| Mesaj |
Info autor |
Postat la 09 Jul 2009 20:48:09 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
OViNET info:
|
OViNET:
Nu arata deloc rau acest look, dar poate ar fi bine sa incercati ceva nou, design-ul acesta sa ramana specific lui Galactic War
|
|
| |
Postat la 09 Jul 2009 20:56:15 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
pr3dali3n info:
|
pr3dali3n:
O sa incercam ceva nou cand facem al doilea joc browser, care o sa fie medieval. Designul e imprumutat din Rage of War, dar grafica a suferit un update important. In RoW modelele is outdated, outshaped, ce vrei tu - arata mult mai naspa si sunt intunecate. Merci de opinie Ovi.
Ultima editare efectuată de pr3dali3n pe 09 Jul 2009 20:56:50; 1 editări în total
Jocurile PC au slabe sanse sa devina profitabile si de succes atunci cand sunt facute de o echipa mica sau fara experienta. De aceea m-am apucat de facut jocuri browser.
|
Status:
Înregistrat pe: 21 Apr 2008 14:29:14
Vârsta: 129 ani
Artist 2D
Evolution Vault (Iasi)
|
| |
Postat la 09 Jul 2009 22:33:36 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
OViNET info:
|
OViNET:
Se zice ca schimbarea e un semn al progresului  dar oricum, si orice update e un pas inainte. Banuiesc ca ia destul de mult sa faci texture de genul acesta. Sper sa aveti cat mai mult succes !
|
|
| |
Postat la 11 Jul 2009 19:12:07 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
PleaseDeleteMe info:
|
PleaseDeleteMe:
cladire = Construcţie înălţată la suprafaţa pământului şi care serveşte la adăpostirea unor oameni, unor animale, unor obiecte şi instalaţii
burp!
mi-as schimba username-ul, dar mi-e lene sa dau email administratorului
|
Status:
Înregistrat pe: 16 Mar 2007 03:57:46
Vârsta: ? ani
|
| |
Postat la 11 Jul 2009 22:50:46 Subiect: Re:
|
|
|
OViNET info:
|
OViNET:
Nu-i politicos, mister Modelator 3D care n-ati modelat nimic
|
|
| |
Postat la 11 Jul 2009 23:25:04 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
pr3dali3n info:
|
pr3dali3n:
ignora = A neglija în mod voit ceva sau pe cineva, a nu lua în seamă, a trece cu vederea, a face abstracţie de...
burp!
Jocurile PC au slabe sanse sa devina profitabile si de succes atunci cand sunt facute de o echipa mica sau fara experienta. De aceea m-am apucat de facut jocuri browser.
|
Status:
Artist 2D
Evolution Vault (Iasi)
|
| |
Postat la 12 Jul 2009 11:17:12 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
nekitu info:
|
nekitu:
desi navele sunt modelate foarte ok, obosesc ochiul, sunt prea multe detalii care poate nu sunt importante, dar e posibil sa fiu doar eu sensibil la too much detail. prea multe culori
Ultima editare efectuată de nekitu pe 12 Jul 2009 11:23:39; 1 editări în total
SpoOoOoock! Life Is Too Short For Cheap Chocolate
|
|
| |
Postat la 19 Jul 2009 19:06:28 Subiect: Re:
|
|
|
Jinx info:
|
Jinx:
nekitu a scris: desi navele sunt modelate foarte ok, obosesc ochiul, sunt prea multe detalii care poate nu sunt importante, dar e posibil sa fiu doar eu sensibil la too much detail. prea multe culori Adevarat, sunt prea detaliate pentru a fi numite cartoonish si prea stilizate pentru a fi numite realiste. Totusi combinatia asta duce la un stil original, specific Evolution Vault, iar asta nu e rau deloc. P.S. Imi place cum folositi culorile numai pentru lumini, toate avand aspectul de plasma/fosforescenta. Dau un contrast interesant.
Ultima editare efectuată de Jinx pe 19 Jul 2009 19:09:12; 1 editări în total
|
Status:
Înregistrat pe: 03 May 2007 22:45:14
Vârsta: 20 ani
Game designer
|
| |
Postat la 20 Jul 2009 11:40:17 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
pr3dali3n info:
|
pr3dali3n:
Asta si incercam sa fac: sa creez un stil individualistic, specific al nostru. La fel cum Warcraft 3 are modelele colorate si un contrast puternic. Meci Jinx, ai inteles perfect mesajul. 
|
Status:
Artist 2D
Evolution Vault (Iasi)
|
| |
Postat la 21 Jul 2009 12:50:04 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
krazilec info:
|
krazilec:
Nu-mi place. Asta poate o fi si de la faptul ca nu-mi plac jocurile. In plus, imaginea iti da senzatia ca toate obiectele din imagine stau pe pamant, nu in spatiu.
Ultima editare efectuată de krazilec pe 21 Jul 2009 12:50:44; 1 editări în total
|
Status:
Înregistrat pe: 05 Feb 2007 15:07:51
Vârsta: 24 ani
Game designer
Liquid Petrified Studios
|
| |
Postat la 21 Jul 2009 13:16:46 Subiect: Re:
|
|
|
PleaseDeleteMe info:
|
PleaseDeleteMe:
krazilec a scris: Nu-mi place. Asta poate o fi si de la faptul ca nu-mi plac jocurile. In plus, imaginea iti da senzatia ca toate obiectele din imagine stau pe pamant, nu in spatiu. Asa de tare, incat pana si creatorul imaginii a zis ca-s cladiri...
mi-as schimba username-ul, dar mi-e lene sa dau email administratorului
|
Status:
Înregistrat pe: 16 Mar 2007 03:57:46
Vârsta: ? ani
|
| |
Postat la 22 Jul 2009 03:50:57 Subiect: Re:
|
|
|
pr3dali3n info:
|
pr3dali3n:
Esti sigur ca te afli pe forumul care trebuie? PleaseDeleteMe a scris: Asa de tare, incat pana si creatorul imaginii a zis ca-s cladiri... Da. Si o sa le zic cladiri inca 80 de ani de-acum incolo la toate structurile din spatiu, din jocuri, care au rolul de a face ceva (nave, upgradeuri, whatever). Claaadiiiiri... Totusi, multumesc pentru comentarii. 
|
Status:
Artist 2D
Evolution Vault (Iasi)
|
| |
Postat la 30 Jul 2009 01:44:56 Subiect: Re: Re:
|
|
|
krazilec info:
|
krazilec:
pr3dali3n a scris: Esti sigur ca te afli pe forumul care trebuie? Esti sigur ca ai inteles ce vroiam sa zic? Da-mi voie sa clarific. Nu-mi plac jocurile voastre. Exact, Rage of War si Ev Online.
|
Status:
Înregistrat pe: 05 Feb 2007 15:07:51
Vârsta: 24 ani
Game designer
Liquid Petrified Studios
|
| |
Postat la 04 Aug 2009 22:47:36 Subiect: Re:
|
|
|
Jinx info:
|
Jinx:
krazilec a scris: In plus, imaginea iti da senzatia ca toate obiectele din imagine stau pe pamant, nu in spatiu. Aici sunt de acord cu tine. In spatiu nu exista un sus si un jos generale, doar relative, iar atat in EV Online, cat si in GD:RoW, nu s-a tinut cont de asta. Un argument defensiv ar fi ca totusi intr-un joc e nevoie de o oarecare organizare, pentru ca jucatorilor sa le fie mai usor sa se orienteze in spatiu. Gandirea noastra e adaptata la conditiile de pe Pamant, iar o lume in care "susul" fiecarui obiect e orientat diferit ne-ar induce in eroare.
|
Status:
Înregistrat pe: 03 May 2007 22:45:14
Game designer
|
| |
Postat la 05 Aug 2009 00:27:10 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
night_hawk info:
|
night_hawk:
Ok, ma uitam pe prima pagina si am vazut niste chestii... haioase. Si triste.
"Choose one side and build your space colony from ground to its fullest potential now!" Si apare: "The mighty humans...", "the wicked aliens...", "and the world map". WTF?
Si, desigur, reclamele directe la Poker si Slot Machines. Inteleg ca trebuie finantare prin reclame, dar felul asta e ridicol.
Spor.
|
Status:
Înregistrat pe: 25 Mar 2007 22:01:13
Programator junior
Esotheria
|
| |