Utilizator:
Parola:
Am uitat parola... | Cont nou!

Articole Resurse Echipe Competiții Proiecte Forum DevBlogs Locuri de muncă GDROMag Issue#1 GDROCon 2007

Forum » Comunitate » Imaginea zilei » EV Online

Imaginea zilei:
» EV Online
Postat de pr3dali3n pe 08 Jul 2009 01:51:17 | Galeria "Imaginea Zilei"
Acesta este un screenshot actual din EV Online. Nu sunt vizibile toate cladirile. De asemenea, in joc cladirile sunt animate. EV Online iti permite sa menajezi o colonie in spatiu si sa o transformi intr-un imperiu galactic. Actiunea se petrece in interiorul clusterului EV, unde doua specii se bat intre ele pentru suprematie.

EV Online este un joc de strategie in browser similar cu Travian si Ikariam.
Mai multe informatii pe site-ul nostru: Free Space Browser Game (www.supremestrategy.com)

Comentarii pentru aceste imagini:

Pagina 2 din 2 [ 1 | 2 ]

Mesaj Info autor
    Postat la 05 Aug 2009 06:52:20    Subiect: < fara subiect >
pr3dali3n info:

pr3dali3n:

Ok, ma uitam la ultimul post si am vazut niste chestii... haioase. Si triste. Apoi am realizat ca cineva se bucura de EV Online de cateva luni bune, ca este chiar unul dintre jucatorii săi de top, dar si ca, in acelasi timp, nu a adus nimic constructiv la joc, ca nu a zis nicicând o vorbă bună sau să se plangă vreodată - bine, exceptand momentul de fată.

So... ce-ai zice daca ti-as sterge contul si te-ai duce sa te inregistrezi la un developer care nu face reclama directa la Poker si Slot Machines si care creaza jocuri doar asa de amuzament, ca sa te binedispună pe tine, Mutu? Inteleg că e important să avem jucatori, dar felul in care ai postat aici e la fel de ridicol ca si reclama ta si cred ca, sincer, n-o sa-ti simtă nimeni lipsa in EV Online.

Spor.

Status:
Înregistrat pe:
21 Apr 2008 14:29:14
Vârsta: 129 ani
Artist 2D
Evolution Vault (Iasi)

Postat la 05 Aug 2009 09:33:52    Subiect: < fara subiect >
night_hawk info:

night_hawk:

Tsk, tsk, ce atitudine pozitiva! Drept e, nu as simti lipsa si nu s-ar simti lipsa mea. Dar erau sfaturi bune, in opinia mea umila. Omul vine, vede chestiile expuse de mine si isi pune un "WTF?", cum mi-am pus eu cand am vazut.

Si bug-ul cu valori numerice negative care permiteau exploit-uri de resurse nu a fost constructiv? L-am mentionat de cum l-am incercat. Si sunt sigur ca nu am fost singurul care l-a gasit.

Tine-o tot asa!

Status:
Înregistrat pe:
25 Mar 2007 22:01:13
Vârsta: 21 ani
Programator junior
Esotheria

Postat la 05 Aug 2009 13:44:29    Subiect: Re:
c0mas info:

c0mas:

pr3dali3n a scris:

Ok, ma uitam la ultimul post si am vazut niste chestii... haioase. Si triste. Apoi am realizat ca cineva se bucura de EV Online de cateva luni bune, ca este chiar unul dintre jucatorii săi de top, dar si ca, in acelasi timp, nu a adus nimic constructiv la joc, ca nu a zis nicicând o vorbă bună sau să se plangă vreodată - bine, exceptand momentul de fată.

So... ce-ai zice daca ti-as sterge contul si te-ai duce sa te inregistrezi la un developer care nu face reclama directa la Poker si Slot Machines si care creaza jocuri doar asa de amuzament, ca sa te binedispună pe tine, Mutu? Inteleg că e important să avem jucatori, dar felul in care ai postat aici e la fel de ridicol ca si reclama ta si cred ca, sincer, n-o sa-ti simtă nimeni lipsa in EV Online.

Spor.

Bine, asta chiar nu e atitudine profesionista Wink

Do what you love, money will follow!

Status:
Înregistrat pe:
19 Apr 2007 13:41:50
Vârsta: 35 ani
Programator
Dream Builder Studios

Postat la 05 Aug 2009 16:51:14    Subiect: < fara subiect >
pr3dali3n info:

pr3dali3n:

O singura intrebare am: ce legatura au comentariile lui cu "Imaginea Zilei"?

Status:
Înregistrat pe:
21 Apr 2008 14:29:14
Vârsta: 129 ani
Artist 2D
Evolution Vault (Iasi)

Postat la 05 Aug 2009 17:09:35    Subiect: < fara subiect >
boboS info:

boboS:

Pai are legatura directa cu jocul. De altfel ai facut si reclama la joc la comentariul pozei..

"Noi ne facem ca muncim , ei se fac ca ne platesc"

Status:
Înregistrat pe:
03 Oct 2006 15:53:21
Vârsta: 25 ani
Programator

Postat la 16 Aug 2009 02:36:37    Subiect: < fara subiect >
krazilec info:

krazilec:

@pr3dali3n: OWNED!

Status:
Înregistrat pe: