Salutare lume .
In priimul rand vreau sa spun ca ma bucur ca am dat peste site-ul asta . Desi exista de mult timp , eu nu l-am gasit pana acum si credeti-ma ca nu am stat cu mainile in buzunar si ma rugam ca Google sa imi dea o cautare norocoasa .
Vreau sa va prezint tuturor jocul meu numit Agartha Online . Am ales acest titlu pentru ca imi place mitul Lumei din interiorul Pamantului aka Agartha .
Jocul este jucabil in browser si prezinta o lupta continua intre cele patru rase dominante : oameni , orci , elfi si pitici . Desi jocul pare sa fie in genul lui Travian , Triburile , Ikariam and Com , vreau sa spun de la inceput ca nu e asa .
In primul rand , nu e medieval / istoric / antic ci fantasy . Apoi , contine 4 rase diferite . De asemeni , jucatorul poate cerceta multe tehnologii grupate in 3 arbori tehnologici (social , militar si hoti) . Unitatile sunt diferite si fiecare au un rol pe campul de lupta .
Jucatorii care prefera o abordare a razboiului mai putin evidenta dar la fel de distrugatoare se pot axa pe utilizarea de hoti pe care ii poti trimite in numeroase si diferite misiuni (furat , rapit , asasinat , sabotat , propaganda ) .
Apoi jocul are si o parte RPG prin introducerea eroilor . Acestia au abilitati si talente pe care le pot folosi pentru a inclina balanta in lupta de partea lor . Nici magiile lor nu sunt tocmai de lepadat

.
Va rog sa va faceti un cont daca aveti putin timp liber si sa incercati jocul . Parerile voastre conteaza foarte mult pentru mine .
ps : nu indrept asta spre nimeni in mod special , dar va rog , daca aveti critici , sa nu le prezentati succint sub forma de cuvinte jignitoare referitor la joc . El nu are nici o vina