Utilizator:
Parola:
Am uitat parola... | Cont nou!

Articole Resurse Echipe Competiții Proiecte Forum DevBlogs Locuri de muncă GDROMag Issue#1 GDROCon 2007

Forum » Proiecte » Propuneri proiecte » Romania Construct™

Pagina 1 din 2 [ 1 | 2 ]

Mesaj Info autor
    Postat la 02 Nov 2009 19:32:09    Subiect: Romania Construct™
tibitm93 info:

tibitm93:

Acesta as dori sa fie proiectul meu ! Am nevoie de programatori si graficieni ceea ce inseamna ca apelez la voi sa formam o echipa serioasa(nu va asteptati la finante , doar din placere)
Ideea mea este aceasta : un simulator bazat pe constructii cu diferite utilaje profesionale , in diverse locatii din Romania.Doresc libertate maxima in acest simultor si posibilitatea de face orice in domeniul constructiilor.

Ce fel de oameni caut :-seriosi carora sa le placa munca in echipa , cu mult timp liber la dispozitie si cu cunostinte in programare si modelari grafice (nu doresc neaparat o echipa de profesionisti).Astept sugestii , pareri si va astept sa faceti parte din echipa .

Mai bine sa fii prost 5 minute daca pui o intrebare , decat sa ramai prost toata viata daca n-o faci....!!!

Status:
Înregistrat pe:
02 Nov 2009 19:13:37
Vârsta: 18 ani
Sunetist/Muzician

Postat la 02 Nov 2009 20:02:56    Subiect: < fara subiect >
boboS info:

boboS:

Pot sa zic ca ti-ai ales un proiect a dracu de interesant.

"Noi ne facem ca muncim , ei se fac ca ne platesc"

Status:
Înregistrat pe:
03 Oct 2006 15:53:21
Vârsta: 25 ani
Programator

Postat la 02 Nov 2009 20:07:24    Subiect: < fara subiect >
tibitm93 info:

tibitm93:

Sa inteleg ca e plictisitor nu Smile) ! BTW explica sa inteleg sa stiu daca are rost.Primu` comentariu conteaza Smile.

Mai bine sa fii prost 5 minute daca pui o intrebare , decat sa ramai prost toata viata daca n-o faci....!!!

Status:
Înregistrat pe:
Sunetist/Muzician

Postat la 02 Nov 2009 21:14:15    Subiect: < fara subiect >
boboS info:

boboS:

Pai dezvolta mai mult ideea. Nu ai scris mai nimic despre joc. De ce ai ales Romania? Cu ce joc sa semene?

Ultima editare efectuată de boboS pe 02 Nov 2009 21:14:59; 1 editări în total

"Noi ne facem ca muncim , ei se fac ca ne platesc"

Status:
Înregistrat pe:
03 Oct 2006 15:53:21
Vârsta: 25 ani
Programator

Postat la 02 Nov 2009 21:24:28    Subiect: < fara subiect >
tibitm93 info:

tibitm93:

Pai jocul as vrea sa ruleze pe un motor grafic asemanator cu cel din euro truck simulator.Sa contina buldozere , betoniere , camioane , tractoare (aproape toate utilajele de constructie).Am ales Romania pentru ca mi s-ar parea inedita o schimbare de peisaj adica sa nu mai avem S.U.A , UK , Australia sau eu stiu ce alte tari sau state.Cel mai interesant mi se pare si sper sa vi se para si voua ideea de a te da jos din utilaj si sa poti sa mai impingi o roaba eu stiu mai dai la lopata , chestii muncitoresti.Din cate stiu jocul ar putea fi o nouatate pentru ca nu am intalnit nici unde "modelul meu".Nu as dori sa contina videouri pentru ca oricum este mult de munca .Ca locatii m-am gandit la 7 :-Timisoara , Bucuresti , Galati , Arad , Cluj , Constanta , Suceava.Lista poate continua.

Status:
Înregistrat pe:
Sunetist/Muzician

Postat la 02 Nov 2009 22:08:53    Subiect: < fara subiect >
BacioiuC info:

BacioiuC:

Sti care e problema cu un astfel de joc, din punctul meu de vedere? Ar fi oarecum plictisitor. Da, ideea pare a fi interesanta si originala, dar nu prea cred eu ca jucatorul Gigi, jucator de rand, ar fi prea interesat sa impinga o roaba dintr-un loc in altu'. Ca si simulator de constructi, ar fi o idee buna, sa fiu sincer. Nu ai un plan mai detaliat al jocului, un GDD pe care sa il citim? Ai vreo idee cum sa il faci sa fie oarecum provocator si in acelasi timp distractiv?

Ultima editare efectuată de BacioiuC pe 02 Nov 2009 22:09:20; 1 editări în total

Status:
Înregistrat pe:
14 Mar 2009 23:58:07
Vârsta: 21 ani
Game designer
Freelancer

Postat la 03 Nov 2009 07:22:06    Subiect: Re: Romania Construct™
BugHunter info:

BugHunter:

In loc de constructii mai bine faci un joc cu speculatii imobiliare
Smile

Status:
Înregistrat pe:
14 Mar 2008 15:18:11
Vârsta: 36 ani

Postat la 03 Nov 2009 12:07:30    Subiect: Re: Romania Construct™
Rimio info:

Rimio:

tibitm93 a scris:

Acesta as dori sa fie proiectul meu ! Am nevoie de programatori si graficieni ceea ce inseamna ca apelez la voi sa formam o echipa serioasa(nu va asteptati la finante , doar din placere)
Ideea mea este aceasta : un simulator bazat pe constructii cu diferite utilaje profesionale , in diverse locatii din Romania.Doresc libertate maxima in acest simultor si posibilitatea de face orice in domeniul constructiilor.

Ce fel de oameni caut :-seriosi carora sa le placa munca in echipa , cu mult timp liber la dispozitie si cu cunostinte in programare si modelari grafice (nu doresc neaparat o echipa de profesionisti).Astept sugestii , pareri si va astept sa faceti parte din echipa .

Draga tibi, nu vii pe forumuri cu un vis schitat in 10 randuri; ma mir ca nu ai fost luat peste picior pana acum. Cum poti sa te astepti sa se adune oamenii daca nu oferi nimic? Nu ma refer la bani, dar macar moral reward (desi in timpurile de acum nu prea mai tine). Tu subliniezi de mai multe ori ca proiectul este al tau si tu vrei si faci si dregi dar defapt nu faci nimic. You lead by example! Incepe proiectul, pune un Design Document macar minimalist undeva, pune un SVN, fa un site, fa CEVA, nu astepta sa vina altii sa faca pentru tine ca astepti degeaba.

Sper sa nu te superi pe mine ca iti zic asta, te inteleg, la varsta ta probabil si eu gandeam la fel.

If at first you don't succeed, you fail.

Status:
Înregistrat pe:
24 Mar 2007 21:50:44
Vârsta: 23 ani
Programator

Postat la 03 Nov 2009 12:35:07    Subiect: < fara subiect >
tibitm93 info:

tibitm93:

Eu nu sunt un cunoscator in programare , modelare 3D , de aceea caut oameni dornici . In schimb o sa incerc sa fac un sountrack . Totusi sper sa am ambitia sa invat si eu intr-o zi programare si sa nu fie doar un "vant" al varstei.Inca ceva apreciez ca n-am fost luat peste picior .

Ultima editare efectuată de tibitm93 pe 03 Nov 2009 12:36:11; 1 editări în total

Status:
Înregistrat pe:
Sunetist/Muzician

Postat la 03 Nov 2009 13:11:44    Subiect: < fara subiect >
Black_Knight info:

Black_Knight:

lol
pai trebuie sa stii destul de multe depre constructii sa faci asa ceva...
daca il faci in romania, trebuie sa implementezi si cereri exagerate de bani, munca inceata si proasta etc... credema stiu Sad

in rest mai sunt restul de probleme: e greu sa gasesti oameni seriosi si priceputi care sa munceasca pe gratis (si sa mai aiba si timp sa o faca) , sa organizezi etc etc etc
mai e problema unui game design. pana nu vi cu unul concret (google si gasesti exemple cacalau) nu prea stie nimeni ce vrei de la ei...

cat despre joc... sunt 2 aspecte...
- mie mi s-ar parea interesant... , depinde si ce gen, simulare, tycoon etc, acu ceva timp chiar imi doream sa joc asa ceva, dar ajungem la a urmatorul aspect:
- cred ca orice joc poate fi interesant, indiferent cat de idioata ar parea ideea (nu e cazul aici zic eu), daca gameplayul este calumea.

concluzia e ca nu mi se pare o ideea rea, dar ar trebui sa stii exact in ce te bagi pana sa incepi sa faci ceva concret.

Status:
Înregistrat pe:
07 May 2007 19:49:43
Vârsta: 29 ani
Programator

Postat la 03 Nov 2009 13:53:57    Subiect: < fara subiect >
tibitm93 info:

tibitm93:

Planul jocului :

Tipul jocului : SIMULATOR
Moduri : SINGURA MISIUNE SI CAMPANIE
Grafica : 3D
Sunet : FIECARE UTILAJ ARE SUNETUL LUI SPECIFIC(MOTOR,CLAXON etc) , SUNETE DE FUNDAL SI MEDIU INCONJURATOR
(audacity , FL ,steinberg cubase)
Control : TASTATURA & MOUSE (fiecare utilaj se va controla diferit)
Actiunea jocului : -Se va simula constructia unor cladiri , amestecuri de materiale ( ex:ciment etc).
-Va fi trafic pe strazi petru o experienta mai reala , se vor respecta semnele de circulatie si semafoarele
-Controlul vehiculelor va fi cat se poate de realist , cu posibilitatea de a te da jos si a putea merge.
-Misiunile vor fi punctate sau depunctate in functie de realizare.
-Loading Screen-uri si imagini pentru tutorial.
-Jocul nu va avea multiplayer.
-Va fi (actiunea) in orasele :Timisoara , Bucuresti , Galati , Arad , Cluj , Constanta , Suceava.

Povestea este relativ simpla bazata pe misiuni care vor consta in :A cara materiale catre alte locatii , a putea sapa santuri
a realiza o instalatie de apa si gaz , a turna ciment , a incarca si descarca materiale cu motostivuitorul , a asfalta strazile
manevrarea unei macara etc.Gradul de dificultate va varia(easy , normal , constructor si engineer).
Sper sa va placa

Voi mai adauga pe parcurs indata ce imi mai vin ideei !!!

Status:
Înregistrat pe:
Sunetist/Muzician

Postat la 03 Nov 2009 17:10:35    Subiect: < fara subiect >
OViNET info:

OViNET:

Se spune ca acela care propune o idee trebuie sa fie cel mai capabil sa ajute la realizarea acesteia. Daca nu ar fi corect, atunci am ramane toti cu idei, ca, vorba aia, daca ai putina experienta stii ca toata lumea are idei, drept urmare nu au mare valoare, stiind ca exista miliarde de idei fara vreo aplicare, si orice proiect terminat isi are ideea lui de inceput. Evident, ideea este nimic in comparatie cu un lucru terminat, aceasta fiind doar o parte din acel ceva care a ajuns finalizat.

Sunt de acord ca ideea propusa nu este una rea, ar fi frumos un joc pe aceasta tema, un simulator de constructii, si ar fi multe de povestit pe baza acestei teme, dar in acelasi timp, cred ca este ceva prea jos sa fie pus in practica. Mai mult de partea interesanta un astfel de joc nu isi are locul nicaieri, cu atat mai putin la noi in Romania, unde se cumpara foarte putine jocuri; si asta o spun cu gandul ca e nevoie de ceva lucru serios pe un asemenea joc.

Mai mult decat sa povestim pe aceasta tema nu vom vedea, ceea ce pentru unii dintre noi este fara valoare.

Cat despre partea cu luatul pe picior, sunt de acord cu Rimio, dar mai spun, hai frate sa nu fim forumul Level Rolling Eyes sa dam cu pietre in entuziasmul oricui.

Ultima editare efectuată de OViNET pe 03 Nov 2009 17:13:41; 2 editări în total

Status:
Înregistrat pe:
17 Apr 2007 20:15:29
Vârsta: 21 ani
Modelator 3D
Independent -- pentru cat timp ?

Postat la 03 Nov 2009 18:36:54    Subiect: < fara subiect >
tibitm93 info:

tibitm93:

OK.....Singurul lucru bun a fost ideea , dar sunt sigur ca si altii s-au mai gandit la asta Smile.Partea cu cumparatul jocurilor in Romania e descendenta ceea ce cred ca a fost din totdeauna , bazele fiind pirateria care este ceva foarte trist.
Din cate inteleg eu este imposibil de realizat asa ceva , ori este posibil dar trebuie sa contribui si eu mai mult decat la sunet.Cred ca pana la urma m-am descurajat. Merci oricum pentru intelegere si pentru trezirea la realitate Razz.

Status:
Înregistrat pe:
Sunetist/Muzician

Postat la 03 Nov 2009 21:14:50    Subiect: < fara subiect >
MithY info:

MithY:

Mai tibi, treaba nu e asa usoara pe cum ai gandit-o tu acolo. Ca sa faci un joc plecand de la o idee e cale lunga (acest lucru aplicandu-se si in cazurile jocurilor mici-medii). Trebuie sa intelegi niste aspecte foarte importante daca vrei sa activezi in game development:
- nu cred ca ar fi multi oameni care sa accepte ca seful proiectului lor sa nu stie sa faca nimic (eu unul n-as accepta, nu i-as pretinde nivelul meu de programare dar macar cand vrea ceva de la mine sa stie cum sa se exprime sa-l pot intelege usor)
- chiar si daca ai o idee si o incepi singur (cum au sugerat baietii mai sus) nu-ti merge treaba. In ziua de azi nimeni nu are timp liber sa lucreze gratis. Asta e adevarul. Mai ales la un proiect mediu spre mare cum vrei sa faci tu.
- apreciez entuziasmul tau si sper sa-ti ramana ba chiar sa te ambitionezi si mai tare. Eu am realizat ca pentru a duce la capat un proiect trebuie sa te implici tu, seful echipei (in cazul echipelor indie care lucreaza gratis). Daca iti doresti sa fii sef va trebui sa fii pregatit sa te sacrifici cel mai mult.
Inca un lucru despre ambitie.. in gamedev vei avea nevoie de foarte multa. Daca vrei sa faci ceva serios trebuie in primul rand sa vrei sa te autodepasesti constant, dupa asta sa motivezi si oamenii de langa tine sa faca si ei acelasi lucru.

Sper sa te ajute sfaturile mele Smile

EDIT: nu mai folosi TM-uri la titluri fara sa ai dreptul sa faci asta. Ai cumparat tu drepturile pentru Romania Construct de poti sa scrii TM dupa ? Mai stiu eu o persoana care isi "cumparase" nick-ul.. pana la urma si-a dat si el seama si a scos prostia.

Ultima editare efectuată de MithY pe 03 Nov 2009 21:17:19; 1 editări în total

gamedev for life

Status:
Înregistrat pe:
25 Feb 2007 20:12:02
Vârsta: 22 ani
Programator
Digital Void Entertainment

Postat la 03 Nov 2009 22:52:38    Subiect: < fara subiect >
PleaseDeleteMe info:

PleaseDeleteMe:

sfatul meu, daca tot e sa faci jocul, sa bagi in cap de lista orasul IASI, sa terminam proiectul Palas macar virtual Laughing

mi-as schimba username-ul, dar mi-e lene sa dau email administratorului

Status:
Înregistrat pe:
16 Mar 2007 03:57:46
Vârsta: ? ani

Pagina 1 din 2 [ 1 | 2 ]

Server time: 10:16:30 19.05.2012

[ Termeni si conditii | Contact | F.A.Q. | Funny Pictures ]

© 2006 - 2012 Copyright 7thFACTOR Entertainment - All rights reserved