Utilizator:
Parola:
Am uitat parola... | Cont nou!

Articole Resurse Echipe Competiții Proiecte Forum DevBlogs Locuri de muncă GDROMag Issue#1 GDROCon 2007

Forum » Programare » Altele » Urmatoarea Competitie?

Pagina 1 din 1 [ 1 ]

Mesaj Info autor
    Postat la 02 Jun 2009 17:06:43    Subiect: Urmatoarea Competitie?
BacioiuC info:

BacioiuC:

Sunt curios cand are loc urmatoarea Competitie GDRo! Doresc din tot sufletu sa particip la urmatoarele Very Happy .

Status:
Înregistrat pe:
14 Mar 2009 23:58:07
Vârsta: 21 ani
Game designer
Freelancer

Postat la 02 Jun 2009 17:18:58    Subiect: < fara subiect >
Overburn info:

Overburn:

sper sa fie dupa 20 iulie Very Happy

Status:
Înregistrat pe:
06 Mar 2007 07:36:21

Postat la 03 Jun 2009 22:56:53    Subiect: < fara subiect >
BacioiuC info:

BacioiuC:

I can't wait for it! Vreau sa vad daca eu si cu Xelu putem face fata cerintelor. Sper sa fie si un subiect interesant, demn de studiat.

Status:
Înregistrat pe:
14 Mar 2009 23:58:07
Game designer
Freelancer

Postat la 20 Jun 2009 14:49:29    Subiect: < fara subiect >
Zex info:

Zex:

Ja, as vrea sa particip si eu in urmatoarea competitie pe partea vizuala (modelling texturing etc), prin simbioza cu un programator de pe forum desigur.

Creearea unui joc in stil Vyruz(screen) sau Bedlam(video) suna ok Nekitu? Practic un shooter din zbor de pasare, 2D sau 3D.

Scopul principal al competitiei ar fi creearea unui joc in care inamicii chiar sa se miste si sa atace, am jucat mai tot ce s-a facut pentru competitii (snow storm wars inca mi se pare cea mai reusita) si asta este cel mai dureros lucru in majoritatea, lipsa unor inamici cu adevarat activi. Inamici care sa traga sau sa faca un strafe din cand in cand macar.

Din moment ce toate entitatile se misca pe un singur plan, si nu este necesara geometrie complicata pentru nivele, cred ca ideea de fata ar merge. In hypertunnel cu inamici care sa mearga pe pereti sau care sa se miste in spatiu cred ca s-a ridicat putin prea sus stacheta.
Hai sa o coboram putin si sa facem un concurs din care sa rezulte niste nivele cu un inceput, un punct culminant, si un final.

In felul asta mai vedem si cine cat stie despre concepte ca pacing, balance, etc.

Stiu ca nu prea sunt activ pe forum si e bizar sa trantesc din senin o idee pentru concurs, dar majoritatea discutiilor fiind bazate pe coding si eu neavand nimic folositor sa adaug la acest capitol, am stat in banca mea si mi-am vazut de treaba.

Godspeed.

Status:
Înregistrat pe:
28 Sep 2007 20:47:12
Vârsta: ? ani

Pagina 1 din 1 [ 1 ]

Server time: 09:20:03 19.05.2012

[ Termeni si conditii | Contact | F.A.Q. | Funny Pictures ]

© 2006 - 2012 Copyright 7thFACTOR Entertainment - All rights reserved