Utilizator:
Parola:
Am uitat parola... | Cont nou!

Articole Resurse Echipe Competiții Proiecte Forum DevBlogs Locuri de muncă GDROMag Issue#1 GDROCon 2007

Forum » Proiecte » Anunţuri proiecte » EV Online

Pagina 1 din 1 [ 1 ]

Mesaj Info autor
    Postat la 25 Apr 2009 22:35:04    Subiect: EV Online
pr3dali3n info:

pr3dali3n:

EV de la Evolution Vault sau de la EVE sau de la ce vreti voi. Razz

EV Online e un joc in browser care foloseste partial grafica din primul nostru joc Rage of War. Faceti-va si voi un cont si aruncati cu o parere; buna, rea, cum o fi ea (hai ca rimeaza). Sugestiile sunt binevenite, dar nu va sfiiti si in a critica. Proiectul este in stagiul Alpha. Multumesc anticipat pentru orice comentariu (util).

Jocurile PC au slabe sanse sa devina profitabile si de succes atunci cand sunt facute de
o echipa mica sau fara experienta. De aceea m-am apucat de facut jocuri browser.

Status:
Înregistrat pe:
21 Apr 2008 14:29:14
Vârsta: 129 ani
Artist 2D
Evolution Vault (Iasi)

Postat la 26 Apr 2009 10:15:05    Subiect: < fara subiect >
BacioiuC info:

BacioiuC:

Mi-a placut foarte mult Rage of War! Si cum acuma sunt prins cu treaba si numai am timp sa imi bat capu cu prea mult jocuri, prefer sa joc un joc browser game. Imi fac cont acum, revin mai incolo cu "feedback"

Status:
Înregistrat pe:
14 Mar 2009 23:58:07
Vârsta: 20 ani
Game designer
Freelancer

Postat la 26 Apr 2009 11:46:22    Subiect: < fara subiect >
BacioiuC info:

BacioiuC:

(I hate to doublepost, but for a strange reason, i don't feel like editing Laughing )
Jocul pare destul de interesant, si bine documentat. Interfata este foarte draguta, insa nu imi place deloc textbox-ul pentru descrierea coloniei. Este prea mic, si la un momentdat numai ma lasa sa vad ce scriu. De asemenea, navigarea pe harta e un pic buggy, dar e ok. Pare un proiect destul de interesant pentru moment, numai bun ca sa imi prind urechile prin el cand mai prind 5-6 minute libere.
Btw am gasit un bug urat de tot:
. Damn you Zappa, you violated ma privacy! Sunt curios, daca fac un cont nou, oare il trece pe Zappa(sighs ce seamana cu nicku meu, Zapa)la alta colonie?

Status:
Înregistrat pe:
14 Mar 2009 23:58:07
Vârsta: 20 ani
Game designer
Freelancer

Postat la 27 Apr 2009 21:00:15    Subiect: < fara subiect >
pr3dali3n info:

pr3dali3n:

Merci BacioiuC, o sa reparam. Ceilalti, nu ziceti nimic? Haideti ma, ca de critici avem nevoie, nu de laude, ca sa imbunatatim jocul. Dati ce aveti mai bun (rau Razz) in voi.

Jocurile PC au slabe sanse sa devina profitabile si de succes atunci cand sunt facute de
o echipa mica sau fara experienta. De aceea m-am apucat de facut jocuri browser.

Status:
Înregistrat pe:
Artist 2D
Evolution Vault (Iasi)

Postat la 17 Jun 2009 00:59:10    Subiect: < fara subiect >
pr3dali3n info:

pr3dali3n:

Avem si noi o rugaminte pentru cei care aveti site-uri. Avem niste banere pt. EV si am aprecia daca le-ati folosi pentru a raspandi un pic vestea despre joc. Multumim.

Status:
Înregistrat pe:
Artist 2D
Evolution Vault (Iasi)

Postat la 07 Jul 2009 09:17:24    Subiect: Re:
Scarpelius info:

Scarpelius:

div.gameViewIntern {default.css (line 105)
display:block;
padding-top:10px;
position:relative;
width:734px;
}

pentru pagina asta http://www.supremestrategy.com/ev-online/helper.php pe mozilla

Status:
Înregistrat pe:
01 May 2007 10:43:47
Vârsta: ? ani
Game designer
ygosoft

Postat la 08 Jul 2009 01:57:22    Subiect: < fara subiect >
pr3dali3n info:

pr3dali3n:

Stim. Multumim, dar nu mai era demult padding-top in css.
Are cineva vreo alta idee de ce se strica pagina?!

Status:
Înregistrat pe:
Artist 2D
Evolution Vault (Iasi)

Pagina 1 din 1 [ 1 ]

Server time: 20:55:08 11.02.2012

[ Termeni si conditii | Contact | F.A.Q. | Funny Pictures ]

© 2011 Copyright 7thFACTOR Entertainment - All rights reserved