Am scris in ultima vreme un mic player pentru fisiere theora ce foloseste pentru sunet OpenAL & libvorbis, cu alte cuvinte o solutie gratis & cross platform care pentru un hobby project este ideala. Am nevoie de cateva de ajutorul vostru pentru a fi sigur ca nu exista probleme

. Linkul de download este acesta:
www.gamesrebirth.com/adrian/graphics/theora_player.zipCeea ce vedeti acolo este un mic filmuletz redat pe o textura opengl cu audio / video sincronizate.
Va rog sa verificati ambele exe-uri daca aveti timp pentru ca am avut probleme in debug mode, probleme ce apareau si in release, dar mai rar. Acum cred ca sunt rezolvate.
P.S: please test and report back
P.P.S: Am folosit theora, vorbis, ogg, openal si boost. Update-ul videolui merge pe un thread, sunetul pe alt thread iar programul principal pe threadul principal. Deci e multi core friendly

. Are optimizari SIMD la yuv 2 rgb (preluate din ogg play); la HD 1080p poate avea probleme totusi adica poate merge mai lent. Am optat pentru yuv 2 rgb in variante simd pentru ca simd este prezent pe mai multe calculatoare in defavoarea yuv 2 rgb intr-un shader.