Utilizator:
Parola:
Am uitat parola... | Cont nou!

Articole Resurse Echipe Competiții Proiecte Forum DevBlogs Locuri de muncă GDROMag Issue#1 GDROCon 2007

Forum » Comunitate » Discuţii generale » Poll: Ban Blaxxun

Pagina 2 din 2 [ 1 | 2 ]

Mesaj Info autor
    Postat la 18 Sep 2009 16:09:41    Subiect: < fara subiect >
MithY info:

MithY:

... pentru

gamedev for life

Status:
Înregistrat pe:
25 Feb 2007 20:12:02
Vârsta: 22 ani
Programator
Digital Void Entertainment

Postat la 18 Sep 2009 16:20:10    Subiect: Re:
BetaTester info:   [banned]

BetaTester:

BacioiuC a scris:

Tot vorbesti de web3D si de VRML, insa nu ai explicat niciodata pe deantregu despre ce e vorba. Uite, ce avataj as avea eu sa folosesc VRML? De ce sa nu folosesc Flash? Sau mai bine, Unity3D!

Si pe skullbox si pe alte forumuri postezi o gramada de lucruri despre VRML, dar niciodata esentialu'. Vrei sa spui ca ne poti indruma sa realizam un website in 3D? *background sound: Threee DEEE". Cum? Nici macar nu sti sa explici cum trebuie teoria. Normal ca majoritatea persoanelor cu care intri in contact te 'batjocoresc'. Daca ai observat pe skullbox, un forum cu persoane mai destupate la minte, eu ti-am atras atentia la cateva aspecte, si asta mi-era si datoria de moderator.
1. Titlu topicului si continutul nu era relevant. Exemplu si pe game dev. Ai facut urmatoru post: DirectX, 3D, XnA, OpenGL sau ceva de genu.. si in continut vorbeai despre VRML! Ce legatura are VRML-ul cu asta? Un titlu total paralel cu subiectu' pe care il discutai.
2. Spuneai un lucru in post, si apoi te contraziceai singur!

Nu am avut niciodata nimic cu tine, insa te puneai singur in situati penibile. Ai intrebat mai demult despre java. Astan, un programator cu o varsta inaintata si o persoana pe care o respect, te-a indrumat si ti-a explicat mai tot. Tu probabil ca ai vrut mura in gura, ceea ce nu se poate da. Putin daca te straduiai, intelegeai, insa ai ales sa il batjocoresti. Pe DarkByte lafel. Vorbesti despre lucruri despre care ai habar in mare, insa nu sti foarte bine. Inainte sa incepi si sa zici ca ne indrumi pe noi, sau ca vrei sa ne ajuti/inveti sa facem ceva, arata-ne ce sti tu sa faci.

În loc să faci palma stând la chat pe forumuri, mai bine cauţi pe internet ...
N-are tata ce să iţi facă ... Trebuie să ştii să te ridici singur, trebuie să ştii să mergi ... Observ ca ai vrea, dar nu poţi ...
Mai incearcă ... poate dura şi luni, ba chiar ani ... E o chestie extrem de subtilă la care nu poţi ajunge stând pe XAT sau IRC ...
Cam asta este nepoate ...
Wink

I'm a son of transputers

Status:
Înregistrat pe:
04 Sep 2009 18:24:44
Vârsta: 50 ani
Gamer / Beta tester / QA

Postat la 18 Sep 2009 16:24:07    Subiect: < fara subiect >
MithY info:

MithY:

Ma blaxxun din mesajul tau nu-mi dau seama exact.. esti tata lui zapa sau bunicul ? sau unchi ?

gamedev for life

Status:
Înregistrat pe:
25 Feb 2007 20:12:02
Vârsta: 22 ani
Programator
Digital Void Entertainment

Postat la 18 Sep 2009 16:36:31    Subiect: < fara subiect >
BacioiuC info:

BacioiuC:

Observ ca imi racesc gura de pomana. Hai fie blaxxun. Nu are rost sa comentez in fata vastelor tale cunostinte in ale 3D-urilor, marite compilator care esti. Sunt sigur ca esti "la dispozitia noastra ca sa realizam ceea ce avem de realizat". Mai multe nu are rost sa mai zic, deoarece nu se merita. Mult noroc in continuare blaxxun. Astept sa ne uimesti cu viitoarele XHAT-uri 3D pe care o sa le realizezi.

Status:
Înregistrat pe:
14 Mar 2009 23:58:07
Vârsta: 21 ani
Game designer
Freelancer

Postat la 18 Sep 2009 17:02:54    Subiect: Re:

BetaTester:

BacioiuC a scris:

Observ ca imi racesc gura de pomana. Hai fie blaxxun. Nu are rost sa comentez in fata vastelor tale cunostinte in ale 3D-urilor, marite compilator care esti. Sunt sigur ca esti "la dispozitia noastra ca sa realizam ceea ce avem de realizat". Mai multe nu are rost sa mai zic, deoarece nu se merita. Mult noroc in continuare blaxxun. Astept sa ne uimesti cu viitoarele XHAT-uri 3D pe care o sa le realizezi.

Ce XHAT-uri3D ? Laughing
Mi-ai adus aminte ... uite ăsta este XHAT-ul forumului meu, ( care este un forum de chaturi ), aşaaa, deci: http://xat.com/aaaaaaaa
Eu vorbesc de chaturi 3d bazate pe pluginul BlaxxunContact. Dar eşti tu în stare să foloseşti aşa ceva, tu care utilizezi Mozilla şi/sau Doamne fereşte Linux ? Ăhm ? Laughing Laughing Laughing
Şi ce vrei tu sau alţii ca tine, să îţi arăt eu de unde să înveţi ? Dar tu crezi că eu sunt plătit cu ceva ca să fac treaba asta ?
Să-ţi zic un secret, am pus serverele alea acolo ca să moară de oftică nişte tipi, nu din România, şi crede-mă că i-am desfiinţat. 'Multi-User Worlds' are cea mai mare colecţie de servere de chat3d din lume. I-am spart ! Laughing Laughing Laughing Şi în curând o să mai pun la descărcare alt server, cu care iar îi voi băga în comă. Very Happy
Aşa că bine zici, nu are rost să mă contrazici ! Wink
PS. Te aştept pe amărâtul ăla http://xat.com/aaaaaaaa ...

I'm a son of transputers

Status:
Înregistrat pe:
Gamer / Beta tester / QA

Postat la 18 Sep 2009 17:13:53    Subiect: Re: Re:
BacioiuC info:

BacioiuC:

BetaTester a scris:

tu care utilizezi Mozilla şi/sau Doamne fereşte Linux ?

De ce doamne fereste linux, si de ce te iei de mozzila? Opa, cumva 'VRML'-ul' sau pluginu' Blaxxun Contact merge doar pe IE? Pai chestia asta deja ma indepartat serios de el, si e un minus extrem de mare. Nuh merci, cred ca raman la O3D pentru chesti in browser. Sau eventual Unity, daca imi permite buzunaru.

Status:
Înregistrat pe:
Game designer
Freelancer

Postat la 18 Sep 2009 18:34:52    Subiect: Re: Re: Re:

BetaTester:

BacioiuC a scris:

BetaTester a scris:

tu care utilizezi Mozilla şi/sau Doamne fereşte Linux ?

De ce doamne fereste linux, si de ce te iei de mozzila? Opa, cumva 'VRML'-ul' sau pluginu' Blaxxun Contact merge doar pe IE? Pai chestia asta deja ma indepartat serios de el, si e un minus extrem de mare. Nuh merci, cred ca raman la O3D pentru chesti in browser. Sau eventual Unity, daca imi permite buzunaru.

Aşa este chaturile 'Blaxxun Community', merg doar in IE. De aia cred că Blaxxunu' nu a avut succes ...
Există varianr free a lui 'Second Life', ea se numeşte 'Open Simulator', mai există şi 'RealXtend' care e o versiune a lui 'OpenSim'. Astea merg şi în Linux.
Mai există un server, numai pentru Linux, 'Cyphesis', nu este testat de mine. Am înţeles că ar fi nemaipomenit ...
Eu am un IntelDualCore, şi cam gâfâie la serverele bazate pe OGRE, consumă aste la puterea computerului, ceva de speriat ...
Credemă, blaxxunu' este cel mai tare dintre browsere de VRML şi dintre servere, fiind uşor de programat şi consumând putină putere a CPU ...
Pentru restul îţi cam trebuie multiprocesoare, Quad, chestii, adică, computere de jocuri, ... Şi chiar că nu mai merită ... Nu prea intră nimeni pe ele ...
Dacă se pune problema de ceva adevărat, deja trebuie să te gândeşti la staţii, şi căţi au staţii ? Wink
Mai am anticele, VNet şi DeepMatrix, mai proaspătul 'VRSpace' care ar merge şi în Linux şi cu 'Cortona', dar astea sunt în Java, şi deci... consumă ...
Să nu uităm că Linuxul este extrem de solicitant pentru calculator. Dacă nu mă crezi, poţi verifica. Wink
Cam asta este. Sunt curios cum merge 'Cyphesis', ai putea să-l probezi şi să ne zici ce şi cum despre el ...
Opensimu' e mişto, dar ţi-am mai zis, consumă, consumă mult şi aiurea ...
Dacă sunteţi tari, mari programatori, atunci trebuie să ştiţi că este necesar un nou motor de VRML ( sau X3D ) pentru internet, care să consume puţin şi să aibă versiuni Windows şi Linux. Nu utiliza Java3d, că şi asta haleşte multă putere ...
Cred că am scris cam tot ce era de scris ...

I'm a son of transputers

Status:
Înregistrat pe:
Gamer / Beta tester / QA

Postat la 27 Sep 2009 23:07:45    Subiect: Re: Re: Re: Re:
flame_wars_ftw info:

flame_wars_ftw:

BetaTester a scris:

Cred că am scris cam tot ce era de scris ...

Sa dea Domnul Rolling Eyes

Status:
Înregistrat pe:
10 Sep 2009 23:50:04
Vârsta: 24 ani

Postat la 28 Sep 2009 22:13:55    Subiect: < fara subiect >
hdalin info:

hdalin:

Stați să votez și eu: PENTRU. Laughing

Status:
Înregistrat pe:
26 Jun 2008 17:46:04
Vârsta: 19 ani
Cobi Games

Postat la 28 Sep 2009 22:19:30    Subiect: < fara subiect >
BacioiuC info:

BacioiuC:

Probabil ca postul de mai sus a lui Blaxxun este cel mai bun post al sau pana acum. E prima data cand mi-a dat impresia ca are habar despre ce vorbeste. Macar de ar realiza astfel de posturi de acum... Oricum, si eu votez pentru. Poate sa se supere pe mine[sau poate sa imi dea reply batjocorindu-ma], dar sincer, nu vreau ca acest forum sa devina o 'biblioteca' plina de post-uri puse alandala, fara noima care sa creeze confuzie, si sa indeparteze posibili useri.

Status:
Înregistrat pe:
Game designer
Freelancer

Postat la 28 Sep 2009 23:33:26    Subiect: Re:

BetaTester:

BacioiuC a scris:

Probabil ca postul de mai sus a lui Blaxxun este cel mai bun post al sau pana acum. E prima data cand mi-a dat impresia ca are habar despre ce vorbeste. Macar de ar realiza astfel de posturi de acum... Oricum, si eu votez pentru. Poate sa se supere pe mine[sau poate sa imi dea reply batjocorindu-ma], dar sincer, nu vreau ca acest forum sa devina o 'biblioteca' plina de post-uri puse alandala, fara noima care sa creeze confuzie, si sa indeparteze posibili useri.

Tu însuți ești o batjocură de om. Ce să mai batjocorim și noi de tine ? Laughing
Acum îi jignești și forumul dându-i sfaturi cum să procedeze.
Bă infectule, pute netul românesc de jegoși ca tine, putee !
Sunteți câțiva care v-ați milogit și vă milogiți peste tot să vă pună moderatori ca să vă luați de lume. Și așa de neamuri proaste sunteți, așa de impuțiți, că se simte de la mare distanță prezența voastră purulentă.

I'm a son of transputers

Status:
Înregistrat pe:
Gamer / Beta tester / QA

Postat la 28 Sep 2009 23:48:11    Subiect: < fara subiect >
krazilec info:

krazilec:

Pentru.

Status:
Înregistrat pe: