BacioiuC a scris:
BetaTester a scris:
tu care utilizezi Mozilla şi/sau Doamne fereşte Linux ?
De ce doamne fereste linux, si de ce te iei de mozzila? Opa, cumva 'VRML'-ul' sau pluginu' Blaxxun Contact merge doar pe IE? Pai chestia asta deja ma indepartat serios de el, si e un minus extrem de mare. Nuh merci, cred ca raman la O3D pentru chesti in browser. Sau eventual Unity, daca imi permite buzunaru.
Aşa este chaturile 'Blaxxun Community', merg doar in IE. De aia cred că Blaxxunu' nu a avut succes ...
Există varianr free a lui 'Second Life', ea se numeşte 'Open Simulator', mai există şi 'RealXtend' care e o versiune a lui 'OpenSim'. Astea merg şi în Linux.
Mai există un server, numai pentru Linux, 'Cyphesis', nu este testat de mine. Am înţeles că ar fi nemaipomenit ...
Eu am un IntelDualCore, şi cam gâfâie la serverele bazate pe OGRE, consumă aste la puterea computerului, ceva de speriat ...
Credemă, blaxxunu' este cel mai tare dintre browsere de VRML şi dintre servere, fiind uşor de programat şi consumând putină putere a CPU ...
Pentru restul îţi cam trebuie multiprocesoare, Quad, chestii, adică, computere de jocuri, ... Şi chiar că nu mai merită ... Nu prea intră nimeni pe ele ...
Dacă se pune problema de ceva adevărat, deja trebuie să te gândeşti la staţii, şi căţi au staţii ?
Mai am anticele, VNet şi DeepMatrix, mai proaspătul 'VRSpace' care ar merge şi în Linux şi cu 'Cortona', dar astea sunt în Java, şi deci... consumă ...
Să nu uităm că Linuxul este extrem de solicitant pentru calculator. Dacă nu mă crezi, poţi verifica.
Cam asta este. Sunt curios cum merge 'Cyphesis', ai putea să-l probezi şi să ne zici ce şi cum despre el ...
Opensimu' e mişto, dar ţi-am mai zis, consumă, consumă mult şi aiurea ...
Dacă sunteţi tari, mari programatori, atunci trebuie să ştiţi că este necesar un nou motor de VRML ( sau X3D ) pentru internet, care să consume puţin şi să aibă versiuni Windows şi Linux. Nu utiliza Java3d, că şi asta haleşte multă putere ...
Cred că am scris cam tot ce era de scris ...