Utilizator:
Parola:
Am uitat parola... | Cont nou!

Articole Resurse Echipe Competiții Proiecte Forum DevBlogs Locuri de muncă GDROMag Issue#1 GDROCon 2007

Forum » Comunitate » Discuţii generale » Poll: Ban Blaxxun

Pagina 1 din 2 [ 1 | 2 ]

Mesaj Info autor
    Postat la 17 Sep 2009 01:06:13    Subiect: Poll: Ban Blaxxun
pr3dali3n info:

pr3dali3n:

Eu propun sa-i stergem contul lui nea Blaxun ala, aka mare testor, ca scrie numai prostii pe forum cu care ne pierdem si noi timpul citindu-le. Cine e pentru?

De asemenea propun ca pe viitor initiative de genul acesta sa fie luate si pentru alti useri care dau pe dinafara de destepti ce sunt si care "aştept să văd ce răspuns dai la acest mesaj." Daca ai nevoie de atentie in mod special, iti recomand forumul Level nea testoru.

So... cine e pentru excluderea de pe forum a Game Testorului?

Status:
Înregistrat pe:
21 Apr 2008 14:29:14
Vârsta: 129 ani
Artist 2D
Evolution Vault (Iasi)

Postat la 17 Sep 2009 07:41:46    Subiect: < fara subiect >
Rimio info:

Rimio:

Pentru

If at first you don't succeed, you fail.

Status:
Înregistrat pe:
24 Mar 2007 21:50:44
Vârsta: 23 ani
Programator

Postat la 17 Sep 2009 13:21:11    Subiect: < fara subiect >
flame_wars_ftw info:

flame_wars_ftw:

Ridic ambele maini, picioarele si palaria in favoarea acestei initiative de maximisim interes. Arrow

Status:
Înregistrat pe:
10 Sep 2009 23:50:04
Vârsta: 24 ani

Postat la 17 Sep 2009 17:54:30    Subiect: < fara subiect >
boboS info:

boboS:

Eu sunt impotriva. Cine o sa-mi testoreze aplicatiile cand o sa fie cazul ?

"Noi ne facem ca muncim , ei se fac ca ne platesc"

Status:
Înregistrat pe:
03 Oct 2006 15:53:21
Vârsta: 25 ani
Programator

Postat la 17 Sep 2009 17:54:34    Subiect: < fara subiect >
Katalin info:

Katalin:

Eu zic sa il mai lasam o vreme, sincer mi se pare destul de amuzant plus ca daca ai o zi proasta poti sa iti versi nervii pe el. E chiar folositor.

Fighting on the internet is like running in the special olympics: even if you win, you're still retarded !

Status:
Înregistrat pe:
02 May 2007 18:38:03
Programator
LightningTeam

Postat la 17 Sep 2009 18:02:33    Subiect: Re:
Rimio info:

Rimio:

Katalin a scris:

Eu zic sa il mai lasam o vreme, sincer mi se pare destul de amuzant plus ca daca ai o zi proasta poti sa iti versi nervii pe el. E chiar folositor.

Ideea era sa nu iti versi nervii pe forum. Asta face diferenta dintre GDRO si o piata.

If at first you don't succeed, you fail.

Status:
Înregistrat pe:
24 Mar 2007 21:50:44
Programator

Postat la 17 Sep 2009 18:15:53    Subiect: < fara subiect >
Katalin info:

Katalin:

Macar sa il pastram ca e amuzant atunci. Si vorba lu boboS cand imi termin mmo-ul cine e mai expert ca testoru la aplicatii client server ?

Fighting on the internet is like running in the special olympics: even if you win, you're still retarded !

Status:
Înregistrat pe:
02 May 2007 18:38:03
Programator
LightningTeam

Postat la 18 Sep 2009 12:43:40    Subiect: Este posibil ca subforumul 'Tehnologia Informaţiei' să nu îşi aibă rostul în 'Multi-User Worlds'
BetaTester info:   [banned]

BetaTester:

http://iesc.unitbv.ro/iescbb/viewtopic.php?f=3&t=33&p=179#p179
a scris:

Este posibil ca subforumul 'Tehnologia Informaţiei' să nu îşi aibă rostul în 'Multi-User Worlds':
Domnule Profesor,
În urma răspunsului dat de Dv. şi expus mai jos, eu am creat un subforum numit 'Tehnologia informaţiei', situat la http://vrmlserver.xooit.com/f321-Tehnologia-Informatiei.htm . Acest subforum ( categorie ), în aşteptarea materialului promis de Dv. , l-am populat cu câteva topicuri avănd legătură cu concepţia românească de software, asta ca fond pentru topicul 'Siteuri 3D in VRML' aflat la http://vrmlserver.xooit.com/t226-Siteuri-3D-in-VRML.htm .
Dacă din diverse motive nu pot finaliza topicul mai sus amintit, atunci este posibil ca 'Tehnologia Informaţiei' să nu mai aibă obiect, şi deci prezenţa sa în forumul meu să nu-şi găsească motivaţia.
Menţionez că 'Multi-User Worlds' are ca tematică principală tehnologia VRML şi nu jocurile de calculator.

Aştept un răspuns ferm din partea Dv.

Vă mulţumesc
tutancamon
'Multi-User Worlds'
http://vrmlserver.xooit.com/index.php

OBS. Acest mesaj va fi forwadat şi către Domnul Prodecan

Buna ziua!

Voi face rost de aceasta lucrare luna aceasta (fiind vacanta este un pic mai dificil de intrat in legatura cu studentii). Imediat ce o voi avea, v-o voi trimite.

Cu stima,
asist. MSc. ing. Dominic M. Kristaly

I'm a son of transputers

Status:
Înregistrat pe:
04 Sep 2009 18:24:44
Vârsta: 50 ani
Gamer / Beta tester / QA

Postat la 18 Sep 2009 14:09:37    Subiect: < fara subiect >
flame_wars_ftw info:

flame_wars_ftw:

Bre blaxunule, dar chiar ocupi bitii degeaba!
Ia mai bine schimba poza aia cu DiCaprio de pe net ca esti urat!

Avem asa mare hdd sa stocam dejectiile lui nenea asta? Ca ma gandeam sa postez aici tot INTERNETUL.

LE King Tut era mai frumos decat tine.
LLE King Tut era mort atunci.

Ultima editare efectuată de flame_wars_ftw pe 18 Sep 2009 14:13:42; 2 editări în total

Status:
Înregistrat pe:
10 Sep 2009 23:50:04
Vârsta: 24 ani

Postat la 18 Sep 2009 14:39:57    Subiect: Re:

BetaTester:

flame_wars_ftw a scris:

Bre blaxunule, dar chiar ocupi bitii degeaba!
Ia mai bine schimba poza aia cu DiCaprio de pe net ca esti urat!

Avem asa mare hdd sa stocam dejectiile lui nenea asta? Ca ma gandeam sa postez aici tot INTERNETUL.

LE King Tut era mai frumos decat tine.
LLE King Tut era mort atunci.

Extraterestru sau animal?
http://mylittleforum.hi2.ro/index.php/topic,181.0.html

Wink

I'm a son of transputers

Status:
Înregistrat pe:
Gamer / Beta tester / QA

Postat la 18 Sep 2009 15:24:48    Subiect: < fara subiect >
BacioiuC info:

BacioiuC:

Nu stiam ca imi esti un asa mare fan. Eu as zice ca seamana cu o sirena Very Happy!
Uite, tocmai a iesit din apa si e gata sa atace niste fete!!!

Si uite unu la un local. Mermeida tocmai se pitea in spatele unui pahar! O poza mai rara decat aceea cu monstru din loch ness!

Nuh, acuma sincer, spui ca ai 47 de ani, dar dupa parerea mea nu esti trecut de 15 ani. Si nu spun asta ca sa te supar, dar ai reactile unui copilasi. Sincer, chiar nu ma supar ca imi faci reclama pe diferite forumuri. You know what they say, there's no such thing as bad publicity!

Edit: Nekitu', nu il bana. Sunt chiar curios sa vad ce vrea sa faca.

Ultima editare efectuată de BacioiuC pe 18 Sep 2009 15:34:39; 4 editări în total

Status:
Înregistrat pe:
14 Mar 2009 23:58:07
Vârsta: 21 ani
Game designer
Freelancer

Postat la 18 Sep 2009 15:39:02    Subiect: Re:

BetaTester:

BacioiuC a scris:

Nu stiam ca imi esti un asa mare fan. Eu as zice ca seamana cu o sirena Very Happy!
Uite, tocmai a iesit din apa si e gata sa atace niste fete!!!
[...]
Si uite unu la un local. Mermeida tocmai se pitea in spatele unui pahar! O poza mai rara decat aceea cu monstru din loch ness!
[...]
Nuh, acuma sincer, spui ca ai 47 de ani, dar dupa parerea mea nu esti trecut de 15 ani. Si nu spun asta ca sa te supar, dar ai reactile unui copilasi. Sincer, chiar nu ma supar ca imi faci reclama pe diferite forumuri. You know what they say, there's no such thing as bad publicity!

Vezi ?
De prea multă ' Făcut Palma ' în studioul ăla al tău, te crezi marmidă. Nu am scris eu că unul te ştiu eu şi altul te crezi tu ?
Laughing Laughing Laughing

I'm a son of transputers

Status:
Înregistrat pe:
Gamer / Beta tester / QA

Postat la 18 Sep 2009 15:43:36    Subiect: < fara subiect >
BacioiuC info:

BacioiuC:

Smile Primu post ma amuzat, insa al doilea ma lasat rece. Daca ai chef de vorba, sari pe id-ul tau cu quarts, ca iti dau cat mai multe chesti de care sa faci misto daca vrei. Chiar am chef sa rad. Auzi auzi mestere, am uitat sa te rog ceva: Cum esti tu mama un 'worldbuilder', ia fa-mi si mie un avatar 3D si baga-l intr-un VRML deala de-al tau. Vreau sa ma amuz si mai mult. Hai, arata-mi ce sti Laughing

Status:
Înregistrat pe:
Game designer
Freelancer

Postat la 18 Sep 2009 15:55:37    Subiect: Re:

BetaTester:

BacioiuC a scris:

Smile Primu post ma amuzat, insa al doilea ma lasat rece. Daca ai chef de vorba, sari pe id-ul tau cu quarts, ca iti dau cat mai multe chesti de care sa faci misto daca vrei. Chiar am chef sa rad. Auzi auzi mestere, am uitat sa te rog ceva: Cum esti tu mama un 'worldbuilder', ia fa-mi si mie un avatar 3D si baga-l intr-un VRML deala de-al tau. Vreau sa ma amuz si mai mult. Hai, arata-mi ce sti Laughing

Cunosc artişti de grafică3d, care oricând vă pot ajuta cu scene şi personaje 3d, pe dea moaca, dacă arătaţi râvnă la învăţătură şi doriţi să vă faceţi situri 3d.
Aceasta este menirea mea, acesta este scopul forumului meu, să introduc practica realizării de situri 3d şi printre posesorii de situri români.
Tu şi alţi tineri creatori români sunteţi aşteptaţi în marele Cyber Space.
Eu, BlaxxunRomania vă pot oferi tot ce vă trebuie ca să vă afirmaţi în domeniul WEB3D.

Come with me in Virtual Life and I will sow you the force of Virtual Reality.
Me, I'm a virtual human.

I'm a son of transputers

Status:
Înregistrat pe:
Gamer / Beta tester / QA

Postat la 18 Sep 2009 16:03:24    Subiect: < fara subiect >
BacioiuC info:

BacioiuC:

Tot vorbesti de web3D si de VRML, insa nu ai explicat niciodata pe deantregu despre ce e vorba. Uite, ce avataj as avea eu sa folosesc VRML? De ce sa nu folosesc Flash? Sau mai bine, Unity3D!

Si pe skullbox si pe alte forumuri postezi o gramada de lucruri despre VRML, dar niciodata esentialu'. Vrei sa spui ca ne poti indruma sa realizam un website in 3D? *background sound: Threee DEEE". Cum? Nici macar nu sti sa explici cum trebuie teoria. Normal ca majoritatea persoanelor cu care intri in contact te 'batjocoresc'. Daca ai observat pe skullbox, un forum cu persoane mai destupate la minte, eu ti-am atras atentia la cateva aspecte, si asta mi-era si datoria de moderator.
1. Titlu topicului si continutul nu era relevant. Exemplu si pe game dev. Ai facut urmatoru post: DirectX, 3D, XnA, OpenGL sau ceva de genu.. si in continut vorbeai despre VRML! Ce legatura are VRML-ul cu asta? Un titlu total paralel cu subiectu' pe care il discutai.
2. Spuneai un lucru in post, si apoi te contraziceai singur!

Nu am avut niciodata nimic cu tine, insa te puneai singur in situati penibile. Ai intrebat mai demult despre java. Astan, un programator cu o varsta inaintata si o persoana pe care o respect, te-a indrumat si ti-a explicat mai tot. Tu probabil ca ai vrut mura in gura, ceea ce nu se poate da. Putin daca te straduiai, intelegeai, insa ai ales sa il batjocoresti. Pe DarkByte lafel. Vorbesti despre lucruri despre care ai habar in mare, insa nu sti foarte bine. Inainte sa incepi si sa zici ca ne indrumi pe noi, sau ca vrei sa ne ajuti/inveti sa facem ceva, arata-ne ce sti tu sa faci.

Ultima editare efectuată de BacioiuC pe 18 Sep 2009 16:06:32; 2 editări în total

Status:
Înregistrat pe:
Game designer
Freelancer

Pagina 1 din 2 [ 1 | 2 ]

Server time: 09:54:29 19.05.2012

[ Termeni si conditii | Contact | F.A.Q. | Funny Pictures ]

© 2006 - 2012 Copyright 7thFACTOR Entertainment - All rights reserved