Utilizator:
Parola:
Am uitat parola... | Cont nou!

Articole Resurse Echipe Competiții Proiecte Forum DevBlogs Locuri de muncă GDROMag Issue#1 GDROCon 2007

Forum » Programare » Grafică » SIGGRAPH & ACM

Pagina 1 din 1 [ 1 ]

Mesaj Info autor
    Postat la 09 Feb 2009 15:51:06    Subiect: SIGGRAPH & ACM
Deliverance info:

Deliverance:

Ma gandeam ca ar fi interesant accesez cursurile legate de grafica pe calculator de pe SIGGRAPH.org si vroiam sa va intreb daca e o idee buna sa-mi cumpar un membership de la ei cat si un subscription pentru libraria ACM. Zic asta pentru ca educatia legata de grafica pe calculator nu e prea grozava la facultatea mea iar cum urmaresc o cariera in game development ma gandesc ca ar fi foarte util sa fac asta. Voi ce credeti? Merita?

Status:
Înregistrat pe:
13 Oct 2006 10:05:37
Vârsta: 25 ani
Programator

Postat la 09 Feb 2009 16:25:56    Subiect: < fara subiect >
boboS info:

boboS:

Da ce e libraria ACM mai concret ? Pe siteul ala nu gasesc nimic sa inteleg. Sau poate nu am cautat bine.

"Noi ne facem ca muncim , ei se fac ca ne platesc"

Status:
Înregistrat pe:
03 Oct 2006 15:53:21
Programator

Postat la 09 Feb 2009 16:57:52    Subiect: Re:
Deliverance info:

Deliverance:

boboS a scris:

Da ce e libraria ACM mai concret ? Pe siteul ala nu gasesc nimic sa inteleg. Sau poate nu am cautat bine.

Din FAQ-ul lor:

"The ACM Digital Library is a vast collection of citations and full text from ACM journal and newsletter articles and conference proceedings."

In esenta este o librarie cu informatii cuprinzatoare despre "computer science" axata mai mult pe acea parte teoretica (dar si practica) referitoare la: algoritmi, tehnici, metode de abordare. Se ocupa mai putin cu domeniul hardware care este abordat de IEEE (Institute of Electrical and Electronics Engineers). Astfel poti gasi cursuri si hartii academice despre diverse subiecte. Un subgrup al ACM DL-ului este ACM SIGGRAPH care se ocupa cu grafica pe calculator, acronimul venind de la "Special Interest Group on GRAPHics and Interactive Techniques". Subscriind pentru ACM SIGGRAPH si ACM ai acces la diverse cursuri(pentru incepatori/intermediate si advanced users) dar si la conferinte internationale(probabil cea mai cunoscuta fiind conferinta anuala SIGGRAPH). Cu alte cuvinte reprezinta un mediu de invatare si prezentare, de multe ori a ultimelor inovatii din lumea computer science.

Status:
Înregistrat pe:
13 Oct 2006 10:05:37
Programator

Postat la 09 Feb 2009 17:33:59    Subiect: < fara subiect >
boboS info:

boboS:

Scot acuma arhiva din 2004 sa vad ce e de el Confused

"Noi ne facem ca muncim , ei se fac ca ne platesc"

Status:
Înregistrat pe:
03 Oct 2006 15:53:21
Programator

Postat la 10 Feb 2009 05:37:36    Subiect: < fara subiect >
nekitu info:

nekitu:

for all your PDF needs http://www.pdf-search-engine.com/
da search pe shaders, terrain rendering, AI, etc..

SpoOoOoock! Life Is Too Short For Cheap Chocolate

Status:
Înregistrat pe:
29 Sep 2006 11:33:12
Vârsta: 32 ani
Programator
7thFACTOR Entertainment Studios

Pagina 1 din 1 [ 1 ]

Server time: 08:59:59 19.05.2012

[ Termeni si conditii | Contact | F.A.Q. | Funny Pictures ]

© 2006 - 2012 Copyright 7thFACTOR Entertainment - All rights reserved