| Mesaj |
Info autor |
Postat la 02 Oct 2009 21:07:06 Subiect: Programatorii!! pentru un joc MMO
|
|
|
Znapp info:
|
Znapp:
Salutare sun un baiat caruia ii place jocurile MMO..si as vrea sa formam o echipa de oameni cu,care sa realizam un joc MMORCE (RCE-Real Cash Economy)..totul ceva diferit fata de alte jocuri gen WoW sau altele.. Jocurile RCE sunt modele de jocuri RPG dar un pic diferit..(exemplu: poti face skill ,poti omora animale etc etc..,sa nu fie gen Second Life..!!) dar in cele RCE poti castiga bani adevarati ...Sunt multe metode si am multe idei in cap pentru a dezvolta un astfel de joc dar problema e ca o sa trebuiasca si ceva programatori ..!! ,si de aia zic ca vreau sa formam un teamwork cu cei care stiu sa programeze .. siau si ceva timp si care sunt pasionati si ei de asa ceva coolspeak.gif
-Delphi,C++ etc.. -- Pentru a se ocupa de Engine.!! -3d Designeri --Pentru a se ocupa de grafica pentru joc ,modelare Charactere etc ..
Pentru Cei Interesai imi puteti lasa un PM sau o adresa de mail pentru explicatii mult mai concrete daca nu aveti idei despre jocurile MMORCE
|
Status:
Înregistrat pe: 02 Oct 2009 20:58:20
Vârsta: 25 ani
Game designer
|
| |
Postat la 02 Oct 2009 21:20:23 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
boboS info:
|
boboS:
Nu mai bine povestesti aici despre gameplay si exact cum sa fie jocul ?
"Noi ne facem ca muncim , ei se fac ca ne platesc"
|
Status:
Înregistrat pe: 03 Oct 2006 15:53:21
Programator
|
| |
Postat la 02 Oct 2009 21:50:03 Subiect: Re:
|
|
|
Znapp info:
|
Znapp:
boboS a scris: Nu mai bine povestesti aici despre gameplay si exact cum sa fie jocul ? Sunt foarte Multe de expicat pentru un asemenea proiect pentru ca sunt multe idei si multe tehnici pentru dezvoltarea lui si ca sa stau sa le enumar acuma pe toate o sa dureze ceva timp ..!! ,dar oricum daca ai jucat vrodata un joc MMORCE poate ai un pic de ideea despre ceea ce vreau sa fac ..!! am sa iti un un Link doar cu un exemplu de un MMORCE ... ce inseamna !! http://www.youtube.com/watch?v=7QlI5Js-vjc&feature=related
|
Status:
Înregistrat pe: 02 Oct 2009 20:58:20
Game designer
|
| |
Postat la 02 Oct 2009 23:32:14 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
hdalin info:
|
hdalin:
Nu vreau să fiu răutăcios, dar ai resursele pentru a realiza un astfel de proiect?
Adică pentru primul M din MMORPG (respectiv Massively) cred că ai nevoie de ceva ... verzișori.
Ultima editare efectuată de hdalin pe 02 Oct 2009 23:34:42; 1 editări în total
|
Status:
Înregistrat pe: 26 Jun 2008 17:46:04
Vârsta: 19 ani
Cobi Games
|
| |
Postat la 03 Oct 2009 00:27:27 Subiect: Re: Programatorii!! pentru un joc MMO
|
|
|
Deliverance info:
|
Deliverance:
Znapp a scris: Salutare sun un baiat caruia ii place jocurile MMO..si as vrea sa formam o echipa de oameni cu,care sa realizam un joc MMORCE (RCE-Real Cash Economy)..totul ceva diferit fata de alte jocuri gen WoW sau altele.. Jocurile RCE sunt modele de jocuri RPG dar un pic diferit..(exemplu: poti face skill ,poti omora animale etc etc..,sa nu fie gen Second Life..!!) dar in cele RCE poti castiga bani adevarati ...Sunt multe metode si am multe idei in cap pentru a dezvolta un astfel de joc dar problema e ca o sa trebuiasca si ceva programatori ..!! ,si de aia zic ca vreau sa formam un teamwork cu cei care stiu sa programeze .. siau si ceva timp si care sunt pasionati si ei de asa ceva coolspeak.gif -Delphi,C++ etc.. -- Pentru a se ocupa de Engine.!! -3d Designeri --Pentru a se ocupa de grafica pentru joc ,modelare Charactere etc .. Pentru Cei Interesai imi puteti lasa un PM sau o adresa de mail pentru explicatii mult mai concrete daca nu aveti idei despre jocurile MMORCE Stii, ar trebui sa fii pregatit! Nu stiu daca iti vine sa crezi sau nu dar se pare ca multe persoane au idei, si toate pare-se ca sunt originale si pline de potential. Post-ul tau a inceput sa se incadreze intr-un oarecare tipar mai ales pe GameDev.net. Astfel la inceput oamenii au fost ingaduitori insa cu timpul au devenit mai fermi in privinta acestor post-uri. Raspunsul scurt este NU(imi pare rau daca suna agresiv) si explicatia la ordinea zilei este ca e nevoie de bani... de ce? pentru ca cineva sa munceasca.. de ce? pentru ca e nevoie de multa munca pentru un astfel de joc.. de ce nu realizezi magnitudinea proiectului? poate pentru ca a face idei e mai simplu ca a programa sau a face artwork.. Nu as vrea sa ma intelegi intr-un fel care nu ti-ar fi util, dar categoric ca este important sa ai idei originale si uite ca multe persoane au asfel de idei pe care le concretizeaza in proiecte indie, de dimeniuni mai mici, care se dovedesc a avea deseori succes foarte mare. Singura problema este ca aceste persoane stiu sa programeze si au si idei... in acelasi timp.. pare complicat? Poate ca este, insa as vrea sa realizezi ca eu nu iti zic ca nu se poate si ca tine ci doar ca ar fi mai bine poate, sa urmezi alta cale de a crea ceea ce iti place, o cale in care sa poti construi mai mult decat idei.. de altfel te-ai putea face scriitor dar am auzit ca nu se castiga tot timpul decent... 
Ultima editare efectuată de Deliverance pe 03 Oct 2009 00:28:16; 1 editări în total
|
Status:
Înregistrat pe: 13 Oct 2006 10:05:37
Programator
|
| |
Postat la 03 Oct 2009 16:22:19 Subiect: Re: Re: Programatorii!! pentru un joc MMO
|
|
|
Rimio info:
|
Rimio:
Deliverance a scris: Znapp a scris: Salutare sun un baiat caruia ii place jocurile MMO..si as vrea sa formam o echipa de oameni cu,care sa realizam un joc MMORCE (RCE-Real Cash Economy)..totul ceva diferit fata de alte jocuri gen WoW sau altele.. Jocurile RCE sunt modele de jocuri RPG dar un pic diferit..(exemplu: poti face skill ,poti omora animale etc etc..,sa nu fie gen Second Life..!!) dar in cele RCE poti castiga bani adevarati ...Sunt multe metode si am multe idei in cap pentru a dezvolta un astfel de joc dar problema e ca o sa trebuiasca si ceva programatori ..!! ,si de aia zic ca vreau sa formam un teamwork cu cei care stiu sa programeze .. siau si ceva timp si care sunt pasionati si ei de asa ceva coolspeak.gif -Delphi,C++ etc.. -- Pentru a se ocupa de Engine.!! -3d Designeri --Pentru a se ocupa de grafica pentru joc ,modelare Charactere etc .. Pentru Cei Interesai imi puteti lasa un PM sau o adresa de mail pentru explicatii mult mai concrete daca nu aveti idei despre jocurile MMORCE Stii, ar trebui sa fii pregatit! Nu stiu daca iti vine sa crezi sau nu dar se pare ca multe persoane au idei, si toate pare-se ca sunt originale si pline de potential. Post-ul tau a inceput sa se incadreze intr-un oarecare tipar mai ales pe GameDev.net. Astfel la inceput oamenii au fost ingaduitori insa cu timpul au devenit mai fermi in privinta acestor post-uri. Raspunsul scurt este NU(imi pare rau daca suna agresiv) si explicatia la ordinea zilei este ca e nevoie de bani... de ce? pentru ca cineva sa munceasca.. de ce? pentru ca e nevoie de multa munca pentru un astfel de joc.. de ce nu realizezi magnitudinea proiectului? poate pentru ca a face idei e mai simplu ca a programa sau a face artwork.. Nu as vrea sa ma intelegi intr-un fel care nu ti-ar fi util, dar categoric ca este important sa ai idei originale si uite ca multe persoane au asfel de idei pe care le concretizeaza in proiecte indie, de dimeniuni mai mici, care se dovedesc a avea deseori succes foarte mare. Singura problema este ca aceste persoane stiu sa programeze si au si idei... in acelasi timp.. pare complicat? Poate ca este, insa as vrea sa realizezi ca eu nu iti zic ca nu se poate si ca tine ci doar ca ar fi mai bine poate, sa urmezi alta cale de a crea ceea ce iti place, o cale in care sa poti construi mai mult decat idei.. de altfel te-ai putea face scriitor dar am auzit ca nu se castiga tot timpul decent...  tl;dr Comentariul meu (carcotas): ne-ai spus ce vrei, dar ce oferi?
If at first you don't succeed, you fail.
|
Status:
Înregistrat pe: 24 Mar 2007 21:50:44
Vârsta: 23 ani
Programator
|
| |
Postat la 05 Oct 2009 12:54:49 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
meeshoo info:
|
meeshoo:
Why do I feel this topic will be a looooong one?
|
Status:
Înregistrat pe: 15 May 2007 10:52:43
Vârsta: 29 ani
Programator
Jungle Troll Entertainment
|
| |
Postat la 05 Oct 2009 13:17:43 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Black_Knight info:
|
Black_Knight:
hmmmmm si tu crezi ca o sa reusesti sa faci asta cu o echipa adunata de pe net??? eu am indoieli. nu zic ca e imposibil, ci extraordinar de greu si putin probabil un MMO cere servere, oameni care sa le intretina etc...ceea ceinseamna extrem de multi bani... nu prea mai traim in epoca unde 2 studenti fac un joc si castiga milioane din asta. se mai poate face... mount and cum se numea, battlefield... da aia au lucrat ceva la modu 7 ni la un joc... succesul nu a fost exagerat de mare si nu mai aveau si servici, facultate etc pe laga... ceea ce ne intoarce la bani. poate o sa zici ca poti face jocul printre pucaturi, cu facultate etc. NU poti. eu ma chinui la un amarat de engine si scriu 3 linii de cod pe luna ca am timp. dapoi la un astfel de joc... sa nu mai vorbim acum de experienta. mmou este unu din jocurile cel mai greu de facut dupa parerea mea. chiar ai experienta necesara?
eu iti urez bafta si daca reusesti o sa ma inchin in fata ta. daca lasama sa am indoieli in privinta reusitei.b
Ultima editare efectuată de Black_Knight pe 05 Oct 2009 13:20:26; 1 editări în total
|
Status:
Înregistrat pe: 07 May 2007 19:49:43
Programator
|
| |
Postat la 06 Oct 2009 10:17:58 Subiect: Re: Re: Re: Programatorii!! pentru un joc MMO
|
|
|
raicuandi info:
|
raicuandi:
Rimio a scris: tl;dr Comentariul meu (carcotas): ne-ai spus ce vrei, dar ce oferi? Hahaha, genial  Nu m-am gandit niciodata din perspectiva asta
Method 2: Move Your Mouse Pointer If you move your mouse pointer continuously while the data is being returned to Microsoft Excel, the query may not fail. Do not stop moving the mouse until all the data has been returned to Microsoft Excel.
|
Status:
Înregistrat pe: 24 Mar 2007 21:02:40
Vârsta: 22 ani
Programator
|
| |
Postat la 06 Oct 2009 20:48:16 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Jinx info:
|
Jinx:
Aveam si eu idei acum mai bine de doi ani. Acum m-as simti si eu insultat de ce-am zis. Chiar daca nu am excelat prea mult in niciun subdomeniu al game developmentului, stand pe forum si chiar participand la discutii din cand in cand am capatat ceva cunostinte generale in domeniu. Eu zic sa citesti bine thread-ul ala la care am pus link, poate n-o sa intelegi chiar tot (de ex. de unde a aparut povestea aia de joc etc.), dar ia-l ca pe un exemplu de ceva ce nu trebuie sa faci. Poate acum nu-ti dai seama, dar cand probabil o sa citesti si tu topicul asta dupa vreo doi ani o sa intelegi. Bineinteles, daca nu incerci sa fi open-minded, n-o sa evoluezi deloc si-o sa ramai la aceasi idee. De asemenea, daca n-o sa te implici si n-o sa "furi" niste cunostinte de la ceilalti membri, n-o sa rezolvi nimic. Singurul lucru care ma face sa nu intru in pamant de rusine in legatura cu ce-am zis prin thread-ul ala e gandul ca toti de pe aici au fost asa la un moment dat (asta doar daca nu cumva e printre noi un geniu care s-a nascut invatat). Sincer, doar citind titlul ma asteptam sa vad aici inca un topic de comedie si amuzament, dar am fost surprins sa vad cat de frumos ti-au raspuns toti. Asa ca profita de ocazie si baga mare pe cont propriu, pentru inceput. Invata putina programare (sau mai multa... da, clar mai multa), pune mana pe un engine si fa un joculet. Nu un MMO. Ala urmeaza peste cativa ani, dar numai daca bagi mare de pe-acum. Fa un X si 0. Tetris. Avioanele. Nu conteaza, doar sa fie ceva simplu. Daca nu le poti face pe-astea, ia-ti gandul de la un MMO. Eu asa am facut... nu, n-am invatat C/C++, ci mi-am luat gandul de la facut MMO-uri.  Ah, si nu te sfii sa ceri ajutorul de cate ori ai nevoie. Asigura-te totusi ca te-ai straduit mai intai sa rezolvi problema si ca nu astepti sa-ti cada totul in brate. Si bineinteles, mai exista Google. Cu un singur lucru pot argumenta toate cele de mai sus: am fost acolo, am patit-o si eu, am reusit sa merg mai departe (chiar daca nu pe drumul pe care voiam atunci sa-l urmez). Ideea e ca incerc sa te invat putin din propriile mele greseli, pentru a nu le face si tu (sau altii care citesc topicul asta si se afla in aceeasi ipostaza). Bafta!
|
Status:
Înregistrat pe: 03 May 2007 22:45:14
Vârsta: 20 ani
Game designer
|
| |
Postat la 16 Feb 2010 07:16:49 Subiect: Re: Re:
|
|
|
Scarpelius info:
|
Scarpelius:
Znapp a scris: boboS a scris: Nu mai bine povestesti aici despre gameplay si exact cum sa fie jocul ? Sunt foarte Multe de expicat pentru un asemenea proiect pentru ca sunt multe idei si multe tehnici pentru dezvoltarea lui si ca sa stau sa le enumar acuma pe toate o sa dureze ceva timp ..!! ,dar oricum daca ai jucat vrodata un joc MMORCE poate ai un pic de ideea despre ceea ce vreau sa fac ..!! am sa iti un un Link doar cu un exemplu de un MMORCE ... ce inseamna !! http://www.youtube.com/watch?v=7QlI5Js-vjc&feature=related Sint doar curios, ce avatar ai in EU?
|
Status:
Înregistrat pe: 01 May 2007 10:43:47
Vârsta: ? ani
Game designer
gamingo.ro
|
| |
Postat la 16 Feb 2010 09:14:55 Subiect: Re:
|
|
|
OViNET info:
|
OViNET:
meeshoo a scris: Why do I feel this topic will be a looooong one? Déja vu ?
Ultima editare efectuată de OViNET pe 16 Feb 2010 09:15:53; 3 editări în total
|
|
| |
Postat la 16 Feb 2010 09:28:44 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
pr3dali3n info:
|
pr3dali3n:
Nu prea e realizabil proiectul tau, mai ales din perspectiva cuiva care are 0 (zero) experienta ca tine. Am incercat sa realizam un MMO acum mult timp in urma cu o echipa adunata de pe internet. Nu am reusit pentru ca fiecare lucra in stilul lui - adica mai deloc. Nu sunt bani ergo nu exista motivatie ergo nu sunt realizari. Asta e adevarul gol golut, sorry...
|
Status:
Înregistrat pe: 21 Apr 2008 14:29:14
Vârsta: 129 ani
Artist 2D
Evolution Vault (Iasi)
|
| |
Postat la 16 Feb 2010 13:13:45 Subiect: Re:
|
|
|
Black_Knight info:
|
Black_Knight:
pr3dali3n a scris: Nu prea e realizabil proiectul tau, mai ales din perspectiva cuiva care are 0 (zero) experienta ca tine. Am incercat sa realizam un MMO acum mult timp in urma cu o echipa adunata de pe internet. Nu am reusit pentru ca fiecare lucra in stilul lui - adica mai deloc. Nu sunt bani ergo nu exista motivatie ergo nu sunt realizari. Asta e adevarul gol golut, sorry... aprob sunt cam 2 categorii de programatori: - aia tineri care nu au experienta care vin la un proiect free, dar nu reusescsa se organizeze. sa fim seriosi un MMO e "ceva" mai mare decat un hello world  - progrmamatorii care au experienta (mai multa sau mai putina dar oricum au) care nu vin free, sau daca vin nu prea muncesc (in mare parte pentru ca omul nu poate manca din proiecte free)...
|
Status:
Înregistrat pe: 07 May 2007 19:49:43
Programator
|
| |
Postat la 16 Feb 2010 18:56:55 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
pr3dali3n info:
|
pr3dali3n:
Asa e, dar eu am uitat sa precizez ca graficienii erau cei care nu faceau mai nimic; programatori nu avem nevoie in plus. Ar mai fi fost un tip, Angelescu, care coda, ne descurcam, dar problema era ca nu exista continut grafic suficient.
Si cand e vorba sa faci aproape de unul singur o lume virtuala MMO, mai bine o lasi balta. Ceea ce am si facut si ne-am orientat in alta directie.
|
Status:
Înregistrat pe: 21 Apr 2008 14:29:14
Vârsta: 129 ani
Artist 2D
Evolution Vault (Iasi)
|
| |