tibitm93 a scris:
OK.....Singurul lucru bun a fost ideea , dar sunt sigur ca si altii s-au mai gandit la asta

.Partea cu cumparatul jocurilor in Romania e descendenta ceea ce cred ca a fost din totdeauna , bazele fiind pirateria care este ceva foarte trist.
Din cate inteleg eu este imposibil de realizat asa ceva , ori este posibil dar trebuie sa contribui si eu mai mult decat la sunet.Cred ca pana la urma m-am descurajat. Merci oricum pentru intelegere si pentru trezirea la realitate

.
nu trebuie sa te descurajezi.
este o diferenta intre a fi pesimist si realist. tu trebuie sa revii cu picioarele pe pamant si sa vezi ce se poate si ce nu se poate face.
nu este imposibil sa faci un asemenea joc, dar iti trebuie BANI !!! asta ne omoara pe toti.
Oricum trebuie sa ai rabdare. eu m-am apucat la 20 de ani sa invat programare, game programming am invatat de pe la vreo 22-23...
tu din cate vad ai 15 ani, deci ai timp berechet! trebuie numai sa fii perseverent si sa ai rabdare, si bineinteles sa nu te arunci cu capul inainte fara sa stii in ce te bagi.