Well, am un coleg din liceu care lucreaza ca tester si inca un tip care a lucrat vreo 3 luni anul trecut.
Ce am invatat din spusele lor e ca difera enorm atat echipele cat si "unit"-urile. Poate sa tie se para fun sau poate sa ti se para oribil.
Tipul care a lucrat 3 luni a plecat din cauza echipei. Era rocker inrait si toata echipa lui era formata din manelisti (imi cer scuze daca jignesc pe cineva). Nu e cool deloc... celalalt e rocker si el si e in echipa de rockeri... se simte bine, se distreaza, e ok.
Now, cel mai important e sa nu te gandesti ca "Yey! Ma joc toata ziua si primesc bani pt. asta". Probabil ca nici in prima zi nu va fi prea fun... te joci putin, clipocest obiecte, lipsesc texturi si ai crash in primele 5 min.
Also, daca esti angajat mai mult timp, o sa intalnesti si perioade de plictiseala maxima... o freci toata ziua pt. ca s-au gasit cam toate bug-urile si nu mai vine versiune noua... so nu prea mai e nimic de facut.
Nu mi se pare un job de lunga durata, dar e bun de inceput. Cat esti acolo ai acces la o gramada de materiale si poti sa te pregatesti in alte domenii: level design, game design, poate si grafica. Fiind din firma, ai prioritate la interviu (insa nu in fata pilelor

).
Oh well, succes