Utilizator:
Parola:
Am uitat parola... | Cont nou!

Articole Resurse Echipe Competiții Proiecte Forum DevBlogs Locuri de muncă GDROMag Issue#1 GDROCon 2007

Forum » Proiecte » Game Development Business » Experienta cu Big Fish Games?

Pagina 1 din 1 [ 1 ]

Mesaj Info autor
    Postat la 02 Feb 2010 17:38:17    Subiect: Experienta cu Big Fish Games?
sdr_25 info:

sdr_25:

salut baieti,
chiar daca abea am facut contul de mult stau si citesc ce se mai petrece pe acest forum , din pacate chiar daca a avut un start foarte bun , acum ... pot spune ca sunt oarecum dezamagit , avea foarte mult potential , dar in fine...

Cum ati vazut si din titlu vreau sa va intreb daca are cineva experienta ( un joc publicat pe bfg ) sunt curios pentru ca planuiesc sa imi incerc norocul cu ei si as vrea sa stiu daca merita sa merg cu ei ca publisheri sau doar sa il public la ei pe site si sa pun si pe alte portaluri.

Status:
Înregistrat pe:
02 Feb 2010 17:33:16
Vârsta: 900 ani

Postat la 04 Feb 2010 17:33:13    Subiect: Re: Experienta cu Big Fish Games?
Sir Game-a-lot info:

Sir Game-a-lot:

sdr_25 a scris:

salut baieti,
chiar daca abea am facut contul de mult stau si citesc ce se mai petrece pe acest forum , din pacate chiar daca a avut un start foarte bun , acum ... pot spune ca sunt oarecum dezamagit , avea foarte mult potential , dar in fine...

Cum ati vazut si din titlu vreau sa va intreb daca are cineva experienta ( un joc publicat pe bfg ) sunt curios pentru ca planuiesc sa imi incerc norocul cu ei si as vrea sa stiu daca merita sa merg cu ei ca publisheri sau doar sa il public la ei pe site si sa pun si pe alte portaluri.

N-am lucrat cu BFG insa compania pare reputabila, este acreditata Better Business Bureau, deci cel putin ai sansa sa te trateze cum trebuie daca apar probleme. Nu am date despre cum se castiga si care sunt criteriile de acceptare a jocurilor. In orice caz, poti sa ne dai mai multe detalii despre ce vrei sa faci si noi putem sa te indrumam, in masura in care putem.

Nine women working in perfect harmony can't have a baby in 1 month.

Status:
Înregistrat pe:
25 Aug 2007 18:20:41
Vârsta: 33 ani
Programator
Zamolxis Interactive

Postat la 05 Feb 2010 12:47:31    Subiect: < fara subiect >
sdr_25 info:

sdr_25:

Eram curios daca a lucrat cineva cu ei pentru ca nu stiu ce castiguri ai de pe urma lor , ei iti vand jocul cu un pret foarte mic 7$ si mai si impoziteaza in jur de 60-70% din fiecare vanzare , tu castigand doar 2$ de pe copia vanduta. Daca ar reusi sa faca vanzari de 10.000 de copii la un titlu ok nu ar fi nici o problema dar la 1.000 de vanzari nu prea este rentabila treaba .

Dupa ce am anazliat putin site-ul lor am vazut ca ei sunt "specializati" pe jocurile de tip "hidden object". In aceasta categorie cam 90% din jocuri sunt catalogate ca "hot" ceea ce banuiesc ca inseamna un numar mare de downloaduri ... dar asta eram curios sa aflu ...ce inseamna hot pentru ei Smile.

Ce joc?
Din moment ce nu am reusit sa aflu ce inseamna hot pentru bfg , nu ma pot arunca direct la un joc de gen "hidden object" care necesita multa munca , mult timp si destul de multi bani de dat la graficieni ( grafica nu este punctul meu forte) si pt un joc de genu este nevoie de o grafica impecabila.
Pentru inceput as incerca sa "copiez" un joc foarte simplu si cu un gameplay demential de pe iphone. Iar daca acesta ar avea ceva vanzari as incerca apoi un "hidden object".

Nu imi sariti in cap!
Urmaresc de ceva vreme acest forum si am vazut ca unii apar si posteaza ca vor sa faca mmo-ul secolului dar ... inca nu stiu programare sau au facut un x si 0 si acum va intreaba cat de greu ar fi sa faca un joc care seamana cu far cry doar ca are un gameplay mai bun Smile (nu ma iau de ei ca asa eram si eu cand am inceput in game dev , si cred ca asa eram toti nu ? )
Eu am lucrat ca freelancer asa ca jocurile care leam facut ... pot spune ca nu am incercat sa le "finisez" foarte bine, clientul a fost multumit asa ca am trecut la urmatorul proiect Smile . ( nu sariti ca vai ce meniu lame sau alte porcarii din astea )

Ultimele doua proiecte:

Murlikin

Quackers

http://www.youtube.com/watch?v=lA33y7xwZRs

Status:
Înregistrat pe:

Postat la 05 Feb 2010 20:21:17    Subiect: < fara subiect >
Deliverance info:

Deliverance:

Foarte tare! Felicitari pentru proiecte! Putem sa vedem si un demo?

Am vazut ca personajele sunt animate, ce ai folosit pentru asta? Skeletal animation sau vertex animation?

Cred ca ai putea sa incerci pe Steam, ei sunt foarte seriosi si ai acces astfel la cateva milioane de jucatori!

Succes in continuare!

Status:
Înregistrat pe:
13 Oct 2006 10:05:37
Vârsta: 24 ani
Programator

Postat la 06 Feb 2010 18:59:59    Subiect: < fara subiect >
pin46_3 info:

pin46_3:

Arata bine grafica, ce engine ai folosit?

un pointer e careul într-o clae

Status:
Înregistrat pe:
21 Oct 2009 23:48:06
Vârsta: ? ani

Postat la 06 Feb 2010 19:22:32    Subiect: < fara subiect >
Sir Game-a-lot info:

Sir Game-a-lot:

Proiectele arata foarte bine. E posibil sa vezi ce oferta iti fac cei de la BFG inainte sa te apuci, bazandu-se pe astfel de curriculum vitae. Insa, eu unul as incerca la mai multi publisheri cu un demo si as alege cea mai buna oferta. Sau poti incerca sa sapi pe google sa vezi ce zic firmele despre BFG, daca is satisfacuti sau nu. Altfel, pt. casual PC games nu stiu ce sfaturi sa iti dau, decat ca in general pierzi bani decat faci ca firma pe acest tip de joc, deci e poate mai profitabil sa continui pe outsourcing decat cu proiecte din banii proprii. Desigur, ma pot insela, nu am facut niciodata o analiza detaliata a acestui tip de joc si in mod cert nu curenta.

Nine women working in perfect harmony can't have a baby in 1 month.

Status:
Înregistrat pe:
25 Aug 2007 18:20:41
Vârsta: 33 ani
Programator
Zamolxis Interactive

Postat la 06 Feb 2010 20:06:50    Subiect: < fara subiect >
sdr_25 info:

sdr_25:

ms, ca "engine" am folosit blitz3d Very Happy e foarte ok pt jocuri micute , le faci pe banda rulanta .
Sa incerc la mai multi publisheri ... din cate am citit eu bfg iti poate oferi 2 tipuri de "contract" unu sa fie doar ei publisheri si atunci ei se ocupa de promovare sau poti doar sa publici jocul la ei pe site si de promovare ... treaba ta.
Aici este buba , de un an si ceva ma chinui in lumea emarketingului( http://www.emarketinghelper.com ) si e destul de greu sa promovezi un produs ca la carte , de aceea as prefera sa merg doar cu ei ca publisheri si aici vin a doua buba... nu stiu cate vanzari iti fac ei ...
Am mai citit azi cate ceva despre ei si despre ce incasari se fac ...si mam cam dezumflat , momentan raman sa promovez softul de mai sus si dupa aia o sa ma arunc si pe game-uri ca nah... asta e boala mea ( si a celor de pe forumul asta )

Status:
Înregistrat pe:

Pagina 1 din 1 [ 1 ]

Server time: 16:27:57 11.02.2012

[ Termeni si conditii | Contact | F.A.Q. | Funny Pictures ]

© 2011 Copyright 7thFACTOR Entertainment - All rights reserved