Utilizator:
Parola:
Am uitat parola... | Cont nou!

Articole Resurse Echipe Competiții Proiecte Forum DevBlogs Locuri de muncă GDROMag Issue#1 GDROCon 2007

Forum » Comunitate » Locuri de muncă » Reallife Interactive cauta:

Pagina 2 din 2 [ 1 | 2 ]

Mesaj Info autor
    Postat la 28 Dec 2009 03:33:22    Subiect: < fara subiect >
Jinx info:

Jinx:

Pai stai mai putin, lasa NDA-ul ca ala ma afecteaza pe mine. Eu zic de un contract in care sa mi se garanteze ca la un moment dat (dupa ce se obtine finantarea sau dupa ce e deja publicat jocul) o sa primesc ceea ce merit, in urma muncii depuse. Nu de alta, dar cand vine vorba de chestii de-astea, nu prea merge sa ai incredere ca vei fi platit.

Tu intreaba pe cine trebuie sa intrebi in legatura cu treaba asta, lasa un mesaj aici cu raspunsul lor, iar pe urma ii contactez eu daca ma intereseaza. Nu de alta, dar sunt sigur ca nu-s singurul curios in privinta asta si n-ar avea rost sa intrebam fiecare in parte.

Status:
Înregistrat pe:
03 May 2007 22:45:14
Vârsta: 20 ani
Game designer

Postat la 28 Dec 2009 23:27:31    Subiect: < fara subiect >
CosminMarza info:

CosminMarza:

Am vorbit si cu leadul, in NDA exista si o clauza in care se specifica faptul ca orice venit de la publisher sau de orice fel se va imparti intre membrii echipei in functie de contributie...

mai multe va va arata el in NDA tot ce contine...

mi a spus sa il contacteze cine ar fi interesat, si il puteti intreba orice doriti inainte de a hotari daca vreti sa participati sau nu la proiect

Skype ID: martisto_

Ultima editare efectuată de CosminMarza pe 28 Dec 2009 23:30:04; 1 editări în total

compozitor & sound designer
http://www.cosminmirza.com

Status:
Înregistrat pe:
26 Mar 2008 14:04:20
Vârsta: 28 ani
Sunetist/Muzician

Postat la 29 Dec 2009 02:45:37    Subiect: Re:
OViNET info:

OViNET:

jos8cal a scris:

Oh god, not again, I'm so tired of this

Exagerezi aiurea. Esti satul de ce mai exact? Arata-mi niste idei, site-ul, inceputuri de proiecte care se ridica stilistic la nivelul celor prezentate de baietii astia, din multitudinea celor ce ti s-au perindat prin faza ochilor si te-au adus in starea asta de oboseala existentiala. Nu zic ca astia sint Dumnezeu pe pamant si fac jocul jocurilor, dar daca e sa luam ce proiecte si idei au trecut si inca sint pe forumul asta si nu numai, putem spune ca astia macar au bun gust la alege culori si fonturi pentru site, ca sa nu zic de muzica, care este mai mult decit decenta.

Si daca stii tu vreo alta metoda magica de gasi bani pentru un joc, in afara de a pune sus un site decent cu niste schite in asteptarea unui demo (desi fara demo este null) sint numai urechi.

Mi se pare mie ca nu ai inteles aproape nimic din ce vroia sa spuna mesajul meu, fapt pentru care ai ajuns sa imi prezinti aici diferite remarci si opinii. Nu imi place sa discut lucruri care sunt asa usor luate dintro perspectiva subiectiva, ca de exemplu culori, font s.a.m.d. La fel cum nu am sa compar un lucru al carui examen nu se da nici catusi de putin pe partea stilistica, in grad stilistic impotriva altuia. Cand e vorba de Echipe de GameDev cu totii cred ca stim care este examenul de care trebuie sa treaca o asemenea echipa, pentru ca nu e prima data cand apare cineva care sa spuna ca fac un joc, iar cu timpul sa treaca si ei.

Unii care mi-au inteles ideea nu au avut nevoie de mai multe explicatii, vezi postul lui bobos despre bani. Ca sa nu mai vorbim ca acesti baieti inca trebuie sa isi cumpere un domeniu si un hosting, daca cauta ceva credibilitate din partea oamenilor putin mai informati si care nu fac post hunting, nu ca eu nu as face, dar nu pe acest forum Mr. Green
Apoi iarasi, ei cauta oameni in toate domeniile, ceea ce ma face dubios cand ma gandesc daca la ora actuala au suficient personal pentru ceea ce si-au propus.

Iar in ansamblu, mi-ai prezentat cum face cineva care da dovada de viziune scurta, fapt pentru care am sa explic la ce ma refeream cu plictiseala, desi, defapt am mai zis odata.

Noi Romanii avem o calitate, dar care ne este un foarte mare dusman de atatea ori, cu totii incercam sa reusim de unii singuri, iar daca vedem ca putem catva nu mai incercam niciodata alte moduri. Ca sa demonstrez asta trebuie doar sa intreb cateva echipe de aici sa vedem care ar fi de acord sa se lase de mica lor echipa pentru a forma una mult mai mare si cu ceva cantitate mult mai mare de sanse sa scoata un joc asa cum e onorabil sa o faci. Si eu sunt cam satul de acest mod de gandire, si pentru faptul ca il impartasam in totalitate si eu nu demult.

Acuma idea mea, solutia, cred ca, cei care merita sa o stie se prind de ea ceilalti o vor face cu timpul, cand probabil va fi prea tarziu, sau sa speram ca nu.

Have fun si bafta in a face jocuri in 2, 3 sau maxim 5.

Status:
Înregistrat pe:
17 Apr 2007 20:15:29
Vârsta: 21 ani
Modelator 3D
Independent -- pentru cat timp ?

Postat la 29 Dec 2009 03:46:05    Subiect: < fara subiect >
CosminMarza info:

CosminMarza:

la ora actuala sunt peste 50 de oameni in echipa...e adev ca proiectul e destul de ambitios pt o echipa care abia incepe si e destul de greu sa coordonezi asa o echipa online...dar fiecare isi face treaba cum poate si rezultatele vin...deaia e nevoie de mai multi oameni pt a se misca totul mai repede...

e un proiect inceput de niste oameni pasionati in a face un joc bun...chiar daca nu au bani macar viseaza...si se tin de el si spera

totusi nu vad unde e problema in postul asta...e problema ca nu au bani sa plateasca ? sau e problema ca nu au site si nu ii puteti lua in serios ?

daca nu va intereseaza va rog nu postati

Ultima editare efectuată de CosminMarza pe 30 Dec 2009 18:29:28; 1 editări în total

compozitor & sound designer
http://www.cosminmirza.com

Status:
Înregistrat pe:
26 Mar 2008 14:04:20
Vârsta: 28 ani
Sunetist/Muzician

Postat la 30 Dec 2009 19:40:04    Subiect: < fara subiect >
jos8cal info:

jos8cal:

Mi se pare mie ca nu ai inteles aproape nimic din ce vroia sa spuna mesajul meu

Repet mesajul tau: Oh god, not again, I'm so tired of this.

Si tu-mi spui ca nu am inteles aproape nimic? Pentru mine mesajul tau nu spune nimic (nu aproape nimic), este o stare care pluteste in jurul lui this. Mesajul tau presupune ceva si anume ca toti cunoastem this-ul, motiv pentru care am cerut traducerea starii tale de lehamite sa inteleaga si cei care nu sint familiari cu opera ta. Dar acum sint lamurit. Mersi.

"Sunt la dispozitia dumneavoastra ca sa realizam ceea ce avem de realizat." (Blaxxunromania)

Breviar de personalitati.

Status:
Înregistrat pe:
10 Jun 2007 22:08:36
Vârsta: ? ani

Postat la 31 Dec 2009 19:06:01    Subiect: < fara subiect >
OViNET info:

OViNET:

^ Cu placere Mr. Green

I have a doubt that you still don't get it.

Ultima editare efectuată de OViNET pe 31 Dec 2009 19:07:19; 2 editări în total

Status:
Înregistrat pe:
17 Apr 2007 20:15:29
Vârsta: 21 ani
Modelator 3D
Independent -- pentru cat timp ?

Pagina 2 din 2 [ 1 | 2 ]

Server time: 17:11:20 10.02.2012

[ Termeni si conditii | Contact | F.A.Q. | Funny Pictures ]

© 2011 Copyright 7thFACTOR Entertainment - All rights reserved