Nu ai voie sa le ceri sau sa iti fortezi userii in vreun fel sa dea click pe reclama. Google interzice acest lucru si te poate bana permanent daca un jucator te raporteaza.
Aha, uite ca asta nu stiam. In cazul asta poate ar fi interesant daca ai putea gasi firme calora sa le faci reclama. E mai far shot dar voi aveti useri sau sa faceti jocul "open source" in ideea in care daca eu am un feature si vin la tine, tu ma ajuti sa il fac iar ce scoate jocul in plus din cauza ta facem 1/2, 1/2. Uite, jocurile blizzard sunt foarte jmechere din cauza interfetei modabile si level editorului. Sau sa renunti la reclame si sa implementati concursuri in-game similare cu toate site-urile de promotii de pe facebook (golden deal and such). Cred ca mai gasesc metode de a face bani dar eu cred ca la voi e alta "problema". Jocul vostru nu pare appealing pentru mase. Pare orientat catre nise, catre acei oameni care au jucat jocuri pe PC si calora civilizatiile voastre le aduce aminte de ceva. Cred ca ar trebui sa fie mai "LSD Land" cum le zice foxman. La EA am invatat o chestie tare la un training. "Suntem niste produse care facem produse pentru produse". Deci design-ul mecanicii il faci cum iti place. Este important sa fie complex in spate, usor in fata, sa ai mereu 2 optiuni si tutorial "emerging" scurt. Fix ca la console, cum am pus mana pe controller tre sa stiu sa ma joc. Apoi stilul grafic il obtii dintr-o combinatie intre ce ai tu in cap si ce vrea piata. Mai e si multa alta vorbaraie pe la mijloc. Am facut comentariul acesta pentru ca tu in mod special te ocupi de grafica, iar eu cand deschid site-ul vad munca ta intai. Chiar daca vad butonul de login inca nu dau click pe el si inca nu ajung la munca programatorului.
Ultima editare efectuată de settlersxp pe 23 Jun 2011 21:11:32; 2 editări în total
Status:
Înregistrat pe: 12 Apr 2011 20:59:09
Vârsta: 26 ani