Utilizator:
Parola:
Am uitat parola... | Cont nou!

Articole Resurse Echipe Competiții Proiecte Forum DevBlogs Locuri de muncă GDROMag Issue#1 GDROCon 2007

Forum » Programare » Altele » Player Theora

Pagina 1 din 1 [ 1 ]

Mesaj Info autor
    Postat la 09 Sep 2009 20:23:26    Subiect: Player Theora
Deliverance info:

Deliverance:

Am scris in ultima vreme un mic player pentru fisiere theora ce foloseste pentru sunet OpenAL & libvorbis, cu alte cuvinte o solutie gratis & cross platform care pentru un hobby project este ideala. Am nevoie de cateva de ajutorul vostru pentru a fi sigur ca nu exista probleme Very Happy. Linkul de download este acesta:
www.gamesrebirth.com/adrian/graphics/theora_player.zip

Ceea ce vedeti acolo este un mic filmuletz redat pe o textura opengl cu audio / video sincronizate.

Va rog sa verificati ambele exe-uri daca aveti timp pentru ca am avut probleme in debug mode, probleme ce apareau si in release, dar mai rar. Acum cred ca sunt rezolvate.

P.S: please test and report back

P.P.S: Am folosit theora, vorbis, ogg, openal si boost. Update-ul videolui merge pe un thread, sunetul pe alt thread iar programul principal pe threadul principal. Deci e multi core friendly Smile. Are optimizari SIMD la yuv 2 rgb (preluate din ogg play); la HD 1080p poate avea probleme totusi adica poate merge mai lent. Am optat pentru yuv 2 rgb in variante simd pentru ca simd este prezent pe mai multe calculatoare in defavoarea yuv 2 rgb intr-un shader.

Ultima editare efectuată de Deliverance pe 09 Sep 2009 21:43:56; 7 editări în total

Status:
Înregistrat pe:
13 Oct 2006 10:05:37
Vârsta: 25 ani
Programator

Postat la 09 Sep 2009 21:38:52    Subiect: < fara subiect >
Katalin info:

Katalin:

Am testat amandoua exe-urile totul merge bine, nu se intrerupe, merge fluent, sunetul este perfect sincronizat. Super!

Fighting on the internet is like running in the special olympics: even if you win, you're still retarded !

Status:
Înregistrat pe:
02 May 2007 18:38:03
Vârsta: 23 ani
Programator
LightningTeam

Pagina 1 din 1 [ 1 ]

Server time: 09:45:31 19.05.2012

[ Termeni si conditii | Contact | F.A.Q. | Funny Pictures ]

© 2006 - 2012 Copyright 7thFACTOR Entertainment - All rights reserved