Imaginea zilei:
» Brick breaking challenge
Postat de
Deliverance pe 18 Aug 2009 01:05:59 |
Galeria "Imaginea Zilei"
Sunt entuziasmat sa va prezint doua proiecte la care am lucrat in ultima vreme: Pirate's Treasure si Enchanted Forest. Este vorba de doua joculetze similare intre ele, de tipul arkanoid. Fiecare are o poveste diferita iar Enchanted Forest aduce elemente de gameplay care nu sunt prezente in Pirate's Treasure. De mentionat ca jocurile ruleaza atat pe PC cat si pe Macintosh(atat Intel cat si PowerPC). Pentru dezvoltare am folosit C++, putin Objective-C, OpenGL, OpenAL, OpenAL-soft(pe mac, pentru ca OpenAL pe mac crapa la vremea aceea), ogg si vorbis(pentru sunete).
Mai multe informatii despre jocuri puteti gasi pe
www.magic-games.net, site-ul destinat celor doua proiecte, pentru ca desi ele sunt distribuite de PlayFirst (si in curand de macgamesstore) am optat si pentru a le distribui singuri(cred ca nu pierdem nimic astfel).
Stiu ca multi dintre voi optati pentru proiecte mai mari, fps, rpg, strategie dar am considerat sa aleg un proiect care sa fie terminat on budget(mai putin on time dar asta e alta poveste...

) in asa fel incat sa arate profesional pe cat de mult posibil. Avand in vedere ca totul a inceput spontan si eu am fost singurul programator cred ca rezultatul este.. hmm cred ca o sa decideti voi. Am invatat multe lucruri facand aceste joculetze si sunt pregatit si pentru provocari mai mari!

Sper sa va placa, enjoy!
P.S: De remarcat ca unele screenshoturi contine artefacte datorita VSync pus pe off. Ele nu sunt vizibile in joc.
| Mesaj |
Info autor |
Postat la 18 Aug 2009 12:22:18 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Black_Knight info:
|
Black_Knight:
hmmm par interesante si ati avut ceva succes?
|
Status:
Înregistrat pe: 07 May 2007 19:49:43
Vârsta: 29 ani
Programator
|
| |
Postat la 18 Aug 2009 13:48:36 Subiect: Re:
|
|
|
Deliverance info:
|
Deliverance:
Black_Knight a scris: hmmm par interesante si ati avut ceva succes? E prea devreme sa pot spune asta  .
|
Status:
Înregistrat pe: 13 Oct 2006 10:05:37
Vârsta: 25 ani
Programator
|
| |
Postat la 18 Aug 2009 17:15:39 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
pr3dali3n info:
|
pr3dali3n:
Arata foarte bine. Va urez bafta. Daca au sub 100MB incercati sa le promovati prin BigFish Games si alte siteuri asemanatoare. 
|
Status:
Înregistrat pe: 21 Apr 2008 14:29:14
Vârsta: 129 ani
Artist 2D
Evolution Vault (Iasi)
|
| |
Postat la 18 Aug 2009 18:57:02 Subiect: Re:
|
|
|
Deliverance info:
|
Deliverance:
pr3dali3n a scris: Arata foarte bine. Va urez bafta. Daca au sub 100MB incercati sa le promovati prin BigFish Games si alte siteuri asemanatoare.  Merci, lucram cu niste publsheri  .
Ultima editare efectuată de Deliverance pe 18 Aug 2009 20:31:01; 1 editări în total
|
Status:
Programator
|
| |
Postat la 18 Aug 2009 18:58:28 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
boboS info:
|
boboS:
Nu am apucat sa joc prea mult dar arata foarte pro. Incearca sa pui mai multe optiuni cum ar fi rezolutia sau refresu. Ca la mine se seteaza refresh de 60Mhz pe CRT si ma rupe la ochi, nu rezist. In rest nu am apucat sa vad nici un bug. Doar ca ma enerveaza cand se schimba sensul de miscare al padului cand iau din greseala bila aia..
"Noi ne facem ca muncim , ei se fac ca ne platesc"
|
Status:
Înregistrat pe: 03 Oct 2006 15:53:21
Programator
|
| |
Postat la 18 Aug 2009 20:15:31 Subiect: Re:
|
|
|
Deliverance info:
|
Deliverance:
boboS a scris: Nu am apucat sa joc prea mult dar arata foarte pro. Incearca sa pui mai multe optiuni cum ar fi rezolutia sau refresu. Ca la mine se seteaza refresh de 60Mhz pe CRT si ma rupe la ochi, nu rezist. In rest nu am apucat sa vad nici un bug. Doar ca ma enerveaza cand se schimba sensul de miscare al padului cand iau din greseala bila aia.. Haha, da.. bonusul ala e printre cele mai enervante, poate ar trebui sa il scoatem. Iar in ceea ce priveste Refresh Rateul eu il setez pe off adica sa redea cate frame-uri poate. E posibil sa nu suporte placa ta setarea VSync-ului sau sa fortezi tu VSync on din optiunile placii video.
|
Status:
Programator
|
| |
Postat la 18 Aug 2009 20:36:31 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
boboS info:
|
boboS:
Nu ma refeream la framerateul jocului ci la rata de refresh a monitorului. Cand intru in joc chiar daca are 85fps su 100 sau 1000 monitorul trece pe cea mai mica frecventa. Tu daca dai Vsync on monitorul tot pe 60Mhz ramane, daca dai off tot pe pe 60.. Da oricum nu conteaza asa de mult, jocu e fain  .
"Noi ne facem ca muncim , ei se fac ca ne platesc"
|
Status:
Înregistrat pe: 03 Oct 2006 15:53:21
Programator
|
| |
Postat la 18 Aug 2009 23:00:42 Subiect: Re:
|
|
|
Deliverance info:
|
Deliverance:
boboS a scris: Nu ma refeream la framerateul jocului ci la rata de refresh a monitorului. Cand intru in joc chiar daca are 85fps su 100 sau 1000 monitorul trece pe cea mai mica frecventa. Tu daca dai Vsync on monitorul tot pe 60Mhz ramane, daca dai off tot pe pe 60.. Da oricum nu conteaza asa de mult, jocu e fain  . Hmm, i'll look into it. Cred ca are legatura cu SFML 
|
Status:
Programator
|
| |