Utilizator:
Parola:
Am uitat parola... | Cont nou!

Articole Resurse Echipe Competiții Proiecte Forum DevBlogs Locuri de muncă GDROMag Issue#1 GDROCon 2007

Forum » Proiecte » Anunţuri proiecte » Cows and Bulls [Windows Mobile]

Pagina 1 din 1 [ 1 ]

Mesaj Info autor
    Postat la 01 Aug 2009 21:12:37    Subiect: Cows and Bulls [Windows Mobile]
night_hawk info:

night_hawk:

Din plictiseala am facut un joculet pentru Windows Mobile in C#. E clasicul Bulls and Cows, redenumit de mine in Cows and Bulls. Stiu, original. Info despre joc aici.

Pentru cei cu un device Windows Mobile 5, 6 sau 6.1, jocul poate fi luat de aici.
Veti avea nevoie de Microsoft .NET Compact Framework 2.0.
Pentru cei cu un emulator de Windows Mobile, linkul de mai sus.
Pentru restul... e doar Bulls and Cows. Desi am observat ca daca aveti .net Framework-ul 2 instalat, va merge si pe Windows. Hmm, ce chestie.

Jocul nu e gata, mai vreau sa-i pun un number dial mai lejer si poate score tracking. Si poate higher dificulty. Dar in alta ora.

Jocul e fun, dar C# s*cks. Big time. Cel putin pentru cineva obisnuit cu C++. Desi pentru development pe PDA-uri / Smartphones cu WinMo merita.

That's that, have fun.

Ultima editare efectuată de night_hawk pe 01 Aug 2009 23:24:59; 2 editări în total

Status:
Înregistrat pe:
25 Mar 2007 22:01:13
Vârsta: 20 ani
Programator junior
Esotheria

Postat la 03 Aug 2009 02:05:54    Subiect: < fara subiect >
BacioiuC info:

BacioiuC:

Simpatica ideea! La cat mai multe joculete simple, distractive si provocatoare. One bull and two cows!

Status:
Înregistrat pe:
14 Mar 2009 23:58:07
Vârsta: 20 ani
Game designer
Freelancer

Postat la 03 Aug 2009 10:46:07    Subiect: < fara subiect >
Katalin info:

Katalin:

Interesant joculeltul. L-am testat pe un Htc cu Windows Mobile 6.1 si merge. Am primit doar o singura data o eroare, ceva cu outofindex, nu mai stiu sigur.

Fighting on the internet is like running in the special olympics: even if you win, you're still retarded !

Status:
Înregistrat pe:
02 May 2007 18:38:03
Vârsta: 22 ani
Programator
LightningTeam

Pagina 1 din 1 [ 1 ]

Server time: 15:55:39 10.02.2012

[ Termeni si conditii | Contact | F.A.Q. | Funny Pictures ]

© 2011 Copyright 7thFACTOR Entertainment - All rights reserved