Utilizator:
Parola:
Am uitat parola... | Cont nou!

Articole Resurse Echipe Competiții Proiecte Forum DevBlogs Locuri de muncă GDROMag Issue#1 GDROCon 2007

Forum » Proiecte » Propuneri proiecte » Romania Construct™

Pagina 2 din 2 [ 1 | 2 ]

Mesaj Info autor
    Postat la 04 Nov 2009 09:34:29    Subiect: Re:
OViNET info:

OViNET:

MithY a scris:

Daca vrei sa faci ceva serios trebuie in primul rand sa vrei sa te autodepasesti constant, dupa asta sa motivezi si oamenii de langa tine sa faca si ei acelasi lucru.

Pefect spus Mr. Green

Status:
Înregistrat pe:
17 Apr 2007 20:15:29
Vârsta: 21 ani
Modelator 3D
Independent -- pentru cat timp ?

Postat la 04 Nov 2009 13:19:24    Subiect: Re:
Black_Knight info:

Black_Knight:

tibitm93 a scris:

OK.....Singurul lucru bun a fost ideea , dar sunt sigur ca si altii s-au mai gandit la asta Smile.Partea cu cumparatul jocurilor in Romania e descendenta ceea ce cred ca a fost din totdeauna , bazele fiind pirateria care este ceva foarte trist.
Din cate inteleg eu este imposibil de realizat asa ceva , ori este posibil dar trebuie sa contribui si eu mai mult decat la sunet.Cred ca pana la urma m-am descurajat. Merci oricum pentru intelegere si pentru trezirea la realitate Razz.

nu trebuie sa te descurajezi.
este o diferenta intre a fi pesimist si realist. tu trebuie sa revii cu picioarele pe pamant si sa vezi ce se poate si ce nu se poate face.
nu este imposibil sa faci un asemenea joc, dar iti trebuie BANI !!! asta ne omoara pe toti.
Oricum trebuie sa ai rabdare. eu m-am apucat la 20 de ani sa invat programare, game programming am invatat de pe la vreo 22-23...
tu din cate vad ai 15 ani, deci ai timp berechet! trebuie numai sa fii perseverent si sa ai rabdare, si bineinteles sa nu te arunci cu capul inainte fara sa stii in ce te bagi.

Status:
Înregistrat pe:
07 May 2007 19:49:43
Vârsta: 29 ani
Programator

Postat la 04 Nov 2009 14:47:52    Subiect: < fara subiect >
tibitm93 info:

tibitm93:

Am inteles perfect ce vreti sa spuneti.Chiar de azi o sa ma apuc sa citesc niste tutoriale in C++.Multumesc inca odata si bafta la toti !!!

Mai bine sa fii prost 5 minute daca pui o intrebare , decat sa ramai prost toata viata daca n-o faci....!!!

Status:
Înregistrat pe:
02 Nov 2009 19:13:37
Vârsta: 18 ani
Sunetist/Muzician

Postat la 04 Nov 2009 18:38:36    Subiect: < fara subiect >
pin46_3 info:

pin46_3:

constructii cu diferite utilaje profesionale

Un joc ca asta iese din tiparele obișnuite, știi vre-un joc care face așa?
Un truck simulator e practic simulator de mașini. Un simulator de tank etc.
Explică mai mult ideia. Poți avea macarale/buldozere cu care ridici/sapi etc.?

un pointer e careul într-o clae

Status:
Înregistrat pe:
21 Oct 2009 23:48:06
Vârsta: ? ani

Postat la 04 Nov 2009 19:11:32    Subiect: < fara subiect >
tibitm93 info:

tibitm93:

Repet , deci nu mai are rost sa continuu "proiectu" care desigur ca nici nu l-am inceput , asta pana cand nu o sa invat cat de cat programare.Un "plan" e pe prima pagina daca vrei sa stii cum ar fi fost.

Mai bine sa fii prost 5 minute daca pui o intrebare , decat sa ramai prost toata viata daca n-o faci....!!!

Status:
Înregistrat pe:
02 Nov 2009 19:13:37
Vârsta: 18 ani
Sunetist/Muzician

Pagina 2 din 2 [ 1 | 2 ]

Server time: 10:17:04 19.05.2012

[ Termeni si conditii | Contact | F.A.Q. | Funny Pictures ]

© 2006 - 2012 Copyright 7thFACTOR Entertainment - All rights reserved