:
Înregistrat pe:
29 Sep 2006 11:33:12
Vârsta: 32 ani
Programator
7thFACTOR Entertainment Studios

Postat la 01 Mar 2010 12:43:17    Subiect: < fara subiect >
meeshoo info:

meeshoo:

Pare tentant, si ma incadrez in cerintele de la mai multe categorii de programatori, dar pana mea, sa iai toata familia si sa te muti in germania nu prea suna ok Sad. Plus ca nu stiu o boaba germana Smile.

Status:
Înregistrat pe:
15 May 2007 10:52:43
Vârsta: 29 ani
Programator
Jungle Troll Entertainment

Postat la 03 Mar 2010 00:19:14    Subiect: Re:
nekitu info:

nekitu:

meeshoo a scris:

Pare tentant, si ma incadrez in cerintele de la mai multe categorii de programatori, dar pana mea, sa iai toata familia si sa te muti in germania nu prea suna ok Sad. Plus ca nu stiu o boaba germana Smile.

- firma te ajuta cu toate, eu nu stiu deloc germana, lumea prin oras stie engleza chiar si un pic.
- primele 3 luni apartament de la firma gratis.
- am colegi cu familiile din Rusia, Coreea, USA, etc..
acum depinde de sotie si copii...dar na... e un pas f mare de luat, depinde cat de inradacinat esti in Romania Smile
- toate chestiile cu acte, noul rent dupa cele 3 luni, contract cu curentul electric si alte chestii, te ajuta fetele de la HR, nu ridici un deget.
- la munca: sucuri moca, fructe dimineata in bucatarii, 200 angajati, environment dinamic si placut, scaune Aeron (vezi pe net, e 800 eur unu), calcuri cu minim 2 monitoare, program flexibil cu core hours 11:00-17:00, all in all misto, n-am ce sa critic. plus, lucrezi la Sandbox & tools, si Crysis2 Smile, sau CryEngine3 dupa caz/post.

Ultima editare efectuată de nekitu pe 03 Mar 2010 00:21:00; 2 editări în total

Status:
Înregistrat pe:
Programator

Postat la 03 Mar 2010 07:33:56    Subiect: < fara subiect >
boboS info:

boboS:

Wow, asa de primitori sunt ? Eu care ma gandeam ca daca vrei un job in afara trea sa faci pe dracu in patru ca sa te lase sa muncesti acolo.
Apropo, diploma de la facultate din domeniu te-a ajutat sau a contat in vreun fel ? Rolling Eyes

"Noi ne facem ca muncim , ei se fac ca ne platesc"

Status:
Înregistrat pe:
03 Oct 2006 15:53:21
Vârsta: 25 ani
Programator

Postat la 03 Mar 2010 11:06:19    Subiect: < fara subiect >
OViNET info:

OViNET:

Lucky programmers, FU Neutral

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ultima editare efectuată de OViNET pe 03 Mar 2010 11:07:06; 2 editări în total

Status:
Înregistrat pe:
17 Apr 2007 20:15:29
Vârsta: 21 ani
Modelator 3D
Independent -- pentru cat timp ?

Postat la 03 Mar 2010 13:55:10    Subiect: < fara subiect >
meeshoo info:

meeshoo:

Si o intrebare asa pe de parte despre remuneratie se poate? Adica nu vreau cifre exacte sau ceva, ca stiu ca sunt confidentiale, dar poate gasesti o modalitate sa imi sugerezi cam despre ce ordin de marime vorbim, si cam cat de mari is chiriile si cheltuielile orientativ, sau cu ce % ramai dupa cheltuielile obligatorii. Eu incerc acuma sa compar cu ce castig eu aici in romania, ca deocamdata nu o duc rau deloc anyway.

@OviNET - E adevarat ca nu o ducem rau ca programatori, dar sa sti ca si volumul de munca depus sa ajungi departe in profesia asta e foarte mare si foarte dificil. Nu ma intelege gresit, nu zic ca artistii nu muncesc mult sau ceva, doar ca nu ne e usor in nici un caz. Eu am 27 de ani si deja am fire de par albe in cap, si nu e genetic sau ceva in genul asta Smile

Status:
Înregistrat pe:
Programator

Postat la 03 Mar 2010 13:58:27    Subiect: < fara subiect >
Black_Knight info:

Black_Knight:

damit... trebuie sa ma apuc de DirectX Very Happy
bine nu ca as vrea sa plec in germania ca oricum nu o urnesc pe nevastamea nici mort, da nu ma incadrez la multe cerinte din cauza asta Sad

Status:
Înregistrat pe:
07 May 2007 19:49:43
Programator

Postat la 03 Mar 2010 22:50:20    Subiect: Re:
nekitu info:

nekitu:

boboS a scris:

...
Apropo, diploma de la facultate din domeniu te-a ajutat sau a contat in vreun fel ? Rolling Eyes

Eu nu am nicio facultate, pentru mine ce a contat a fost experienta generala, GUI / 3D, iar 80% din reusita a fost probabil ca am engineul ca si carte de vizita.

meeshoo:
eu am chirie 390 EUR (caldura, ape reci si calde, alte mici chestii, incluse), o camera, curent si net platesc eu, altfel 2 camere e pe la 400-500-600 and more, insa media e 500 or so, la fel cu alea incluse. Preturi la food ca in Romania sau mai ieftine unele, si altele mai scumpe, dar care oricum nu gasesti la noi, haine la fel, preturi chiar mai mici si diversitate mare, nu mai zic de electronics Very Happy
Salariul net, sa spun asa, nu incepe cu 1, Smile, dupa ce dai platile lunare, ramai cu un chunk destul de gros anyway..
Iar altfel viata e mai usoara, totul se face prin poșta f performanta, si telefon, dar nu tu, ci fetele de la HR Smile, ca sa nu mai zic ca in jurul orasului ai orase de vazut la greu, Paris, Amsterdam, Salzburg, Hamburg, etc., iar Frankfurt are si el destule de vazut in el, are parcuri, restaurante, etc.
Dar inteleg, cand ai familie e cam nasol, sunt multe radacini care tre sa le rupa ei pentru tine, ca tu alone nu ai avea mari probleme cred sa pleci Smile, asta e...dar am zis, am colegi cu familii, din toata lumea, so probabil e chestie de mentalitate, noi romanii tre sa avem tzeava in pamant pana la moarte intr-un oras.. ceea ce este cam de cacao, dar na.. c'est la vie Smile

Status:
Înregistrat pe:
Programator

Postat la 03 Mar 2010 23:20:03    Subiect: < fara subiect >
Pintea info:

Pintea:

Felicitari !

Suna foarte bine Crytek. Poate ii convingi sa-si deschida studio in Romania, ca in Bulgaria (wtf) au.

Status:
Înregistrat pe:
05 May 2007 14:50:45
Vârsta: 28 ani

Postat la 04 Mar 2010 12:12:30    Subiect: < fara subiect >
meeshoo info:

meeshoo:

Merci de informatii, sa sti ca suna cu adevarat bine enivornmentul de acolo, dar, intr-adevar, e greu sa convingi familia sa te urmeze unde vrei tu. Pentru mine personal nu ar fi o problema, dar no. E oarecum si greu sa iti lasi toate cunostintele in urma chiar si pentru un an sau doi, dar no. Poate intr-adevar mentalitatea nostra e de vina.

Oricum bafta, si poate odata si odata o sa ne luam si noi lumea in cap, dar nu chiar acuma Smile

Status:
Înregistrat pe:
Programator

Postat la 04 Mar 2010 22:48:08    Subiect: Re:
OViNET info:

OViNET:

meeshoo a scris:

@OviNET - E adevarat ca nu o ducem rau ca programatori, dar sa sti ca si volumul de munca depus sa ajungi departe in profesia asta e foarte mare si foarte dificil. Nu ma intelege gresit, nu zic ca artistii nu muncesc mult sau ceva, doar ca nu ne e usor in nici un caz. Eu am 27 de ani si deja am fire de par albe in cap, si nu e genetic sau ceva in genul asta Smile

Te inteleg ce zici, de aia ziceam eu, ca, pana la urma e o chestiune de alegere. Eu am ales sa cercetez in domeniul artei probabil ptr faptul ca ma fascinau enorm desenele si scenele din jocuri cand eram mic, si, cand am incercat si eu sa fac am vazut ca nu stiu face nimic, si cu una cu alta m-am chinuit sa stiu si eu face ceva, apoi odata intrat am aflat dorinta de a merge mai departe. Desi primul lucru ce l-am invatat eu pe comp a fost HTML-ul, nu am continuat cu programarea, poate si pentru faptul ca e mult mai greu de invatat pentru copii, avand in vedere ca am fost un copil mic pot spune cand m-am apucat sa invat grafica una alta Wink Iar acum trebuie sa raman la asta, viata inseamna sa mergi inainte, nu ma pot intoarce in trecut, nici nu imi permit sa incerc alte lucruri, ptr ca numai o viata avem, si ptr a excela, trebuie sa avem un anumit domeniu in care sa o facem, daca am trai mai multe vieti poate ne-am permite sa fim maestrii in mai multe dar asa trebuie sa ne restrangem.

Status:
Înregistrat pe:
17 Apr 2007 20:15:29
Vârsta: 21 ani
Modelator 3D
Independent -- pentru cat timp ?

Postat la 05 Mar 2010 12:23:23    Subiect: < fara subiect >
meeshoo info:

meeshoo:

Sa sti ca asa e. Eu am fost cam invers, tot timpul am vrut sa stiu de toate ca sa pot face jocuri, inca din clasa a 2-a cand am intrat in contact cu primul calculator (un HC 85). Asa am ajuns sa fac programare, iar partea de grafica a ramas un hobby. As putea zice ca am ratat startul cu grafica, caci daca faceam ore in particular in liceu cu un profesor bun in vederea admiterii probabil azi nu eram programator. Pentru politehnica nu am avut nevoie de ore in particular, si atunci cand am luat decizia nu puteam alege decat asta, era prea tarziu pentru desen. Oricum a fost o decizie buna, pentru ca pot sa si desenez in timpul liber, dar nu o duc rau nici cu banii pentru ca meseria asta de inginer software e platita mai bine in contextul actual, in care strainii au gasit in romania o a 2-a indie in materie de outsourcing.

Status:
Înregistrat pe:
Programator

Postat la 12 Mar 2010 11:36:56    Subiect: Re: CryTek Jobs
pinpatrusase info:

pinpatrusase:

nekitu a scris:

Care va simtiti in stare join CryTek, sa am cu cine bea o bere Smile (selfish)

http://www.crytek.com/career/frankfurt/

Glumesc, sunt deja 9 romani aici, 1 programator (eu) si 8 artisti/level design
asteptam mai multi!

Ce pot sa va zic e ca e bine, oricat ar parea de ciudat, e chiar f bine Smile, new stuff, center of things, working on Crysis2..etc.

La ce lucrezi, grafica, fizica ?

ramura in care postez are importanta

Status:
Înregistrat pe:
08 Mar 2010 19:55:02
Vârsta: ? ani

Postat la 13 Mar 2010 12:59:39    Subiect: < fara subiect >
nekitu info:

nekitu:

Sandbox3, acum fac asset browserul pt editor

Status: