Utilizator:
Parola:
Am uitat parola... | Cont nou!

Articole Resurse Echipe Competiții Proiecte Forum DevBlogs Locuri de muncă GDROMag Issue#1 GDROCon 2007

Forum » Proiecte » Anunţuri proiecte » Agartha Online - Fantasy Browaser game

Pagina 1 din 1 [ 1 ]

Mesaj Info autor
    Postat la 13 Sep 2009 23:42:39    Subiect: Agartha Online - Fantasy Browaser game
primus info:

primus:

Salutare lume .

In priimul rand vreau sa spun ca ma bucur ca am dat peste site-ul asta . Desi exista de mult timp , eu nu l-am gasit pana acum si credeti-ma ca nu am stat cu mainile in buzunar si ma rugam ca Google sa imi dea o cautare norocoasa .

Vreau sa va prezint tuturor jocul meu numit Agartha Online . Am ales acest titlu pentru ca imi place mitul Lumei din interiorul Pamantului aka Agartha .

Jocul este jucabil in browser si prezinta o lupta continua intre cele patru rase dominante : oameni , orci , elfi si pitici . Desi jocul pare sa fie in genul lui Travian , Triburile , Ikariam and Com , vreau sa spun de la inceput ca nu e asa .

In primul rand , nu e medieval / istoric / antic ci fantasy . Apoi , contine 4 rase diferite . De asemeni , jucatorul poate cerceta multe tehnologii grupate in 3 arbori tehnologici (social , militar si hoti) . Unitatile sunt diferite si fiecare au un rol pe campul de lupta .

Jucatorii care prefera o abordare a razboiului mai putin evidenta dar la fel de distrugatoare se pot axa pe utilizarea de hoti pe care ii poti trimite in numeroase si diferite misiuni (furat , rapit , asasinat , sabotat , propaganda ) .

Apoi jocul are si o parte RPG prin introducerea eroilor . Acestia au abilitati si talente pe care le pot folosi pentru a inclina balanta in lupta de partea lor . Nici magiile lor nu sunt tocmai de lepadat Smile .

Va rog sa va faceti un cont daca aveti putin timp liber si sa incercati jocul . Parerile voastre conteaza foarte mult pentru mine .

ps : nu indrept asta spre nimeni in mod special , dar va rog , daca aveti critici , sa nu le prezentati succint sub forma de cuvinte jignitoare referitor la joc . El nu are nici o vina Very Happy

www.agartha-online.com joc de strategie fantasy .

Status:
Înregistrat pe:
13 Sep 2009 23:17:18
Vârsta: 24 ani
Game designer

Postat la 13 Sep 2009 23:53:04    Subiect: < fara subiect >
Katalin info:

Katalin:

In primul rand bine ai venit pe forum si sper sa te vedem cat mai des pe aici. Mi-am facut un cont iar acum incerc jocul ( e primul joc de genul asta pe care il joc ) dar am inteles destul de repede cam cum merge si deja a inceput sa imi placa. Succes in continuare.

Fighting on the internet is like running in the special olympics: even if you win, you're still retarded !

Status:
Înregistrat pe:
02 May 2007 18:38:03
Vârsta: 22 ani
Programator
LightningTeam

Pagina 1 din 1 [ 1 ]

Server time: 15:50:17 10.02.2012

[ Termeni si conditii | Contact | F.A.Q. | Funny Pictures ]

© 2011 Copyright 7thFACTOR Entertainment - All rights reserved