Utilizator:
Parola:
Am uitat parola... | Cont nou!

Articole Resurse Echipe Competiții Proiecte Forum DevBlogs Locuri de muncă GDROMag Issue#1 GDROCon 2007

Forum » Comunitate » Echipe dezvoltatoare de jocuri » Independent -- pentru cat timp ?

Pagina 1 din 1 [ 1 ]

Mesaj Info autor
    Postat la 28 Sep 2009 00:17:35    Subiect: Independent -- pentru cat timp ?
Heckthor info:

Heckthor:

Salutare salutare!
Unii dintre voi ati mai auzit de mine, altii poate chiar m-ati vazut..altii...las ca e timp Razz!

Eu sunt Heckthor, si am mai avut eu catare prin siteurile GDRO Smile
La mare incercare am mai ajutat pe ici pe colo cu ce-am reusit si io (un test, o idee, un scenariu, un artwork..etc..modest sa zicem Smile )

Dar acuma vreau sa imi fac din nou mai mult timp si sa reviu la "creatul de joace" cum ar zice unii. Abilitati de care dispun :

-capacitate de testare a unui joc (macar in versiune beta) ; luand in considerare c-am puricat peste 1500 de jocuri.....
-idei destule si imaginatie bogata (nebuna pe alocuri)
-capacitate de scriere, scenaristica sa-i zicem Smile (storyline, dialogs, names plots; Am avut colaborari cu reviste si siteuri de gaming, reviews previews game analisys, etc.)
-capacitate de a-mi da vocea unui personaj virtual (DACA trebuie...avand in vedere ca am in spate actoria de multi ani)
-concepte macar multumitoare despre gameplay-ul si design-ul de nivel al unui joc (deriva din mult "testat")

faptul ca nu stapanesc programarea sau grafica3D, e mai mult din vina mea (m-a ajutat si Lenea si creierul pe de-o parte)

Sunt aici din nou pentru a ajuta pe oricine imi cere ajutorul si a ma implica in tot ce-as putea, spre a duce un proiect la bun sfarsit Smile si pentru noi (trebuie sa ne placa nu?) cat si pentru populatie (trebuie sa le placa!!!)

P.S. Best I work with people in a team (everyone needs a friendly kick in the ass from time to time, to get things moving), and even better with people that put enough passion in what we all do as a team!

Cheers, Heck

If you don't Dream , You DIE !

and a Hug from Hug Against Evil.co

Status:
Înregistrat pe:
08 Jun 2007 21:43:00
Vârsta: 22 ani
Game designer

Postat la 28 Sep 2009 01:16:19    Subiect: < fara subiect >
Scarpelius info:

Scarpelius:

Ca sa-l citez pe meditatorul meu la mate: "Daca nu pui mana sa inveti o sa ramai mereu o tanara speranta".

Status:
Înregistrat pe:
01 May 2007 10:43:47
Vârsta: ? ani
Game designer
ygosoft

Postat la 28 Sep 2009 21:38:29    Subiect: < fara subiect >
night_hawk info:

night_hawk:

Bine ai revenit pe aici! Spor la gasitul unei echipe active.

Status:
Înregistrat pe:
25 Mar 2007 22:01:13
Vârsta: 20 ani
Programator junior
Esotheria

Postat la 28 Sep 2009 23:50:59    Subiect: < fara subiect >
krazilec info:

krazilec:

Welcome back. Parca ai disparut dupa GDRO Con.

Status:
Înregistrat pe:
05 Feb 2007 15:07:51
Vârsta: 24 ani
Game designer
Liquid Petrified Studios

Pagina 1 din 1 [ 1 ]

Server time: 14:03:47 06.02.2012

[ Termeni si conditii | Contact | F.A.Q. | Funny Pictures ]

© 2011 Copyright 7thFACTOR Entertainment - All rights reserved