Utilizator:
Parola:
Am uitat parola... | Cont nou!

Articole Resurse Echipe Competiții Proiecte Forum DevBlogs Locuri de muncă GDROMag Issue#1 GDROCon 2007

Pagina 1 din 1 [ 1 ]

Mesaj Info autor
    Postat la 08 May 2009 13:26:30    Subiect: Facepalm Studio
BacioiuC info:

BacioiuC:

Face Palm Studio
Membri: Berbece Nicolae, Bacioiu Ciprian
Oras(e): Bucuresti, Buzau
Website: Facepalm Studio [dot] com <-- WIP
Proiect Curent: Swift
Descriere: M-am gandit ca ar fi interesant sa postez despre echipa pe care am formata impreuna cu Nicu(Xelu), o echipa numita Face Palm Studio. Un nume copilaros la prima vedere, dar care, cred eu, reflecta acea dorinta pe care o avem noi de a ne asuma riscuri si de a invata din greseli. Ne-am inscris pe GDRo din dorinta de a primi indrumare de la cei cu experienta in domeniu.
Lucru in echipa: Xelu este cel care se ocupa cu partea creativa si anume:
- Game Design
- Level Design
- 3D/2D Artist
- Animator
As putea spune ca el este cel care pune cel mai mult osu la munca, si intradevar, rezultatele sunt vizibile. Rolul meu este acela de a aduce la viata ideile sale. Ma ocup de partea de programare si creare a tool-urilor. Sunt incepator, nu am mai mult de 3 ani decand studiez programarea jocurilor, si daca stau sa ma gandesc am deabea un an decand lucrez serios, un an decand am gasit un Tool cu care pot sa lucrez usor si cu care ma descurc foarte bine. Pe langa partea de programare ma mai ocup si cu partea de administrare a proiectului, documentatia, si, in curand, cu administrarea site-ului si al comunitati pe care dorim sa o formam odata cu terminarea primului nostru proiect major.

Ultima editare efectuată de BacioiuC pe 19 May 2009 13:38:53; 1 editări în total

Status:
Înregistrat pe:
14 Mar 2009 23:58:07
Vârsta: 20 ani
Game designer
Freelancer

Postat la 08 May 2009 17:40:58    Subiect: < fara subiect >
pr3dali3n info:

pr3dali3n:

Iti urez success! Imi place logul; very retro. Wink

Jocurile PC au slabe sanse sa devina profitabile si de succes atunci cand sunt facute de
o echipa mica sau fara experienta. De aceea m-am apucat de facut jocuri browser.

Status:
Înregistrat pe:
21 Apr 2008 14:29:14
Vârsta: 129 ani
Artist 2D
Evolution Vault (Iasi)

Postat la 19 May 2009 01:00:39    Subiect: < fara subiect >
xelubest info:

xelubest:

Swift In Game Footage Smile

http://www.youtube.com/watch?v=AlHL1P7QAVs&feature=channel

Asteptam pareri (grafica e inca work in progress)

Status:
Înregistrat pe:
19 May 2009 00:59:48
Vârsta: ? ani
Modelator 3D
Facepalm Studio

Postat la 19 May 2009 22:55:47    Subiect: Re:
pin46 info:   [banned]

pin46:

xelubest a scris:

Swift In Game Footage Smile

http://www.youtube.com/watch?v=AlHL1P7QAVs&feature=channel

Asteptam pareri (grafica e inca work in progress)

Ar fi mai intuitiv daca ar fi invers, la acc culoare ramane solid iar la culori opuse sa treaca prin, ar semana cu magnetii un pic.

Status:
Înregistrat pe:
06 Aug 2007 23:02:05
Vârsta: ? ani
PR & Marketing

Postat la 13 Sep 2009 16:36:55    Subiect: < fara subiect >
BetaTester info:   [banned]

BetaTester:

Laughing
Zapakitul
Wink

I'm a son of transputers

Status:
Înregistrat pe:
04 Sep 2009 18:24:44
Vârsta: 49 ani
Gamer / Beta tester / QA

Postat la 13 Sep 2009 17:00:24    Subiect: < fara subiect >
boboS info:

boboS:

Halal comentariu...

Totusi vream sa stiu in ce e facut jocul Swift. Adica intr-un engine anume ? Ca arata destul de misto grafica.
Si trebuia sa pui un video in care sa demonstrezi logica gameplayului. Adica mare chestie din bila aia care isi schimba culoarea si butonul care inverseaza gravitatia nu am inteles.

"Noi ne facem ca muncim , ei se fac ca ne platesc"

Status:
Înregistrat pe:
03 Oct 2006 15:53:21
Vârsta: 25 ani
Programator

Postat la 13 Sep 2009 17:08:56    Subiect: < fara subiect >
BacioiuC info:

BacioiuC:

^BetaTester a postat doar ca sa se afle in treaba. Probabil ma recunoscut de pe un forum vecin, si acum planuieste sa 'imi faca zile fripte' deoarece si aici i-am pus o intrebare 'logica'.

Ontopic: Momentan nu mai lucram la joc, deoarece au aparut cateva neintelegeri intre mine si Xelu. Prototipul l-am scris folosind DarkGDK iar jocu' urma sa fie facut pe baza unui mic engine pe care il incepusem mai demult.

Status:
Înregistrat pe:
Game designer
Freelancer

Postat la 13 Sep 2009 17:30:09    Subiect: Re:

BetaTester:

BacioiuC a scris:

^BetaTester a postat doar ca sa se afle in treaba. Probabil ma recunoscut de pe un forum vecin, si acum planuieste sa 'imi faca zile fripte' deoarece si aici i-am pus o intrebare 'logica'.

Ontopic: Momentan nu mai lucram la joc, deoarece au aparut cateva neintelegeri intre mine si Xelu. Prototipul l-am scris folosind DarkGDK iar jocu' urma sa fie facut pe baza unui mic engine pe care il incepusem mai demult.

A fost un salut Domnule Ciprian Băcioiu, nu am de ce să îţi fac zile fripte. Stai liniştit că nu este niciun fenomen paranormal aici. Eu admir artiştii, aşa că nu-ţi face probleme.
Îţi urez succes şi aştept să pui la liber un program 3d însoţit de codul sursă, astfel ca să-l pot prezenta la mine.

Baftă.

Razz

I'm a son of transputers

Status:
Înregistrat pe:
Gamer / Beta tester / QA

Postat la 13 Sep 2009 17:49:35    Subiect: < fara subiect >
MithY info:

MithY:

mai blaxxun.. tu ai o fixa cu sursele si compilatoarele. daca iti da .exe-ul nu te multumeste ?

gamedev for life

Status:
Înregistrat pe:
25 Feb 2007 20:12:02
Vârsta: 21 ani
Programator
Digital Void Entertainment

Postat la 13 Sep 2009 17:53:25    Subiect: Re:

BetaTester:

MithY a scris:

mai blaxxun.. tu ai o fixa cu sursele si compilatoarele. daca iti da .exe-ul nu te multumeste ?

Păi nu prietene, că vine omu', şi vrea să testeze, şi ce să testeze dacă nu are cod ? Înţelegi ? Forumul meu este pentru testări ... Wink

Sau dacă nu, atunci testezi ceea ce am acolo. Vezi că am anunţat despre 'Seamless3d', care este scris in C++, iar 'Astral' scris în C# este în alt forum.

Razz

Ultima editare efectuată de BetaTester pe 13 Sep 2009 17:57:32; 1 editări în total

I'm a son of transputers

Status:
Înregistrat pe:
Gamer / Beta tester / QA

Postat la 13 Sep 2009 17:57:36    Subiect: < fara subiect >
BacioiuC info:

BacioiuC:

Ma bag iar ca musca in lapte dar.. Ai idee ce inseamna sa fi beta tester? Asa, cultura generala pe care sper sa o am in cap imi spune: Primesti o aplicatie, un joc. Tu o rulezi, si iti notezi impresile. De asemenea notezi orice lucru care ti se pare nelalocului lui, ori eroare vezi, orice bug gasesti si orice sugestie pentru a face acea aplicatie mai buna. Rar se intampla ca acel BetaTester sa se ocupe si cu cautarea bug-urilor in cod. Nu inteleg la ce iti trebuie tie codu' sursa, atata timp cat esti total || cu programarea.

Status:
Înregistrat pe:
Game designer
Freelancer

Postat la 13 Sep 2009 18:09:31    Subiect: Re:

BetaTester:

BacioiuC a scris:

Ma bag iar ca musca in lapte dar.. Ai idee ce inseamna sa fi beta tester? Asa, cultura generala pe care sper sa o am in cap imi spune: Primesti o aplicatie, un joc. Tu o rulezi, si iti notezi impresile. De asemenea notezi orice lucru care ti se pare nelalocului lui, ori eroare vezi, orice bug gasesti si orice sugestie pentru a face acea aplicatie mai buna. Rar se intampla ca acel BetaTester sa se ocupe si cu cautarea bug-urilor in cod. Nu inteleg la ce iti trebuie tie codu' sursa, atata timp cat esti total || cu programarea.

Nu te bagi ca musca în lapte, că eşti la tine în 'Studio'.
Specificul forumului meu este libertatea, libertatea surselor, libertatea de a utiliza programe găsite pe internet, deci cam asta este, ...

Dar nu te forţează nimeni să figurezi cu ceva in forumelul meu ... Deci de ce te impacientezi ? Laughing

I'm a son of transputers

Status:
Înregistrat pe:
Gamer / Beta tester / QA

Postat la 13 Sep 2009 18:16:50    Subiect: < fara subiect >
MithY info:

MithY:

Mai blaxxun, poti folosi liber programe de pe net si fara sursele acestora.

gamedev for life

Status:
Înregistrat pe:
25 Feb 2007 20:12:02
Vârsta: 21 ani
Programator
Digital Void Entertainment

Postat la 13 Nov 2009 14:16:07    Subiect: < fara subiect >
CosminMarza info:

CosminMarza:

aveti vreo legatura cu http://facepalmgames.blogspot.com/ ?
eu am vb cu tipu ala si lucreaza la un joc numit The Swapper
imagini din joc aici : http://www.youtube.com/watch?v=TQ_j4QbfHAU

Question Question Question

Ultima editare efectuată de CosminMarza pe 13 Nov 2009 14:24:18; 1 editări în total

compozitor & sound designer
http://www.cosminmirza.com

Status:
Înregistrat pe:
26 Mar 2008 14:04:20
Vârsta: 28 ani
Sunetist/Muzician

Postat la 13 Nov 2009 23:31:11    Subiect: < fara subiect >
BacioiuC info:

BacioiuC:

Nu avem nici o legatura cu acel developer.

Status:
Înregistrat pe:
Game designer
Freelancer

Pagina 1 din 1 [ 1 ]

Server time: 16:45:12 11.02.2012

[ Termeni si conditii | Contact | F.A.Q. | Funny Pictures ]

© 2011 Copyright 7thFACTOR Entertainment - All rights reserved